Evo nešto što se dugo čekalo[img]http://www.imamnovac.com/img/Forum/PostSmilies/36.gif[/img]
1. Nacrt prijedloga zakona o javno-privatnom partnerstvu (EU)
2. Nacrt prijedloga zakona o koncesijama (EU)Vaš link
kaj to znaći da je donesen zakon, mislim sjednica je bila 30 i to je kao neka odluka ili?
aha, Ta je nacrt prijedloga, kad će biti izglasan zakon?
kaj to znaći da je donesen zakon, mislim sjednica je bila 30 i to je kao neka odluka ili?
[/quote]
Ako sabor ima prekid zbog godišnjih onda ne prije početka 09.mj
[/quote]
Ako sabor ima prekid zbog godišnjih onda ne prije početka 09.mj
Samo koje godine 09 mjeseca će biti izglasan taj zakon kolega Barbosa ??
2009,2010,2011 ???
Nešto sam skeptičan "petom brzinom" tako da je 2008 vrlo upitna ??
[/quote]
..ja sam se dobro opekla na lkpc ,i to mi je zadnja dionica u koju sam usla tamo gdje drzava odlucuje o sudbini i firme i nas dionicara…
otici na godisnji a ostaviti nerijesena pitanja oko koncesije i samog poslovanja jedne tako vazne luke za nas, je krajnje neodgovorno…
ali navikli su oni tako sa sitnozubom stokom..
[angry]
ajde de mare.mar drago mi je je da si konačno "uključila" (moje skromno mišljenje je da žene puno bolje sagledavaju stvari, pametnije su od muškaraca i u svakom pogledu superiornije) i da više nisam "usamljeni jahač" oko svega što se događa s dionicom Luke Ploče.
i zato za tebe [thumbsup]
ajde de mare.mar drago mi je je da si konačno "uključila" (moje skromno mišljenje je da žene puno bolje sagledavaju stvari, pametnije su od muškaraca i u svakom pogledu superiornije) i da više nisam "usamljeni jahač" oko svega što se događa s dionicom Luke Ploče.
i zato za tebe [thumbsup]
ma nije u pitanju da sam "konačno" shvatila,več šutim,ne želim bacati"štrigu" u nadi da če se ipak nešto pozitivno odigrati,ali treba reči jasno i glasno da smo izigrani ..i to je,to.
mare….pa ja sam jako siguran da si ti to daleko prije shvatila i u onom što sam napisao nije naglasak na tome i na "konačno" nego na "uključila" i javno izrekla svoj stav i mišljenje koje kod nekolicine forumaša nerijetko izaziva negativnu reakciju.
mare….pa ja sam jako siguran da si ti to daleko prije shvatila i u onom što sam napisao nije naglasak na tome i na "konačno" nego na "uključila" i javno izrekla svoj stav i mišljenje koje kod nekolicine forumaša nerijetko izaziva negativnu reakciju.
Shvatila sam što si mislio sa "konačno" samo sam se krivo izrazila…ma izaziva negativnu reakciju jer su i sami svjesni da je to manipulativna dionica i da če teško od dokapa biti nešto..i lakše je bježati od istine nego se suoćiti sa njom,a neki čak i imaju interesa drukati iz njima več poznatih razloga.
Nadam se samo da če se gospoda iz vlade pokrenuti i riješiti koncseiju a onda ćemo vidjeti dalje…
idem i ja drukati,up,up..
[proud]
mare…još ne raste, ali ni ne pada !!!
Promet na današnji dan do 12.40 h lijepih i okruglih 0 kuna.
3000 kn već se duže vrijeme pokazuje kao dno ove dionice, s kojega LKPC u trenutku oporavka tržišta strelovito krene prema 4000 kn i sve se to odigrava nevjerojatnom pravilnošću. Na ovim razinama definitivno isplativa kupnja.
onda kupi na 3000,00 a prodaj po 4000,00..ja sam prodao po 4200,00 pa kupio po 3200,00..i sad čekam,koliko god bude potrebno…
Samo koje godine 09 mjeseca će biti izglasan taj zakon kolega Barbosa ??
2009,2010,2011 ???
Nešto sam skeptičan "petom brzinom" tako da je 2008 vrlo upitna ??
To su EU zakoni koji moraju biti prihvaćeni do kraja godine ako ne i prije.