vatreni: ” [color=blue][Kolega Barbosa, pa vi ćete do kraja dana u +.[/color][thumbsup] ” Hehe , več jesam kolega, olakšao sam malo na 39xx i ušao u dioki prošli tjedan!
kolega Barbosa…odličan potez ulazak u Dioki ( dobrih špekulacija nikad dosta [lol] )
[color=blue]Netko nešto zna i lupa po asku. Izgleda da je vrijeme na isteku. TIK-TAK-TIK-TAK.[/color][cool]
sad brzo nazad unutra, pa di ti je pamet, pavlovića i batura je nemoguće dobiti, konstantno su u zg
Eto, da da ne kažeš da te nisam poslušao
Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
4.249,00 4 10:51:58
4.225,99 5 10:51:58
4.249,00 2 10:50:43
4.248,99 10 10:50:43
4.234,00 2 10:50:43
4.227,00 6 10:50:43
4.226,00 3 10:50:43
odlično izgleda situacija na LKPC , međutim polako sa euforijom – mali dioničari bi mogli biti itekako izigrani i zato ljudi oprez..
produženje koncesije na vidiku
odlično izgleda situacija na LKPC , međutim polako sa euforijom – mali dioničari bi mogli biti itekako izigrani i zato ljudi oprez..
Jel ti možeš sebe razumijeti kada nešto napišeš.
Ja pojma nemam šta si htio reći a vjerovatno ni ti.
o kupili ste kolega! [thumbsup]
Eto..da nije bilo kolege Barbose ne bi bilo danas ni ovog prometa ni porasta cijene!!!
kairos10: ” odlično izgleda situacija na LKPC , međutim polako sa euforijom – mali dioničari bi mogli biti itekako izigrani i zato ljudi oprez.. produženje koncesije na vidiku ” Jel ti možeš sebe razumijeti kada nešto napišeš. Ja pojma nemam šta si htio reći a vjerovatno ni ti.
E moj Sampras ,
evo što sam htio reći : situacija je odlična ” zašto ?” za kapitalizirat dobit budući da sam kao što se možeš i sam sjetiti komentirao da je ulaz na razinama od 27xx bio odličan
produženje koncesije – skoro nikad nije bilo upitno – međutim najavljivati dokap. i korist iz iste za male dioničare nije baš u redu budući da je situacija vezana za to pitanje itekako diskutabilna i podložna raznim riješenjima koja , u krajnju ruku , neće biti donesena radi nas dvojice ili trojice…. ili više malih dioničara
btw, nisi ispoštivao okladu
sampras: ” kairos10: ” odlično izgleda situacija na LKPC , međutim polako sa euforijom – mali dioničari bi mogli biti itekako izigrani i zato ljudi oprez.. produženje koncesije na vidiku ” Jel ti možeš sebe razumijeti kada nešto napišeš. Ja pojma nemam šta si htio reći a vjerovatno ni ti. ” E moj Sampras , evo što sam htio reći : situacija je odlična ” zašto ?” za kapitalizirat dobit budući da sam kao što se možeš i sam sjetiti komentirao da je ulaz na razinama od 27xx bio odličan produženje koncesije – skoro nikad nije bilo upitno – međutim najavljivati dokap. i korist iz iste za male dioničare nije baš u redu budući da je situacija vezana za to pitanje itekako diskutabilna i podložna raznim riješenjima koja , u krajnju ruku , neće biti donesena radi nas dvojice ili trojice…. ili više malih dioničara btw, nisi ispoštivao okladu
znači ti izlaziš odmah poslje koncesije
sampras:
”
kairos10: ” odlično izgleda situacija na LKPC , međutim polako sa euforijom – mali dioničari bi mogli biti itekako izigrani i zato ljudi oprez.. produženje koncesije na vidiku ” Jel ti možeš sebe razumijeti kada nešto napišeš. Ja pojma nemam šta si htio reći a vjerovatno ni ti.
”
E moj Sampras ,
evo što sam htio reći : situacija je odlična ” zašto ?” za kapitalizirat dobit budući da sam kao što se možeš i sam sjetiti komentirao da je ulaz na razinama od 27xx bio odličan
produženje koncesije – skoro nikad nije bilo upitno – međutim najavljivati dokap. i korist iz iste za male dioničare nije baš u redu budući da je situacija vezana za to pitanje itekako diskutabilna i podložna raznim riješenjima koja , u krajnju ruku , neće biti donesena radi nas dvojice ili trojice…. ili više malih dioničara
btw, nisi ispoštivao okladu
Ti se rekao dobro se sjećam da je ulaz od 2700 kuna dobar a sve preko toga onaj ko plaća po tebi je budala.
Male dioničare nitko neće zaobići kada bude dokap budući da nitko od vodećih ljudi nije prodao dionice pa neće raditi protiv sebe.
A što se tiče cijene od 4000 i više kuna rekao si da bi ta cijena mogla biti negdje 2011 godine.
Ti jesi meni na ignore listi ali ja svejedno tvoje budalaštine pročitam i dobro se nasmijem pa ne moram čitati viceve.