Sampras daj mi molim te objasni neke stvari oko koncesije.
Lučka uprava ulaže goleme novce pa me zanima na koji način im se to vraća pošto oni ne koriste samu luke već ime se plaća koncesija .
Luka Ploče d.d će za svaki kontenjer koji pretovari na tome terminalu koji će skupa graditi Lučka uprava i Luka Ploče d.d plaćati Lučkoj upravi 15 dolora po pretovarenom kontenjeru tako da je Lučkoj upravi u interesu da Luka Ploče d.d pretovari što više kontenjera jer će onda i naknada biti veća.
Naknada neće biti jednokratna i neće se odrediti iznos te naknade koji će biti fiksan naknada će zavisiti od posla što više posla veća naknada tako da je interes Lučke uprave da posla ima što više isto je i sa rasutim i sa svim drugim teretima samo što se ovdje naknada ugovara po pretovarenoj toni.
Znači poanta svega je što više posla veća naknada Lučkoj upravi kojoj je interes da Luka radi dobro jer da je drugačije njih ne bi bilio briga za ono što se dešava u Luci d.d.
ja non stop spominjem da nam ne valja uprava, ***obrisano*** ,dobra je strana da i tu i tamo ima i poštenih ljudi,pa su onda u prosjeku srednji..,kad malo bolje proanaliziram tko nam vodi grad,uhvati me jaka jeza,nevjerica i strah od budućnosti…mislim da su u lkpc pavlović i batur o.k.ali i tu ima kukolja,oni što ne plaćaju vodu i sl.dobro smo mi ikako funkcioniramo,tko nas vodi..
kolega alt333 pročitao sam tvoj post..sve ok…drago mi je da postoje razumni i skromni ljudi poput tebe.
Samo da obavijestim dioničare u slučaju da nisu upoznati, a eventualno su zainteresirani za dokap ostalih firmi na tržišti kapitala.
Viadukt je predložio dokap…omjer 2.1, dividenda 13 kuna, dionice moraju biti registrirane (na stanju u SDA )zaključno sa 9.lipnjem 2008.
Gledam ovaj naš novi "redizajnirani forum" i nikako da mi sjedne sadašnji look!
Vjerojatno će se pokazati dobrim nove opcije koje su sada ovdje, ali grafički dizajn je baš koma i još ne kužim tko to uopće mijenja nešto što je dobro i na što smo se svi mi forumaši navikli. Kako stvari stoje još ćemo mi ovdje pisati peticiju za vraćanje starog dizajna!?
Kad smo već kod toga, zanima me kako se drugima sviđa vizualna promjena foruma?
Kolega ravovski…navike se teške mijenjaju.Meni je osobno bio pregledniji stari izgled foruma.
Vrijeme će sve pokazati.
Možda stvarno budemo potpisivali peticiju za povratak "starog poslovnog" ?
Nakon ohoho dana izbivanja iz Lije Naše i s Foruma šokiran, ne toliko izgledom, koliko problemima s pretraživanjem.
Sporo, nepregledno, teško mi se priviknut… kad je ovo redizajnirano?
Di sam, svako se malo za nešto pitam, di su smajlići, haha…
ovo doista lijepo raste, stalno se kupnja slaze, jako dobro izgleda [thumbsup]
Koliko je već prošlo vremena od intervjua državnog tajnika za more u kojem najavljuje skoro (to skoro je bilo izraženo u nadanju od cca mjesec dana ?) potpisivanje koncesije ?
Možemo li se i mi od nekog u doglednoj budućnosti nadati sličnoj izjavi (ili nečem konkretnijem) poput Mršićeve ??
"Država mora s Podravke dignuti svoje diktatorske šape"
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=d8f9feee-56d0-420e-b8f8-483ab250be3e&open=sec