on ima 189 komada jer je otplaćivao i za sebe i za oca i za brata,sreća,za kuću mu je dovoljno 63 komada,ali pokušat ću ga nagovoriti da to rascjepka,a uostalom,ima još do 5 000,00 jahanja…ne valja nagli skok,mic po mic..to je ono pravo..da nije bilo tramvajca,već bi sad lkpc bila na 5,000,00..i ja sam pričao sa nekim ljudima koji imaju izuzetan uspjeh na burzi,i rekli su za lkpc sve najbolje…
Danas je situacija sa LP bitno različita nego prošle godine
Dionica LP nema puno na tržištu(10-15%) i to je razlog ovakvih prometa i trgovina.
Nema više Ilirike koja je trejdala, Zaba samo skuplja, mi koji smo se zaljepili uglavnom čuvamo tako da onaj koji hoče kupiti mora lupati prodaju jer ako se postavi na kupnju može ubost jedva par komada.
U prvih 10 ima 75% dionica, radnici drže 10-15% a mi ostatak što znači da samo mi reguliramo cjenu dionice!
Mičite naloge sa 4200 i stavite ih odmah na 5000 , ako neko hoće kupiti a vi baš morate prodati onda bar dobro prodajte!
da nije bilo tramvajca,već bi sad lkpc bila na 5,000,00..
Tramvajac je imao 200 kom. , zašto misliš da je on zakočio?
jer baš zbog toga što si naveo,mala likvidnost,pa onda i 200 kom može bitno utjecati na cijenu u tim uvjetima,a sad kad se smjer preokrenuo,samo je pitanje koliko će ići prema gore,većina ljudi koji posjeduju ovu dionicu,vjeruju u nju,i znaju realno koliko vrijedi,pa je zato i ne prodaju ispod 5000,00..tek onda kad se na prodaji pojave nalozi malo masniji,i nitko ih ne bude čistio,e tad će bit postignut prešutni konsenzus o trenutnoj cijeni..izgleda da smo trenutno još ispod te imaginarne granice…
on ima 189 komada jer je otplaćivao i za sebe i za oca i za brata,sreća,za kuću mu je dovoljno 63 komada,ali pokušat ću ga nagovoriti da to rascjepka,a uostalom,ima još do 5 000,00 jahanja…ne valja nagli skok,mic po mic..to je ono pravo..da nije bilo tramvajca,već bi sad lkpc bila na 5,000,00..i ja sam pričao sa nekim ljudima koji imaju izuzetan uspjeh na burzi,i rekli su za lkpc sve najbolje…
Moram priznati da ima više od mene ali ovih dana stiže dividenda od HT pa ću se malo još popraviti ali isto ga neću moći stići.
S kim god razgovareta a da je malo bolje upućen svatko kaže ni u ludilu prodavati a moram biti iskren da sam mnoge kontaktirao budući imam puno komada i da mi nije baš svejedno.
alt333:
”
”
Moram priznati da ima više od mene ali ovih dana stiže dividenda od HT pa ću se malo još popraviti ali isto ga neću moći stići.
S kim god razgovareta a da je malo bolje upućen svatko kaže ni u ludilu prodavati a moram biti iskren da sam mnoge kontaktirao budući imam puno komada i da mi nije baš svejedno.
Eh, ko bi rekao da ćemo doživjeti da se alt333 i Sampras slažu oko nečega na ovom forumu.. [wink]
Ovo je uvijek bila dobra dionica, ali s obzirom da psihologija igra veliku ulogu i utječe na cijenu dionice, sada je dobar vjetar u leđa to da se osjeti veliki optimizam oko Luke Ploče i oko same burze.
sampras:
”
alt333:
”
”
”
Eh, ko bi rekao da ćemo doživjeti da se alt333 i Sampras slažu oko nečega na ovom forumu.. [wink]
Ovo je uvijek bila dobra dionica, ali s obzirom da psihologija igra veliku ulogu i utječe na cijenu dionice, sada je dobar vjetar u leđa to da se osjeti veliki optimizam oko Luke Ploče i oko same burze.
Ja sam uvijek tvrdio da je ovo odlična dionica što vrijeme pokazuje a svaki dan će sve više i više to i dokazivati.
A evo i jedan članak o čovjeku koji stalno napada Luku Ploče to je naš Dožupan a tata mu je Gradonačelnik Ploča
a žena mu je bila zaposlenica Luke a da na posao za 15 godina nije došla već dva tri puta, završila je neku višu građevinsku večernju školu ali je zato dobila posao koji drugi ne mogu.
Uostalom sami pročitajte i prosudite o kakvom se čovjeku radi usput da napomen da ima tri stana od 100 kvadrata u Splitu, dva u Pločama i još bezbroj nekretnina koje je uspio zaraditi sa svojih tridesetak godina.
A evo i jedan članak o čovjeku koji stalno napada Luku Ploče to je naš Dožupan a tata mu je Gradonačelnik Ploča
a žena mu je bila zaposlenica Luke a da na posao za 15 godina nije došla već dva tri puta, završila je neku višu građevinsku večernju školu ali je zato dobila posao koji drugi ne mogu.
Uostalom sami pročitajte i prosudite o kakvom se čovjeku radi usput da napomen da ima tri stana od 100 kvadrata u Splitu, dva u Pločama i još bezbroj nekretnina koje je uspio zaraditi sa svojih tridesetak godina.
Nevezano na našu Luku, ovo što ti Karamatići rade u Pločama je totalna katastrofa.
Da jedna obitelj tako šerifuje i radi što joj se prohtije, a da im nitko iz nijedne državne institucije ili bilo kakve druge ustanove ne može ništa, šta drugo reći nego da smo baš prava banana država.
Očito je da im je jedini trn u oku “Luka Ploče” gdje nisu omastili brk, jer ispada da su na svim drugim sektorima dobro kapitalizirali svoju političku moć.
sampras:
”
Vaš link
”
Nevezano na našu Luku, ovo što ti Karamatići rade u Pločama je totalna katastrofa.
Da jedna obitelj tako šerifuje i radi što joj se prohtije, a da im nitko iz nijedne državne institucije ili bilo kakve druge ustanove ne može ništa, šta drugo reći nego da smo baš prava banana država.
Očito je da im je jedini trn u oku “Luka Ploče” gdje nisu omastili brk, jer ispada da su na svim drugim sektorima dobro kapitalizirali svoju političku moć.
Evo kolega vi ste to preveli na jezik koji će ja se nadam svatko razumjeti i oni koji stavljaju linkove sa onim što govori Karamatić valjda će sada shvatiti o kakvom se čovjeku radi.
Sampras daj mi molim te objasni neke stvari oko koncesije.
Lučka uprava ulaže goleme novce pa me zanima na koji način im se to vraća pošto oni ne koriste samu luke već ime se plaća koncesija . E sad koncesija bi trebala ići Luci Ploče d.d. i Luka Ploče d.d. će poćet zarađivat sve više i više novaca, kakvu korist ima Lučka uprava od toga, da li im Luka Ploče d.d. s obzirom na godišnji prihod još plaća nekakav mjesečni/godišnji najam s obzirom na zaradu.
Nadam se da me razumiješ što pitam, kakvi su odnosi Lučke uprave i Luke Ploče d.d nakon koncesije, da li je Luka Ploče d.d. obvezna još nešto plaćati nakon što im se da koncesija, odnosno kakvu korist ima Lučka uprava od firme kojoj da koncesiju?
Ako ti se neda pisati objašnjenje možeš mi poslat i broj moba pa ću te nazvati ili evo ti moj broj moba pa možeš i ti mene nazvati, svejedno(098648386). HVALA