Kolika je cijena bila još nedavno a kolika je sad.[shocked]A ništa se loše nije desilo,idu u razvoj kao i lkpc.Povezuju se cestom i željeznicom,povečavaju promet a cijena na koljenima.
Ako čeka lkpc ista sudbina kao luku Bar,a najvjerojatnije je tako onda se nemate čemu veseliti.Ja maknuo moj nalog za kupnju na 3501 da me slučajno ne poklopi.
Iz ovoga razabirem samo jedno: Kolega, Vi se niste ukrcali?!
Čemu nepovjerenje, znam da ste prošle godine bili s nama?
dragi moji, da rezimiram . gledam forum na temu LKPC i nigdje komentara cijelih 25 sati pa reko onda idem isprobati vašu vjerodostojnost , na koju se skoro uvijek pozivate ( ratus , sampras , ravovski itd ) , i napišem danas post oko 10 sati ujutro sa komentarom da sudbina malih dioničara nije blistava u skoro vrijeme , kad ono skoro da ne vjeruješ – raspirio sam vatru , komentara kao u priči…………. itd .
Ma neću više, ………..
Zdravi i veseli bili , samo uskoro bi moglo biti velikih protesta
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
[color=blue]Kalmeta u županijske luke ulaže 82 milijarde kuna[/color]
Jel se ovo i na s tiče????[thumbsup]
kairos10..
evo toliko si me preplašio svojim katastrofičnim prognozama da se odmah idem spasiti skokom preko balkona [proud]
P.S
ako ne preživim..tebi u amanet ostavljam dionice LP
kairos10.. evo toliko si me preplašio svojim katastrofičnim prognozama da se odmah idem spasiti skokom preko balkona [proud] P.S ako ne preživim..tebi u amanet ostavljam dionice LP
kolega moram ti priznat da si mi bio jedan od ajmo reći pozitivnijih likova ovdje na forumu , ali razumijem tvoj sarkazam ( vjerojatni ulaz u LKPC na 65xx razinama ) samo naglašavam : LKPC ima odličnu budućnost ALI za koga ????????????
gogo1: ” kairos10.. evo toliko si me preplašio svojim katastrofičnim prognozama da se odmah idem spasiti skokom preko balkona [proud] P.S ako ne preživim..tebi u amanet ostavljam dionice LP ” kolega moram ti priznat da si mi bio jedan od ajmo reći pozitivnijih likova ovdje na forumu , ali razumijem tvoj sarkazam ( vjerojatni ulaz u LKPC na 65xx razinama ) samo naglašavam : LKPC ima odličnu budućnost ALI za koga ????????????
kolega kairos 10..zahvaljujem na tvojoj pozitivnoj precepciji moje malenkosti.
Nitko nije pretjerano oduševljen ovom situacijom oko LP, ali nema potrebe dodatno potencirati negativnu percepciju, pogotovo ukoliko nemaš nikakvu konkretnu informaciju koja bi potkrijepila daljnji razvoj događaja oko LP.
Interesantno…nalog od 50kom na 38xx koji cijeli dan stoji na kupnji je nestao pred kraj trgovanja!
To pokazuje da je postavljen kao strašilo i da kontrolira cijenu, samo me zanima zašto!?
imate u novom nacionalu članak o tome kako Sarajevo zeza oko auto ceste za Dubrovnik i želi veću kontrolu i benefite u Pločama. Također se u jednoj rečenici pominje i švicarski Glenkor kao kupac Aluminija, bla, bla, bla
Sinoć ledao vijesti Nove TV u 23.45 i jedna od vijesti je bila da LUKOIL snažno ulazi na hrvatsko tržište te da žele graditi/ulagati u naftni i plinski terminal u Luci Ploče.
Rusi zainteresirani za luku Ploče
Ruska naftna kompanija Lukoil koja je kupila u Hrvatskoj devet benzinskih crpki tvrtke Europa Mil, svoje nove interese odnedavno pokazuje za luku Ploče, u kojoj želi širiti skladišne kapacitete odakle bi pokrivala tržište BiH
Rusi su vlasnici bugarske naftne kompanije i rafinerije u Bosanskom Brodu, a BiH mediji su izvijestili kako im je vlada Republike Srpske obećala kupnju zemljišta u luci Ploče za gradnju terminala za naftne prerađevine.Lukoil je već neko vrijeme prisutan u Pločama, dok u Hrvatskoj za sada ne može biti konkurentan zbog zakonskih i administrativnih razloga, te isplativosti. Rusi povremeno dogovaraju podnajam s jednim od korisnika “Luka Ploče Trgovine” za korištenje manjega dijela skladišnoga prostora za naftne derivate kojim raspolaže ta tvrtka kći “Luke Ploče”. Riječ je o plutajućem tanku smještenom u kanalu Vlaška – more, koji ima dozvolu za rad do 2011.Pločane je umirila činjenica da je riječ o području koje pripada pomorskome dobru kojim, u ime Vlade Republike Hrvatske, upravlja Lučka uprava Ploče. (HTV)