wunderkind: ” @ golubv a jesi drugar našo pokazatelj za bavit se investiranjem! [rolleyes] ” Ja se drugar ne bavim invastiranje profesionalno,profesija mi je izgradnja stanova za tržište.Burza je za mene igra a ulažem samo višak novca kojeg trenutno ne trebam.Obzirom da sav svoj novac povremeno trebam i povlači s burze najvažnije mi je da sačuvam ono što imam pa tek onda da zaradim.Zato sam odabrao navedene kriterije kako bi eventualno uložio u v.p. Na LKPC je bilo par dobrih valova i ja sam to iskoristio.A sad dal ide u dokapitalizaciju ili likvidaciju,koga briga.
onda prijatelju nemožeš govorit meni da si napravijo dobar poso kupijo po 3500+ i prodo na 3700+ ja sam ti i dalje tvrdijo da si pogrjesijo iako je bila cjena pala ali se nisi mogo vratit po jeftinoj cjeni sa vecom kolicinom ja se u životu bavim jedino ovim poslom ima 5 godina , u Hrvatskoj , u BiH, u srbiji ,i crnoj gori i odradim sezonu kad pocme opuzenska mandarina za sezonu uzmem oko 10.000 do 15.000 eura a kupujem dole a prodajem u Sarajevo i Banja Luka a ova korekcija mi nije naskodila jer sam ih dosta u zivotu proso. DA TI ISTINU KAZEM MENE NE ZANIMA CJENA LUKE SADA VEC ZA 3 GODINE
@Small Fish
“Ulažeš novac koji ti ne treba, ali ga povlačiš jer ga povremeno trebaš…čuješ ti sebe ”
Čujem,čujem kako nebi čuo,samo si ispustio riječ [color=blue]trenutno[/color]
Nisam ušao jer nije pala na 3501,pogledaj u ponedeljak naloge,čekam na 3501kn,nedam više.[smiley]
Nisam ušao jer nije pala na 3501,pogledaj u ponedeljak naloge,čekam na 3501kn,nedam više.[smiley]
Ako te netko poklopi po toj cijeni imat ćeš odličnu kupnju, ali kako sad stvari stoje Luka polako ponovo dolazi tamo gdje joj je mjesto, pa sumnjam da će se uopće više dugo moći kupovati na razinama ispod 4k.
…LKPC meni služi za surfanje,dionica s tako visokim pokazateljima ne uklapa se u moj portfelj.Svejedno mi je dal je vama ostalima dobra ili loša,meni je skupa i rizična i koristim je samo za dizanje adrenalina.
Nema šanse da na takav način zaradite i to zbog više razloga, o čemu neću nu retka jer su o tome napisane brojne stranice knjiga i postova. No, ako Vi kolega golub tako tvrdite, neka Vam bude i dalje sretno.
“Moj tata je jači od tvoga”, rekli bi klinci u dječjem vrtiću.
Drago mi je da su strpljivi došli na svoje.
Pozdrav svima![thumbsup]
Komentar Nevena Barkovića: Srednjoškolci održali društvu lekciju iz građanskog neposluha
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=aa837b80-f90e-4335-8032-af5c68f771fc&open=four
Dokapitalizacija Jadranske banke: Croatia osiguranje oštetilo državu
Ma pusti dokapitalizaciju više kolega gogo! Mene iskreno ne zanima….
Pogledaj na temi BEZ CENZURE – o dionicama, zadnja stranica!!!
(dolar out, EURO comming)……[thumbsup]
Golub, preporuka: diži bid u monday……..[thumbsup]
Ako bude trebalo ne bjažim od toga.Možda ipak prvo stjeram u blokadu s nekoliko komada pa onda kad maknu blokadu otresem stablo i spakujem pločice na sigurno.[rolleyes]
optimum99:
”
Golub, preporuka: diži bid u monday……..[thumbsup]
”
Ako bude trebalo ne bjažim od toga.Možda ipak prvo stjeram u blokadu s nekoliko komada pa onda kad maknu blokadu otresem stablo i spakujem pločice na sigurno.[rolleyes]
Moćan si nema šta, burza drhti kada ti dođeš.
optimum99: ” Golub, preporuka: diži bid u monday……..[thumbsup] ” Ako bude trebalo ne bjažim od toga.Možda ipak prvo stjeram u blokadu s nekoliko komada pa onda kad maknu blokadu otresem stablo i spakujem pločice na sigurno.[rolleyes]
samo pazi da te jeFF ne pretekne [lol] [lol] [lol]
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=43538 [thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]