LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega spiderman..
Ajde ti meni reci što misliš tko odlučuje o Luci Ploče, a samim tim i o nama malim dioničarima?

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Skriveni po 12 na 3700
Evo prilike ovome sa 50 na kupnji da kupi u komadu, imaš još 5 min!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Top bid
CIJENA KOLIČINA
3.622,22 4
3.622,00 1
3.621,01 50
3.621,00 4
3.610,00 25
Top ask
CIJENA KOLIČINA
3.699,99 50
3.700,00 12
3.780,00 6
3.783,00 3
3.790,00 2
Koje su ovo igre? [shocked]

Top bid
CIJENA KOLIČINA
3.622,22 4
3.622,00 1
3.610,00 25
3.601,00 50
3.600,00 11
Spustio se majstor u pozadinu, da ga ne bi slučajno poklopilo [lol]

Kolega spiderman..
Ajde ti meni reci što misliš tko odlučuje o Luci Ploče, a samim tim i o nama malim dioničarima?

Odlučuje taj kojega citiraš, ali ne znam kakve veze imaju njegove izjave o reprezentaciji sa Lukom Ploče!? Nemoj više da zamaramo temu ako nemaš nešto konkretno o samoj Luci.

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Top bid
CIJENA KOLIČINA
3.622,22 4
3.622,00 1
3.621,01 50
3.621,00 4
3.610,00 25
Top ask
CIJENA KOLIČINA
3.699,99 50
3.700,00 12
3.780,00 6
3.783,00 3
3.790,00 2
Koje su ovo igre? [shocked]

igra se na prepad pa ko se ukaci ukaci ali mislim da iduci tjedan ce biti veselije jer je i sjednica NO a koce znat sta mogu porucit [cool]

uvijek intrigantna dionica lkpc,nitko ne zna,većina je skeptična,i zato sam je i kupio zato što je većina skeptična,mada ne vjerujem u dokap,ali vjerujem u rast cijene dionice i bez dokapa…

Kolega spiderman..

Odlučuje taj kojega citiraš, ali ne znam kakve veze imaju njegove izjave o reprezentaciji sa Lukom Ploče!? Nemoj više da zamaramo temu ako nemaš nešto konkretno o samoj Luci.
[/quote]

kolega…žao mi je što malo više općenito ne promišljaš o cijeloj toj situaciji oko Luke Ploče…inače..čini mi se da posjeduješ malo više intelektualnog kapaciteta da ne bi u "biseru dana" prepoznao tragikomediju?

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Mislite li da bi se moglo nešto pozitivno saznati sa današnje sjednice Nadzornog odbora?

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Kakvo bi vrijeme moglo bit sutra? Kolika će biti cijena pšenice 2010? E, spajdi, spajdi, sad si ga ukakio. Nakon one kanonade kritika na račun goginih postova sad odvališ jedan ovako bespredmetan (deplasiran, nog. rječnikom). Brzo, da čujem ispriku gogi, jednom od najaktivnijih članova foruma, i jednom od najodanijih imaoca ove dionice. Pozdrav gogo!

"Operator! Give me the number for 911! " - Homer Simpson

Pozdrav Homere…
i hvala ti na iskrenoj podršci.
Svi pomalo na ovoj dionici gubimo živce (najčešće ne svojom krivicom)jer ovisimo o odlukama raznih "bisernih ljudi" zato spidermanu ne uzimam to za zlo.

Mislite li da bi se moglo nešto pozitivno saznati sa današnje sjednice Nadzornog odbora?

Ne sviđa mi se ova trgovina danas, da nema skrivenih na bidu sada bi bili na 3500

New Report

Close