LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve mi se više čini istinitom tvrdnja Bertranda Russella, koji je rekao da je čovjek lakovjerna životinja i mora imati nešto u što će vjerovati. Ako nema dobre temelje vjere, zadovoljit će se i s lošima.
Evo, i ovo smo preživjeli. Ja u Luku i nadalje vjerujem.

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

bok dečki, vidim polako se skupljate, samo da vas pozdravim, još sam tu samo mi se više ne razglaba pošto za sad to nema ni smisla, čujemo se vidimo se, pozdrav

&

evo,kupio sam prvi put,na 16xx……onda čekam na 13xx..i naposlijetku na 1111,11..samo za taj zadnji mi neće ostat puno love,jer sam se danas zakačio na atpl,nažalost,ljudskoj psihi,teško je ući u trag…

pozdrav svima,

nakon neuspjele dokapitilizacije i osobne frustracije te izlaska iz LKPC u proljeće ( razine su bile oko 3300 kn) , moram priznat da me prste jako svrbe…. i razmišljam o ponovnom ulazu. vidim da je tu ostala ista ekipa

pozdrav svima,

nakon neuspjele dokapitilizacije i osobne frustracije te izlaska iz LKPC u proljeće ( razine su bile oko 3300 kn) , moram priznat da me prste jako svrbe…. i razmišljam o ponovnom ulazu. vidim da je tu ostala ista ekipa

Čekaj malo, ako slušaš alta još malo pa će se tržit po nominali, a mi ostali smo ti DUGOROČNI! [lol]

"Operator! Give me the number for 911! " - Homer Simpson

KAD AMERI PADNU ,TJ DJI NA 6000 BODOVA,TO ĆE BITI DNO,moj ti je savjet da je čekaš između 1200-1300 kn,a ja ću riskirati na jedinicama,ako mi okidač ne okine prije…

KAD AMERI PADNU ,TJ DJI NA 6000 BODOVA,TO ĆE BITI DNO,moj ti je savjet da je čekaš između 1200-1300 kn,a ja ću riskirati na jedinicama,ako mi okidač ne okine prije…

ja ću zadržat prst na okidaču još minimalno 3-4 mjeseca, ma koliko do tad pala 🙂

otpast će ti prst,onda ga skini sa obarača,postoji realna mogućnost da se cijena od1000-2000 kn zadrži jedan duži period,npr. do iduće jeseni,tako da će svi imati priliku da se ukrcaju na tim razinama..kad se svi ukrcaju,i svi drugi iskrcaju..onda će početi jedan dug period rasta,tako da očekujem novi ath lkpc negdje 2013.godine,a i tad bi mogli u eu,što će dodatno podgrijati rast cijene dionice..svakako,tko je dohvati ispod 1500,00 nema je razloga prodavati i da je okorjeli špekulant,kao ja..evo gledam kroz prozor,luka radi punom parom,nikad nije bilo ovoliko brodova…ali psihologija je nešto drugo..termoelektrana se mora raditi jer lkpc će trebati 3 puta više struje nego do sada,a bosanci nam već nešto uvjetuju i ucjenjuju sa koncesijom i sl..izgradnjom elektrane i najveće petlje u jie,luka ploče bi iz lokalne luke prerasla u giganta,još kad se spoji koridor 5c,pa se otvori tržište srednje europe,di će joj biti kraj..dakle,perspektiva nije upitna,upitna je psihologija tržišta,a cilj je uhvatiti cijenu dionice što niže,jer će onda i zarada na njoj biti puno viša…

otpast će ti prst,onda ga skini sa obarača,postoji realna mogućnost da se cijena od1000-2000 kn zadrži jedan duži period,npr. do iduće jeseni,tako da će svi imati priliku da se ukrcaju na tim razinama..kad se svi ukrcaju,i svi drugi iskrcaju..onda će početi jedan dug period rasta,tako da očekujem novi ath lkpc negdje 2013.godine,a i tad bi mogli u eu,što će dodatno podgrijati rast cijene dionice..svakako,tko je dohvati ispod 1500,00 nema je razloga prodavati i da je okorjeli špekulant,kao ja..evo gledam kroz prozor,luka radi punom parom,nikad nije bilo ovoliko brodova…ali psihologija je nešto drugo..termoelektrana se mora raditi jer lkpc će trebati 3 puta više struje nego do sada,a bosanci nam već nešto uvjetuju i ucjenjuju sa koncesijom i sl..izgradnjom elektrane i najveće petlje u jie,luka ploče bi iz lokalne luke prerasla u giganta,još kad se spoji koridor 5c,pa se otvori tržište srednje europe,di će joj biti kraj..dakle,perspektiva nije upitna,upitna je psihologija tržišta,a cilj je uhvatiti cijenu dionice što niže,jer će onda i zarada na njoj biti puno viša…

TAKO JE- sad kupimo i di će nam biti kraj 2013…..LOL

KAD AMERI PADNU ,TJ DJI NA 6000 BODOVA,TO ĆE BITI DNO…

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=bb4fc48c-868a-4941-a1d8-50915afdeed6

Ti znaš nešto šta svjetski ekonomski stručnjaci ne znaju??? Nisam ekonomist po struci, ali povijest je pokazala da se stvari najčešće odvijaju po određenim obrascima. Tako da se nadam da smo blizu dna.
Ali s druge strane, mogu i ekonomisti i analitičari pogriješiti. Evo danas primjer, terminski indexi u US su najavljivali još jedan katastrofalan početak trgovanja, a gotovo svi indexi su u +, DJI preko 2% [shocked]

"Operator! Give me the number for 911! " - Homer Simpson

nema tu stručnjaka,to bi možda jedino moj idol freud mogao rastumačiti,gdje je dno..ako je kriza stvarno ozbiljna i duboka,zašto ne onda dji na 6000 bodova,pa kao da je sad daleko od toga,nek padne za 33% i eto vam dna,ako on padne na 6000,aproksimativno tome,crobi bi mogao naći tvrdo dno na 1300-1500..to je najgori scenarij,ali je moguć…

ali zaboravih reći i jednu vrlo dobru stvar za lkpc,dolar rapidno raste..to je vrlo bitno….u mjesec dana je narastao 15%,i dalje vrtoglavo raste,tako da lkpc neće ovu krizu ni osjetiti,a kasnije ćemo to masno naplaćivati,što smo kupovali kad su drugi prodavali..

New Report

Close