Najava sjednice NO-a za 16.06. Više na ZSE…
Odlično..ništa spektakularno bitno, osim da je izvjesno da će članovi NO zaraditi naknadu za svoj mukotrpan posao.
Ukoliko se ne varam i "za koju kunu" povećanu ?
Najava sjednice NO-a za 16.06. Više na ZSE…
Neslužbeno se priča da će na toj sjednici također objaviti novu koncesiju i pod kojim uvijetima!
Imaju li kolega iz Ploča kakvu info o tome?
šta će vam mirovinci,eto vam mene među vama,to znači da možete odahnuti,dobar ulaz na 365x,a izašao sam na 417x..to je dobro,ali nije sve tako bajno u mom portfelju kako se čini..u svakom slučaju..idemo gore…
Da, ti si zaista veliki investitor! Posebno mi se sviđaju ovi postovi "ušao – izašao". Evo malo korisnijeg štiva za dioničare u pdf formatu. http://www.mmpi.hr/userdocsimages/2007/061120-dt-Bacic.pdf
nije bit koliki sam investitor,ja sam najmanji jamačno među vama,ali je zanimljivo da svaki put kad kupim lkpc za par dana cijena skoči,tako je bilo do sada,nadam se da će i od sada,mada za to ne postoji suvisli razlog…
Za one koji nisu jučer pratili trgovanje dionicom LKPC.
Graf i transakcije za 10. 06. 2008.
Zanimljivo je da se prodaja intenzivirala upravo nakon objave o sastanku NO za 16. 06. Naglašavam, PRODAJA se intenzivirala. I još je zanimljivo da je od 15:02:29, pa do kraja trgovanja ostalo neprodano dosta dionica ispod 3700 kn, pa i po cijeni od 3650 kn. Zašto to naglašavam. Neki na ovom forumu, koji sebe smatraju guruima za dionice, do jučer su tvrdili da svi oni koji prodaju po cijeni od 4000 kn spadaju u skupinu naivčina. Kako to da jučer nije bilo moguće prodati po 3650, ako je to tako
savršena cijena?
Za one koji nisu jučer pratili trgovanje dionicom LKPC.
Graf i transakcije za 10. 06. 2008.
Zanimljivo je da se prodaja intenzivirala upravo nakon objave o sastanku NO za 16. 06. Naglašavam, PRODAJA se intenzivirala. I još je zanimljivo da je od 15:02:29, pa do kraja trgovanja ostalo neprodano dosta dionica ispod 3700 kn, pa i po cijeni od 3650 kn. Zašto to naglašavam. Neki na ovom forumu, koji sebe smatraju guruima za dionice, do jučer su tvrdili da svi oni koji prodaju po cijeni od 4000 kn spadaju u skupinu naivčina. Kako to da jučer nije bilo moguće prodati po 3650, ako je to tako
savršena cijena?
gdje pobjeze ovaj sa prodaje na 3800 hehe
a nije morao bjezati,nebi ga svejedno dostiglo… [sad]
ajte ljudi, uložite u štednju! [cool]
Bome ja dobro uložila, samo da ne bude kao sa Ljubljanskom bankom
Kako se stvari razvijaju izgleda da ću ipak kupiti LKPC po 3500kn.Malo je potrajalo al ipak ide maca na vratanca.Neki su me nazivali svakakvim imenima kad sam rekao da opet ulazim na 3500.Baš me zanima što sad misle o svojim izjavama.Al jepo stari ljudi kažu,nikad ne reci nikad [wink]