LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a di ste meni prišili crvenu zvijezdu,jedva sam je se uspio rješiti,a vi mi je turate pod nos..pa šta ima veze što sam iz kardeljeva,to ne podrazumijeva da sam crveni…samo da nam indeksi ne budu crveni,a ja se toplo nadam da neće…što se tiče dionica,pravilo glasi–skrpljen spašen…

a di ste meni prišili crvenu zvijezdu,jedva sam je se uspio rješiti,a vi mi je turate pod nos..pa šta ima veze što sam iz kardeljeva,to ne podrazumijeva da sam crveni…samo da nam indeksi ne budu crveni,a ja se toplo nadam da neće…što se tiče dionica,pravilo glasi–skrpljen spašen…

a koji bi to tebi simbol bio po volji?

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Još malo zanimljivosti (rubrika; vjerovali ili ne ? )

19. svibanj 2008.| Snježana Vujisić Sardelić

Politika smjenjuje Marinca iz Podravke

Ako se pokaže točnom, smjena će značiti potpuni poraz tržišnih i principa korporativnog upravljanja u kompaniji koja se nalazi u najvišoj kotaciji Zagrebačke burze

Prema informacijama koje objavljuje Jutarnji list, premijer Sanader donio je odluku o smjeni Darka Marinca s mjesta predsjednika Uprave Podravke i to, kako se navodi, zbog Marinčeve bliskosti s predsjednikom Mesićem. Vijest potvrđuju i visoki izvori bliski HDZ-u, iako ima komentara kako je još uvijek riječ samo o «kuloarskim nagađanjima».
Unatoč tome riječ je o velikom iznenađenju budući je u posljednjim kadrovskim preslagivanjima z Podravci, koje su orkestrirali koalicijski partneri HDZ i HSS, upravo Marinačeva pozicija bila neupitna, velikim dijelom i zbog njegovih dobrih veza i s predsjednikom i s premijerom. Osim toga, Marinac je i jedan od najviđenijih hrvatskih gospodarstvenika. Između ostalog, predsjednik je Nacionalnog vijeća za konkurentnost, a mandat u Podravci traje mu do 2010. Kako Nadzorni odbor, prema svim relevantnim informacijama, nije potegao pitanje njegove odgovornosti, riječ je doista o smjeni koja je izrazito politički motivirana i koja će upravo zbog toga imati prilično negativnog odjeka.
Činjenica je da je Marinac je na poziciji predsjednika Uprave Podravke bio veliki trn u oku HSS-u koji, s obzirom da je HDZ-ov koalicijski partner, pretendira uzeti pod svoje kontrolu nad koprivničkom kompanijom i već je izlistao svoje kadrove koje je pripremio za Upravu. Prema izvorima bliskima objema strankama, HSS je pristao da mjesto predsjednika Uprave pripadne HDZ-u što zapravo znači izrazitu stranačku polarizaciju u najvećoj domaćoj prehrambenoj kompaniji. Također, to znači i potpuno izbacivanje iz Uprave Podravke kadrova koji nisu iz Koprivnica.
Ako se, pak, odluka o smjeni Marinca pokaže točnom, ona se doista može tumačiti i kao velika pobjeda HSS u ovoj utakmici, ali i kao potpuni poraz tržišnih i principa korporativnog upravljanja u kompaniji koja se nalazi u najvišoj kotaciji Zagrebačke burze.

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
4.030,12 3 13:02:05
4.031,00 3 13:02:05
4.031,02 3 13:02:05
4.031,06 3 13:02:05
4.032,00 3 13:02:05
4.032,00 2 13:02:05
4.032,01 3 13:02:05
4.032,02 6 13:02:05
4.032,03 4 13:02:05
4.035,00 2 13:02:05
Nekome se žuri, 32 kom po bidu

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

a vazda se nekome žuri ali kome se ne žuri bolje ce proci

A evo netko se non-stop iskrcava na 4k čudnomi je to a i glupo s obzirom na sve u svezi ove dionice [undecid] [sad]

ili pukovnik ili pokojnik[color=blue][/color]

ovaj na 4000 je skrivane sa podosta komada, mogli bi mi opet malo zaronit prije koncesije, za dokup idealno

&

ili neće, hi hi hi
zašto mi tu gore desno piše zajednica 1%, tolko vredim na forumu [lol] [lol] [lol]

&

ovaj na 4000 je skrivane sa podosta komada, mogli bi mi opet malo zaronit prije koncesije, za dokup idealno

Evo netko ga je prekrcao

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Našu kao većiu drugih dionica netko dobro kontrolira. Za LKPC jedva se čeka neka nazovimo je loša vijest, jer dobre izgleda ne utječu baš previše na nju.Bez obzira na sve zlonamjerne ovo je dionica je već HIT a tek što predstoj, pitanje je dana kad će se dogoditi koncesija a dokap možda mjeseca.Mi koji smo u luci najbolje znamo i vidimo što se radi dokle radovi stižu . Kontejnerski terminal se munjevito gradi . Kad bi samo neki mogli vidjeti više od 200 pilona koje treba ugurati u zemlju drukčije bi razmišljali , a ne iskrcavati se na 4000kn. Tko bude imao živaca samo malo čekati neće požaliti.

Kao što sam i pisao , ulaz na 27xx kn ne tako davno te izlaz na razinama 41xx je bio odličan za mene .

Našu kao većiu drugih dionica netko dobro kontrolira. Za LKPC jedva se čeka neka nazovimo je loša vijest, jer dobre izgleda ne utječu baš previše na nju.Bez obzira na sve zlonamjerne ovo je dionica je već HIT a tek što predstoj, pitanje je dana kad će se dogoditi koncesija a dokap možda mjeseca.Mi koji smo u luci najbolje znamo i vidimo što se radi dokle radovi stižu . Kontejnerski terminal se munjevito gradi . Kad bi samo neki mogli vidjeti više od 200 pilona koje treba ugurati u zemlju drukčije bi razmišljali , a ne iskrcavati se na 4000kn. Tko bude imao živaca samo malo čekati neće požaliti.

ajde kolega slikajte vi to sa mobitelom ako ste u mogućnosti i stavite na forum [smiley]

DOKUP!

New Report

Close