mare,pohlepa ti je samo dobra u krevetu,a na burzi je suprotno,pitaj tramvajca..
zašto da ga pitam,zar je on pohlepan ? [lol]
ma samo sam htjela reči da računam na dobar profit na ovoj dionici,kad tad…imam vreman.
Malo me strah svega ovoga što se dešava u svijetu ali ako tržište imalo krene gore ovdje će biti pravi stampedo.
Ova kriza koja je trenutno u USA i EU je došla u potpuno krivom trenutku za ovu dionicu ali osobno mislim da je ova kriza kratkog daha i da je riječ o samo jednoj maloj korekciji.
Lijep pozdrav svim dioničarima Luke Ploče
Malo me strah svega ovoga što se dešava u svijetu ali ako tržište imalo krene gore ovdje će biti pravi stampedo.
Ova kriza koja je trenutno u USA i EU je došla u potpuno krivom trenutku za ovu dionicu ali osobno mislim da je ova kriza kratkog daha i da je riječ o samo jednoj maloj korekciji.
Previše vremena provodiš na komentarima trgovanja!
Tamo se samo druka a pobjednik je onaj koji stavi više poz. ili neg. linkova!
Mi nismo EU, a sa Amerikom i Azijom tek nemamo baš nikakve veze,u prošloj korekciji smo se otarasili stranaca, tako da ne treba nasjedati drukerima koji pokušavaju manipulirati vanjskim događanjima a u svoju korist.
Naše firme imaju dobre posl. rezultate, solidno povačanje dobiti ( LP pogotovo), sve više ugovorenih poslova u HR , regiji i po Rusiji i to je jedino bitno!
Neka se EU i Amerika sami dave u svojim gov..ma !
dobar profit svakako,ali pohlepa nikako,mic po mic,nek nam to svima bude parola,pa da vidiš kako bi onda burza bila stabilnija i sigurnija..skromnost je najveća ljudska osobina,a pohlepa je za moj pojam nešto jako ružno,just a little been patience…rekao bi axel rose i ostao živ..
Kolega sampras..otkud sad takva skepsa i strah od događaja u svijetu?
Zar nas više od događaja u svijetu ne bi trebalo biti strah od nas samih ?
Ovo nas samih podrazumijevam one koje odlučuju o našoj sudbini tj. političara.
Neko skuplja po 4
Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
4.000,00 4 10:41:31
4.000,00 6 10:36:43
3.900,00 4 10:31:54
4.000,00 4 10:31:25
3.900,00 1 10:26:43
3.999,99 6 10:25:58
3.900,00 2 10:21:34
3.900,00 20 10:01:35
3.905,00 4 10:01:35
cijena na burzi sve govori, tako je uvijek bilo i tako će i biti, isto tako trebali smo znati de neće biti dokapa poslje prve odgode pošto cijena nije mogla preći 5500, sada se cijena drži i svako ko proda sada prodao je nekom fondu koji je neće tako skoro prodavati, samim time smanjuje se svakodnevno broj dionica u opticaju, možda netko i uspije kupit jeftinije od ovog ali to će biti mizerne količine koje su zanemarive.
npr, nakon prve objave dokapa promet je dva mjeseva bio svakodnevno iznad 5 milija, tad je netko prodavao a netko kupovao, međutim činjenica je da je bilo prodaje a sad je nema, znači nikome ne pada na pamet da je proda za ovu mizeriju od cijene,
pozdrav
cijena na burzi sve govori, tako je uvijek bilo i tako će i biti, isto tako trebali smo znati de neće biti dokapa poslje prve odgode pošto cijena nije mogla preći 5500, sada se cijena drži i svako ko proda sada prodao je nekom fondu koji je neće tako skoro prodavati, samim time smanjuje se svakodnevno broj dionica u opticaju, možda netko i uspije kupit jeftinije od ovog ali to će biti mizerne količine koje su zanemarive.
npr, nakon prve objave dokapa promet je dva mjeseva bio svakodnevno iznad 5 milija, tad je netko prodavao a netko kupovao, međutim činjenica je da je bilo prodaje a sad je nema, znači nikome ne pada na pamet da je proda za ovu mizeriju od cijene,
pozdrav
Kolega blade..prodaje ima, samo je netko u ovom trenutku očito spreman kupovati maximalno u rasponu 3900-4000 kn