LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a sto ih bere neko na 3700 sa skrivenim nalogom a ovce dolaze na šišanje

ovo ne prodajem iz principa kolko me iživcirala u životu! [lol]

a sto ih bere neko na 3700 sa skrivenim nalogom a ovce dolaze na šišanje

Meni paše, ne pušta ispod, da nema tog skrivenog sada bi se vrtili 3500-3600

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ja stvarno ne znam koliko nekima treba da shvate da je onaj na 3700 skriveni.

Pamet u glavu i čekati doće oni ako ne danas za koji dan sigurno.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

@Barbosa
Baš me zanima top 10 poslije praznika!

Ništa ti to neće značiti. Prva dva znamo, od 3-10 mjesta su skrbnički, ako se ne varam?!
Nego, šta kaže Tonka?[cool]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Ja stvarno ne znam koliko nekima treba da shvate da je onaj na 3700 skriveni. Pamet u glavu i čekati doće oni ako ne danas za koji dan sigurno.

ali se ljepo puni kolega i pametno a ovi po par komada svako malo sljecu ali NAKUPI SE

@Barbosa

Baš me zanima top 10 poslije praznika!

Ništa ti to neće značiti. Prva dva znamo, od 3-10 mjesta su skrbnički, ako se ne varam?!
Nego, šta kaže Tonka?[cool]

Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
3.700,00 30 14:13:27
3.700,00 30 14:13:27
Ode![bye]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ne znam da li ste primjetili, ali ja se ispričavam zbog pogrešaka u pisanju na razini slova ili sloga…naime patim od disleksije.

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a29c3654-ce56-466d-a836-630d992c6817&ref=lastadd [shocked][shocked][shocked]

@golubv, jomiii i ostali

Ajde, molim vas, da te interne razgovore obavljate na PM

Hvala

Suricata suricatta

3.730,00 50 186.500,00 28.4.2008 15:28:19 Ma koje budale kupuju ovu dionicu pa to ništa ne valja čisto sranje. Ajde jeef udri po asku. Ovo ti je još jako jeftino

Nekome je bilo jako smiješno jučer kada sam čestitao kolegi golubu na transakciji a i prije neki dan kada je postavio moj post sa komentara trgovanja gdje sam napisao da od utorka (danas) idemo na 3400-3500(crobex)

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

sampras:

3.730,00 50 186.500,00 28.4.2008 15:28:19 Ma koje budale kupuju ovu dionicu pa to ništa ne valja čisto sranje. Ajde jeef udri po asku. Ovo ti je još jako jeftino

Nekome je bilo jako smiješno jučer kada sam čestitao kolegi golubu na transakciji a i prije neki dan kada je postavio moj post sa komentara trgovanja gdje sam napisao da od utorka (danas) idemo na 3400-3500(crobex)

Pročitaj samo malo iznad kolika je prosječna cijena danas na 500 komada.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

New Report

Close