ja ne vidim razloga da se obara bezveze cijena dionice,3550,00 sad izgleda puno,a prije desetak dana je izgledalo super povoljno,a ništa se nije promijenilo,prosperitet je isti,treba strpljenja..radnici traže po još 2 paketa da dobiju po nominali,znači svaki radnik bi trebao dobiti 63+ još 2 puta toliko,pa šta oni misle,po tome bi svaki radnik lkpc bio milioner..znači svaki radnik bi imao pravo na 189 dionica..a to je trenutno oko 600 000 kuna,nisu normalni,a nas male dioničare ko j… koji seljaci..
ja ne vidim razloga da se obara bezveze cijena dionice,3550,00 sad izgleda puno,a prije desetak dana je izgledalo super povoljno,a ništa se nije promijenilo,prosperitet je isti,treba strpljenja..radnici traže po još 2 paketa da dobiju po nominali,znači svaki radnik bi trebao dobiti 63+ još 2 puta toliko,pa šta oni misle,po tome bi svaki radnik lkpc bio milioner..znači svaki radnik bi imao pravo na 189 dionica..a to je trenutno oko 600 000 kuna,nisu normalni,a nas male dioničare ko j… koji seljaci..
dat ce se radnicima jedan dio a veci dio ce ic ostalim dionicarima
kolega alt333..
što se mene tiče i da sve dionice koje ima država pripadnu radnicima bilo bi u redu.
Čovječe..ovdje nije problem u radnicima!!
dat ce se radnicima jedan dio a veci dio ce ic ostalim dionicarima
[/quote]
Ti izgleda nemaš pojma o čemu pričaš?
Koji će to "veći dio ići ostalim dioničarima" i na koji način ?
[thumbsup]
Po meni je ključna navlakuša bila 06.03.2008.g., sa slijedećim člankom i izjavom državnog tajnika Branka Bačića.
"Sve što ste ikada željeli znati o Luci Ploče"
…Dokapitalizacija bi mogla početi za mjesec dana jer Vlada se nada da će do tada potpisati ugovor s Lučkom upravom koja predstavlja Vladu u luci Ploče.
Po meni je ključna navlakuša bila 06.03.2008.g., sa slijedećim člankom i izjavom državnog tajnika Branka Bačića.
"Sve što ste ikada željeli znati o Luci Ploče"
…Dokapitalizacija bi mogla početi za mjesec dana jer Vlada se nada da će do tada potpisati ugovor s Lučkom upravom koja predstavlja Vladu u luci Ploče.
ceka se zakon o koncesiji koji ce bit donesen po hitnoj proceduri a koncesija je dogovorena
Koji će stupiti na snagu, kada?
Ne čeka se zakon o koncesiji nego o JPP.
Što god da se čeka , prije jeseni neće biti!
Zakon o jpp i koncesijama prvo treba biti prihvačen u vladi pa zatim izglasan u saboru.
Objavili su negdije da bi to trebalo biti do kraja 06. mj., ali kako za sada stvari stoje, ništa do jeseni.
Inaće evo dobre vijesti
Europska unija potpisala Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju s BiH
Vaš link
V.L 17. 06. 2008. | 12:02
Aktualni sat
Željko Jovanović (SDP) je pitao kada će Vlada pokazati ozbiljne namjere u rješavanju korupcijskih afera i baviti se ‘maestralnim’ potezima u Hrvatskom fondu za privatizaciju umjesto u nogometu, na što mu je potpredsjednik Vlade Damir Polančec odgovorio kako se priprema preustroj HFP-a.
"Imovinu HFP-a prebacujemo u Središnji državni ured za upravljanje imovinom", naveo je dodajući da su se odlučili za model privatizacije kroz sustav zatvorenih investicijskih fondova, što će uskoro biti i na dnevnom redu sjednice Vlade.
Ako radnici koji misle da su zakinuti u privatizaciji LP ne riješe nešto prije nego se HFP pretvori u nekakav ZIF mogu zaboraviti dodatne dionice, a možda i mi dokapitalizaciju!