Dan hvali poslije zalaska sunca, mač poslije bitke, a psa uvijek. (J.London)
Kolega u potpunosti se slažem s tobom samo nemogu razumit zašto netko prodava na ovim razinama a ptanje je dana kad će ova dionica explodirat
[/quote]
[undecid]
Pred kraj trgovanja nestanu nalozi 50 i 22 na kupnji i 75 na prodaji.
Market mejkeri diktiraju raspon trgovanja??????
Dnevni nalozi zadani internetom koji se automatski otkazuju poslije 16:00 sati.
Nestali su prije 16h [undecid]
kolega zvonee…uvijek ima nestrpljivih ljudi, ljudi koji imaju ili misle da imaju neke informaciju kada će se što dogoditi (koncesija, dokap..etc.), trejdera kojima je dovoljna i koja kuna zarade ili "ovisnika" koji baš svaki dan i po svaku cijenu moraju nešto trgovati na burzi.
kolega zvonee…uvijek ima nestrpljivih ljudi, ljudi koji imaju ili misle da imaju neke informaciju kada će se što dogoditi (koncesija, dokap..etc.), trejdera kojima je dovoljna i koja kuna zarade ili "ovisnika" koji baš svaki dan i po svaku cijenu moraju nešto trgovati na burzi.
[thumbsup] [thumbsup]
Prijatelju, evo da dopunim tvoju misao. Ima i onih kojima novac treba hitno pa su morali prodati određeni broj dionica. Nažalost, i ja sam jučer bio među onim "naivčinama" koje sampras spominje. kako stvari stoje nećemo još dugo biti kolege po dionicama. Mislim da znaš zašto sam morao prodati, a ako se stvore uvjeti za to svakako se vraćam u dionice LKPC.
Pozdrav!
Prijatelju, evo da dopunim tvoju misao. Ima i onih kojima novac treba hitno pa su morali prodati određeni broj dionica. Nažalost, i ja sam jučer bio među onim "naivčinama" koje sampras spominje. kako stvari stoje nećemo još dugo biti kolege po dionicama. Mislim da znaš zašto sam morao prodati, a ako se stvore uvjeti za to svakako se vraćam u dionice LKPC.
Pozdrav!
[/quote]
Naravno, uvijek postoje i lako se mogu dogoditi čovjeku situacije u kojima je iz objektivnih razloga prislijen postupiti drukčije. To je potpuno opravdano.
Prijatelju..drži se!
Sve je to bajno i krasno kolega sampras..ali nešto su utihnula "dokapitalizacijska zvona"…
..vjerojatno je to po sistemu..pssst i zidovi imaju uši ???
Sve je to bajno i krasno kolega sampras..ali nešto su utihnula "dokapitalizacijska zvona"…
..vjerojatno je to po sistemu..pssst i zidovi imaju uši ???
a hebaiga malo su zidovi popricali KUGLA JE U TOPU FITILJ GORI SAMO SE CEKA DA PUKNE