LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tko li je ovo ogladnia u 15.59? Jos bitnije.. zašto? [huh]

možda je načuo da više ne bu dokapa po nominali
a ionako će sutra cijena biti viša pa mu je bolje kupiti jevtino

sutra medvjedi kupuju
sretan šoping

Postanite Eu-robovi

i sad budu neki bokci sutra opet prodavali ispod 3900, a iz aviona se vidi da bu to uskoro eksplodiralo

&

eksplodirati će,ako bude malo masnijih naloga za prodaju,dosad je sve na prodaju ispod 3900 bilo po par komada,čim se pojave veći nalozi,odmah netko grabi,a to je naravno,dobar znak..

Jel’ to danas obavljena samo jedna transakcija il’ mi semafor ne radi dobro?[huh]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Jel’ to danas obavljena samo jedna transakcija il’ mi semafor ne radi dobro?[huh]

radi vam dobro semafor kolega ratus…nije baš neka eksplozija..prije bi se ovakvo stanje moglo nazvati implozija

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

kako si to ono neki dan spomenu , netko pametno skuplja[lol] [lol] [lol]

ratus:

kako si to ono neki dan spomenu , netko pametno skuplja[lol] [lol] [lol]

Prodale se dionice pa se sada pokušava biti ironičan.

Moj savjet kupi dok je još ovako jeftino, znam da si nervozan zato što raste ali kupi pa ćeš bar malo ispraviti pogrešku koju si napravio.[thumbsup]

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

nema više ispod 4000 nikome,ko je jamio-jamio je….

pa dobro,hoće li mi itko od vas platiti večeru?kad god ja uđem u ovu dionicu,ona raste..a dobra vam je vijest da je u ovoj godini neću prodavati,osim krajnje nužde…..rekao sam vam da su naši investitori spori,ali kad-tad prorade..šteta da nema više naloga za prodaju,da ovi malo jače zagrizu…

ratus: ” Jel’ to danas obavljena samo jedna transakcija il’ mi semafor ne radi dobro?[huh] ” kako si to ono neki dan spomenu , netko pametno skuplja[lol] [lol] [lol]

da ti postam transakcije, ili imas?[smiley]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

pa dobro,hoće li mi itko od vas platiti večeru?kad god ja uđem u ovu dionicu,ona raste..a dobra vam je vijest da je u ovoj godini neću prodavati,osim krajnje nužde…..rekao sam vam da su naši investitori spori,ali kad-tad prorade..šteta da nema više naloga za prodaju,da ovi malo jače zagrizu…

Nešto se izgleda strašno događa kada kolega alt333 koji je uvjek govorio sve najgore o ovoj dionici odjedanput postaje njen glasnogovornik.
Kolega šta se to dogodilo da se vaše mišljenje o ovoj dionici promjenilo za 360 stepeni, jeste s nekim razgovarali ili imate neki filing da će se dogoditi nešto pozitivno ili vidite šta se događa u Luci.
Stalno ste napadali kolegu Samprasa kada je on tvrdio da je ovo pesperktivna dionica a vi ste tvrdili da je to leglo kriminala i korupcije, ljepo je viditi ovo vaše preobraženje.

New Report

Close