LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

u ovo vrijeme panike,baš se je lijepo sjetiti potencijala kojeg ova dionica nosi sa sobom,ja sam i danas nadokupljivao lkpc,jer na ovim razina beskrajno vjerujem u uspjeh…

Gdje su ti silni kupci na 1800 kuna?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Neka vas ne zavara onaj lesinar na 1586.

Intervencija Hanfe zbog kaosa na burzi?

Neven Barković

Kako neslužbeno doznaje Business.hr, u Hanfi pomno prate današnje katastrofalno stanje na burzi te rade na pripremanju odgovora na paniku koja traje već danima, a kulminirala je u petak padom Crobexa od gotovo 13 posto prilikom početka trgovanja. U blokadi zbog pada je čak 38 dionica.
Iako je zasad nemoguće saznati kakve mjere Hanfa točno planira, jučer je glasnogovornik Zagrebačke burze Željko Kardum u razgovoru za Business.hr potvrdio kako je moguća i potpuna obustava trgovanja na burzi, ali kako takvo što ne bi nikad napravili bez dogovora s regulatorom.

Hanfi na raspolaganju stoji i opcija zamrzavanja fondova, odnosno blokade povlačenje novca iz fondova. Hanfa također može smanjiti limite na blokade dionica.

Zar nije to trebalo i davno prije napraviti ?

Pitanje je : hoće li uopće to napraviti i danas ?

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Intervencija Hanfe zbog kaosa na burzi?

Neven Barković

Kako neslužbeno doznaje Business.hr, u Hanfi pomno prate današnje katastrofalno stanje na burzi te rade na pripremanju odgovora na paniku koja traje već danima, a kulminirala je u petak padom Crobexa od gotovo 13 posto prilikom početka trgovanja. U blokadi zbog pada je čak 38 dionica.
Iako je zasad nemoguće saznati kakve mjere Hanfa točno planira, jučer je glasnogovornik Zagrebačke burze Željko Kardum u razgovoru za Business.hr potvrdio kako je moguća i potpuna obustava trgovanja na burzi, ali kako takvo što ne bi nikad napravili bez dogovora s regulatorom.

Hanfi na raspolaganju stoji i opcija zamrzavanja fondova, odnosno blokade povlačenje novca iz fondova. Hanfa također može smanjiti limite na blokade dionica.

Zar nije to trebalo i davno prije napraviti ?

Pitanje je : hoće li uopće to napraviti i danas ?

Nema smisla za takvo nešto. Onaj ko misli prodat danas, a Hanfa mu to onemogući, čekat će prvu priliku za prodaju. Pala burza danas za 10% ili sutra, potpuno je svejedno. Onog trenutka kad nervozni investitori rasprodaju svoje portfelje na burzi počinje ozdravljenje, samim time i bolja vremena za sve nas koji ostajemo.
Drag si mi gogo, ali ponavljam savjet koji ti je ovdje već izrečen, pusti emocije kad su investicije u pitanju.

"Operator! Give me the number for 911! " - Homer Simpson

imam osjećaj da netko namjerno ruši lkpc,radi što jeftinijeg dokupa kad dođe lova od ine,ali svejedno,moje neće dobiti,to je sigurno,pa makar došle na 500 kuna,uostalom,imam još novca za dokup,ljudi koji su mi obećali da će kupiti,jednostavno su se prepali,i vjerovatno će je čekati puno niže,i u njima je strah…

Kada si ti na temi odmah mi je lakše, da je burza otvorena sve bi prodao, neda mi se slušati podmetanja i navlačenja i još k tome prilično loša.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

samo ti prodaj,nitko ti to ne brani..ja iznosim svoje mišljenje,što ne znači da sam svemoguć..volio bi da jesam,ali znam da sam u pravu…svatko odlučuje šta će raditi sa svojim novcem,pa tako i ti,prodajite,samo vi prodajite..

Danas smo pali 26 %,dajte ljudi malo se uozbiljite,nije da nije panika.Od vas bi se i sama panika uplašila. [lol]

Uhljebe na ulicu!!!!!

Evo malo podsjetnika za dioničare Luke Ploče u ova teška vremena zašto je to dobra dugoročna investicija(samo dio):

http://www.nacional.hr/articles/view/39118/
http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/7411/Default.aspx
http://www.seebiz.net/poslovanje/region/luka-ploce-udvostrucena-dobit-u-prvih-devet-mjeseci
http://www.mmpi.hr/userdocsimages/2007/061120-dt-Bacic.pdf

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

Dioničari di ste ? Šta ste svi prodali u petak i jutros u strahu od onog naloga na prodaji od 950 kom koji je nestao za 5 min.? Neko očito zna vrijednosti i potencijal ove dionice. Pozdrav dioničarima Luke Ploče.

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

Pridružujem se čuđenju kolega striko. Čini se da su samo najizdržljiviji ostali u ovoj dionici. Evo ja prvi objavljujem da sam se malo ogrebao o onaj nalog na 1586. Pozdrav dioničarima LP!

"Operator! Give me the number for 911! " - Homer Simpson

New Report

Close