LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako se stvari razvijaju izgleda da ću ipak kupiti LKPC po 3500kn.Malo je potrajalo al ipak ide maca na vratanca.Neki su me nazivali svakakvim imenima kad sam rekao da opet ulazim na 3500.Baš me zanima što sad misle o svojim izjavama.Al jepo stari ljudi kažu,nikad ne reci nikad [wink]

svaka cast ako udjes na 3500 a vjerovatno hoces kakvo je trziste mada mislim da je veliki otpor oko 3500 jer su se veliki dobro nakrcali na razinama od 3750 do 3900 pogotovo ZABA ali sto kazes nikad ne reci nikad

Kako se stvari razvijaju izgleda da ću ipak kupiti LKPC po 3500kn.Malo je potrajalo al ipak ide maca na vratanca.Neki su me nazivali svakakvim imenima kad sam rekao da opet ulazim na 3500.Baš me zanima što sad misle o svojim izjavama.Al jepo stari ljudi kažu,nikad ne reci nikad [wink]

Pa mogao si i danas uči na 3500,koja kuna više-manje nebi trebala igrati ulogu…ja sam malo popravila prosjek,mada bih više voljela da nisam uspjela u tom…ali strpljen spašen,to je moto za ovu dionicu.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Nisam pratio danas burzu pa nisam ni znao što se događa.Sad vidim da su 4 dionice prodane po 3505,11 a to je malo.Kad ulazim špekulativno u lkpc na nekoliko dana onda to uvjek radim na bazi 50kom tako da kad odradi nekih 6-7% prodam i kad odbijem proviziju za ulaz i izlaz da mi nešto ostane.Iskreno,danas nebi mogao kupiti ni da je bila niža cijena.Neznam čuvati keš pa sam trenutno bez kinte. [cry]Ali volim malo povuči za rep kolege koji čuće u lkpc,sviđa mi se kako temperamentno brane ovu dionicu i ne dozvoljavaju da je netko omalovažava. [thumbsup]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

evo ja sam sutra na bidu od 3400 do 3500 cc 50-tak komada kupujem pa ko zeli nek se istrese cekam [cool]

ovo sto je juce nadzorni odbor predlozijo za INGRU imam filing da ce i nadzorni odbor LKPC-R-A predlozit nesto

Nedaj bože,ako misliš na cijepanje dionice.Onda će tek biti cirkus.Počet će i djeca iz vrtiča ulagati u lkpc.Mislim da je bolje ovako,ozbilna cijena ipak automatski vrši selekciju ulagača.Evo cijena se bliži 3500kn. a ja bez love. [cry]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Nedaj bože,ako misliš na cijepanje dionice.Onda će tek biti cirkus.Počet će i djeca iz vrtiča ulagati u lkpc.Mislim da je bolje ovako,ozbilna cijena ipak automatski vrši selekciju ulagača.Evo cijena se bliži 3500kn. a ja bez love. [cry]
nisam mislijo na cijepanje dionica ni na dividendu vec nesto drugo
[thumbsup] a sto se tice cjene na 3500 sumnjam da se moze uzet malo veca kolicina dionica i vako se biju na bidu

Bla, bla, bla, hoće li se konačno riješiti problem nabavke opreme!?

Ponedjeljak, 9. lipnja 2008.

“Udvostručenje kapaciteta u Luci Ploče”

