Evo i ja sam se pridružio dioničarima LKPC s prosječnim ulazom oko 3070 Kn. Čuo sam da je jučer održana sjednica, ali nigdje nisam vidio nikakve komentare. Zna li itko šta je bilo na skupštini?
a tako ti života od koga si to čuo da je održana sjednica (da nije iz dobro obaviještenih izvora iz vrha ?? )
Samo da se malo podsjetimo; iz intervju-a sa drž.tajnikom objavljenom 06.03.2008 pod naslovom "Sve što ste ikada željeli znati o Luci Ploče"
citiram
"Stoga će biti potpisan ugovor s Vladom sa svim uvjetima i onda će se krenuti u dokapitalizaciju, pod uvjetom da Luka uđe u nabavu potrebne opreme. Jer da je prihvaćena dokapitalizacija, a da se ne produlji ugovor o koncesiji, ne bi se išlo u tu investiciju", objasnio je državni tajnik ključni razlog zbog kojeg je dokapitalizacija odgođena.
Dokapitalizacija bi mogla početi za mjesec dana jer Vlada se nada da će do tada potpisati ugovor s Lučkom upravom koja predstavlja Vladu u luci Ploče. To će biti ugovor o produljenju koncesije na 25 godina, za što je potrebna suglasnost Vlade, a ako je više od 50 godina, onda i Sabora", najavio je državni tajnik skoru dokapitalizaciju.
Taj ugovor bi mogao biti potpisan za mjesec dana."
P.S
Pozdrav Ivi na krstarenju !
Evo i ja sam se pridružio dioničarima LKPC s prosječnim ulazom oko 3070 Kn. Čuo sam da je jučer održana sjednica, ali nigdje nisam vidio nikakve komentare. Zna li itko šta je bilo na skupštini?
a tako ti života od koga si to čuo da je održana sjednica (da nije iz dobro obaviještenih izvora iz vrha ?? )
[/quote]
Evo izvještaja:http://www.zse.hr/default.aspx?id=21073
Na skupštini se uprava izjasnila da je i dalje za dokapitalizaciju i nije im jasno zašto je HPF odbio prošli prijedlog. Dokapitalizacija bi trebala biti i veća od 120 000 000 kn zbog poskupljenja opreme prouzrokovanog rasta cijena sirovina.
Konsolidirano izvješće pokazuje neto dobit od 23 000 000 kn u prvom polugodištu.
O pregovorima o koncesiji ni riječi!?
Slobodna u petak objavila mali članak o dolasku dizalice koja može vršiti pretovare tereta do mislim 105 t.
P.S
Pozdrav Ivi na krstarenju !
I ja pozdravljam Ivu na krstarenju.
Mic po mic a raste malo ali se ne vidi, ostaje potpuno tajnovita, ta Luka Ploče.
Kupnja – LKPC-R-A
5 3.200,02
4 3.200,01
4 3.200,00
4 3.130,02
3 3.130,00
Prodaja – LKPC-R-A
3 3.288,86
5 3.288,87
2 3.288,88
25 3.289,00
10 3.293,00
Skrbnički ZABE i dalje skuplja. [thumbsup]
BONACA, BONACA, BONACA ovdje košava. Ima li živih ovdje??????
Kaj se svi kupate i briga Vas za naše TK i našu miljenicu ili ste ponosni na poslovanje jednod malog diva na Jadranu????
Javite se.
Skrbnički ZABE i dalje skuplja. [thumbsup]
Skrbnički PBZi dalje skuplja. [thumbsup]
Skrbnički PBZi dalje skuplja. [thumbsup]
Stvarno neki imaju izražen smisao za humor , koji drukeraj , skupljanje 4 komada ,
25 komada
Za sumnjivca
PBZ skr. dokupio 57 komada
ZABA skr. dokupio 65 komada [thumbsup]