LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

4.100,00 32 14:25:57

zavidim!

4.100,00 32 14:25:57

zavidim!

Nisi jedini!
Ja ko jelen čistio 32kom do 4250[angry]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

4.100,00 32 14:25:57 zavidim!

i ja isto, ko brži njegovo devojče[tongue][tongue]

&

evo zavrsili smo u plusu na 4178,90 !

idemo dalje :)[smiley]

evo zavrsili smo u plusu na 4178,90 !

idemo dalje :)[smiley]

Ma fala Bogu da idemo dalje osnovni problem što dionica još brže ne raste je ponuda koja je skoro nikakva do 4500 kuna bi se moglo doći sa par stotina tisuća kuna a to nije cilj velikim igračima oni strpljivo skupljaju i svaki dan po malo dižu letvicu prema gore, jeste vidili danas kada se onaj sa 32 komada pojavio na 4100 trajao je kao rosa u podne, ovima koji skupljaju treba više takvih naloga pa će dionica brže rasti.

Ovo je samo zagrijavanje pred ono što slijedi usput da napomenem da Luka radi sada 24 sata i opet joj uvijek ima brodova na sidru koji čekaju na istovar a onda možeti misliti kakvi će biti rezultati takvoga rada.

Lijep pozdrav svim dioničarima Luke Ploče a provokatorima kojih je kako vidim svaki dan manje želim još veće gubitke i šteta što nisu još ranije izašli iz ovoga bisera Jadrana, ne u smislu ljepote već profitabilnosti.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

molim vas da mi netko odgovori kad je zadnji put bila dokapitalizacija i kad se očekuje da bi mogla biti iduća?

molim vas da mi netko odgovori kad je zadnji put bila dokapitalizacija i kad se očekuje da bi mogla biti iduća?

Do sada nije bilo niti jedne dokapitalizacije, a kada će slijedeća ne zna se!

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

a jebi ga, nije bilo još nijedne dokapitalizacije a za eventualnu buduću se ništa ne zna, eto
ako je bude bit će u omjeru 1:1.4, na svojih deset možeš kupit još 14 po 400kn, napominjem ako je bude, za sve ostalo listaj forum unazad, imaš kaj listati

&

oprez nije na odmet,pogotovo što je naglo raslo,oko 4000,00 je fer cijena zasad,ne treba naglo dizati cijenu,već mic po mic….

oprez nije na odmet,pogotovo što je naglo raslo,oko 4000,00 je fer cijena zasad,ne treba naglo dizati cijenu,već mic po mic….

Hvala ti prijatelju , uzeo si mi riječ iz usta[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

fala bogu, dosta svađa na luci, svima nam je u interesu prosperittet luka i nas samih, mislim da smo izabrali dobru firmu i sve će jednom doći na svoje, mislim budućnost firme je po meni neupitna, pozdrav

&

Kolega Sampras , izlaz na razinama od 41xx je također bio pun pogodak – barem za mene

New Report

Close