Gradnjom kontejnerskog terminala, terminala rasutih tereta i energetskih terminala Luke Ploče stvorit će se uvjeti za promet 10 milijuna tona tereta godišnje
Luka Ploče, smještena na srednjem dijelu Jadrana, od posebnog je gospodarskog značaja za Hrvatsku, ali ima i specifičnu važnost za ekonomiju BiH.
Pomoćnik ravnatelja Lučke uprave Ploče za razvoj i upravljanje infra i suprastrukturom Mladen Dugandžić kaže da Luka Ploče trenutačno može servisirati promet između pet i pol i šest milijuna tona godišnje, a gradnjom kontejnerskog terminala, terminala rasutih tereta i energetskih terminala (tekući tereti) stvorit će se uvjeti za promet i 10 milijuna tona tereta godišnje.
»Očekujemo nagli porast broja kontejnera zbog čega i rezerviramo prostor za daljnju gradnju ovih kapaciteta«, kaže Dugandžić i dodaje da će Luka Ploče gradnjom plovnog puta Šamac-Vukovar te paneuropskog cestovnog pravca V-c postati iznimno značajna u kombiniranom transportu s podunavskim zemljama.
Naglasak ulaganja u Luku Ploče stavljen je na gradnju objekata vezanih uz promet nafte i naftnih derivata, kao i ukapljenog plina, a spominje se i biodizel. S time u vezi u tijeku je provedba projekta integracije trgovine i transporta, koji financiraju Svjetska banka za obnovu i razvoj sa 65 posto, Republika Hrvatska s 25 posto i Europska banka za obnovu i razvoj s 10 posto sredstava.
Dugandžić dodaje da će se, uz novi kontejnersko-višenamjenski terminal, sagraditi i terminal za rasute terete kapaciteta sedam milijuna tona godišnje.
Gradnja prve faze kontejnerskoga terminala trebala bi biti gotova u prosincu ove godine, a terminala rasutih tereta potkraj 2011. godine.
Najveći koncesionar Luke Ploče (više od 90 posto) je Luka Ploče d.d., tvrtka koja uživa prioritetnu koncesiju na minimalni period od 12 godina.
Anita Galamboš iz Luke Ploče d.d. kaže da je njihov većinski vlasnik država, odnosno Hrvatski fond za privatizaciju – 44,36 posto i HZMO sa 16,84. Ostatak od 38,80 posto čine mali dioničari.
»Ove godine ponovno je pokrenuta proizvodnja u bivšoj Željezari Zenica, sada Arcelor Mittal Steel, tako da će nam oni biti jedan od većih partnera«, najavljuje Anita Galamboš i dodaje da je u 2007. godini ostvaren promet od 4.214.735,370 tona, što je povećanje od 32 posto u odnosu na 2006. godinu, kada je prekrcano 3.181.187,551 tona.
»Luka Ploče je hrvatska luka, ali luka od iznimne važnosti za gospodarstvo susjedne Bosne i Hercegovine, tako da se gradnjom koridora V-c osigurava brži i kraći put kako do industrijskog zaleđa susjedne BiH, tako i šireg gravitacijskog područja zemalja srednje Europe«, zaključuje Anita Galamboš.
http://www.vjesnik.hr/html/2008/06/09/Clanak.asp?r=gos&c=3

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Hm, zanimljivo! Preneseno sa foruma Moj Novac, kolega Smart.

Usporedbe radi, nova procjena vrijednosti "Luke Bar" koja je napravljena prije nekoliko dana, a radio je tim profesora stručnjaka koji su izabrani na natječaju, je 168 miliona eura!

Po bilanci "Luka Ploče" vrijedi 23 miliona eura!

Sve ostalo vezano za usporedbu provjerite sami, da ne ispadne navlakuša. Potom izračunajte isplativost ulaganja u dionicu LKPC.

BISER DANA – Luka Bebić
Business.hr

Bili smo za dva do tri gola bolji od Njemačke, ali ti golovi nisu pali."
Predsjednik Sabora Luka Bebić nakon pobjede 2:1 protiv Njemačke na Europskom prvenstvu

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

nastavak bisera dana

ako smo pobijedili njemačku mašineriju..onda ćemo i…pobijediti druge mašinerije koje naiđu

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

BISER DANA – Luka Bebić
Business.hr
Bili smo za dva do tri gola bolji od Njemačke, ali ti golovi nisu pali."
Predsjednik Sabora Luka Bebić nakon pobjede 2:1 protiv Njemačke na Europskom prvenstvu

nastavak bisera dana
ako smo pobijedili njemačku mašineriju..onda ćemo i…pobijediti druge mašinerije koje naiđu

Dobro, i kakve to veze ima sa Lukom Ploče? Zabavljaj se negdje drugo, zamaraš temu glupostima! Od tebe nijedan konstruktivan post nisam pročitao na ovom forumu.
Moderatori, zašto uopće odobravate ovakve postove! Pa, prebacite ih na neku temu “bez cenzure” ili još bolje, “u smeće”! Uključujući i ovaj moj zadnji!

New Report

Close