Našu kao većiu drugih dionica netko dobro kontrolira. Za LKPC jedva se čeka neka nazovimo je loša vijest, jer dobre izgleda ne utječu baš previše na nju.Bez obzira na sve zlonamjerne ovo je dionica je već HIT a tek što predstoj, pitanje je dana kad će se dogoditi koncesija a dokap možda mjeseca.Mi koji smo u luci najbolje znamo i vidimo što se radi dokle radovi stižu . Kontejnerski terminal se munjevito gradi . Kad bi samo neki mogli vidjeti više od 200 pilona koje treba ugurati u zemlju drukčije bi razmišljali , a ne iskrcavati se na 4000kn. Tko bude imao živaca samo malo čekati neće požaliti.
ajde kolega slikajte vi to sa mobitelom ako ste u mogućnosti i stavite na forum [smiley]
[/quote]
Velike su to površine kolega da bi se to sve poslikalo trebalo bi puno slika.
Di se god okrenete radovi su u tijeku.
ajde kolega slikajte vi to sa mobitelom ako ste u mogućnosti i stavite na forum [smiley]
Sampras je već stavio ali evo link za kol alan_poha
20.5.2008 Prvo javno-privatno partnerstvo u jednoj HR luci
Vaš link
Na toj stranici ima i nekih slika uz tekstove
Našu kao većiu drugih dionica netko dobro kontrolira. Za LKPC jedva se čeka neka nazovimo je loša vijest, jer dobre izgleda ne utječu baš previše na nju.Bez obzira na sve zlonamjerne ovo je dionica je već HIT a tek što predstoj, pitanje je dana kad će se dogoditi koncesija a dokap možda mjeseca.Mi koji smo u luci najbolje znamo i vidimo što se radi dokle radovi stižu . Kontejnerski terminal se munjevito gradi . Kad bi samo neki mogli vidjeti više od 200 pilona koje treba ugurati u zemlju drukčije bi razmišljali , a ne iskrcavati se na 4000kn. Tko bude imao živaca samo malo čekati neće požaliti.
HECTOR ništa od pilona, dok vam ja ne stignem dole [proud] . Uskoro kreće i to…
i ja sam izašao danas preko 41xx,ali šta ću kad volim trejdati,sad samo tražim poziciju za ulaz,vjerovatno će to biti negdje na 37xx……
i ja sam izašao danas preko 41xx,ali šta ću kad volim trejdati,sad samo tražim poziciju za ulaz,vjerovatno će to biti negdje na 37xx……
hehehe pa imo desetak komada i ovde si se raspalijo trejdanjem eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sinovac sinovac
Dobro je Sampras nekoliko puta ponovio dotičnoj gospodi na forumu, da ne lupetaju gluposti o svom navodnom ulazu/izlazu na nekim razinana, jer je očito da osim par komentara koje su ovdje napisali ništa drugo nisu niti napravili.
Dečki moji, ako već hoćete imati malo vjerodostojnosti i kredita pod svojim nickom, imate za primjer kolegu Barbosu pa ga probajte kopirati da vas netko konačno shvati onako za ozbiljno.
A do tada sa ovakvim pristupom, šta drugo reći nego: uzalud vam trud svirači… [yawn]
jel itko od vas čuo za buba šparu?ili,medo štedo?sparki i slično…vani se nešto gadno dešava,gledao sam cnbc,i mislim da je dobro pala potrošnja građanstva u eu i americi,ali zato u nas nema zime,dok sanader dijeli šakom i kapom braniteljima i umirovljenicima….sad smo neko vrijeme osuđeni na stagnaciju,uh da nisam živce izgubio u kninu sad bi bio normalan ulagač,a ne bi srljao bezveze…otišao sam da bi se vratio,a do tada…sretno….
kolega sampras..prodaje li to možda Uprava ili ??
Po mojim info, Uprava diže kredite i kupuje.
aha..onda je to taktika ..kupuj sramežljivo i lukavo ??