kolega optimum99
navedeni primjer SUNH se lako može modificirati u bilo što drugo..
traže se samo načini kako što izvesti.
nemojte bit smjesni vec budite realni pa zar vam brojke nista ne govore za prvi kvartal 10 MILIJONA dobiti a dolar se oporavlja a pa to znaci [thumbsup][thumbsup]
Nemojte biti naivni i spuštati se prema bidu doćiće oni po vas samo čekajte ako ste odlučili prodati.
Nemojte biti naivni i spuštati se prema bidu doćiće oni po vas samo čekajte ako ste odlučili prodati.
Ma ne vrijede Vam apeli, kolega, krdo je to pa se sjuri niz padinu i kad je dobit dobra.
Kad se prašina slegne vidjet ćemo ih u dolini kako gledaju prema gore jer se hoće vratiti na višim razinama…[lol]
Ovo je demonstracija snage fondova i onih 400k po dionici koje smo prije spominjali, sad im treba lova za kupnju HT-a. Kladio bih se da će sad nekoliko dana sve padati, a HT rasti. Upravo suprotno od prethodnih nekoliko dana.
Ovo je demonstracija snage fondova i onih 400k po dionici koje smo prije spominjali, sad im treba lova za kupnju HT-a. Kladio bih se da će sad nekoliko dana sve padati, a HT rasti. Upravo suprotno od prethodnih nekoliko dana.
Šta ti reče i osta živ…Ima li šta oko koncesije!!
?
Malo je kontradiktorno: demonstracija snage fondova, a nemaju love za kupnju.
Pa jesu li onda moćni ili nisu?[huh]
ovi sto su prodali do 3700 sad mole boga da padne ispod 3500 da kupe a brokeri vam se smjese jer im dajete proviziju a nista od vase zarade ŠPEKULANTI, ova dionica služi da imate ljepu i bezbriznu starost . kupovo sam je i na 2800 ali kod mene nema prodaje jer znam da ce vrjedit dosta dosta više . [kiss]
? Malo je kontradiktorno: demonstracija snage fondova, a nemaju love za kupnju. Pa jesu li onda moćni ili nisu?[huh]
U pravu si, glupo zvuči ovako napisano. U tom trenutku je izgledalo da su sve dionice na burzi na rasprodaji. Kako mi mali dioničari ipak nismo srednjoškolci da se organiziramo u nekoliko minuta, zaključio sam da mora da se neki fond, ili fondovi, masovno iskrcavaju. Crobex je pao za nekoliko minuta sa +1,5% na
-1,5%. U isto vrijeme su se počeli gomilati nalozi za kupnju na HT. Slijedom misli dogodila mi se ta glupa rečenica. [embarass]
ovi sto su prodali do 3700 sad mole boga da padne ispod 3500 da kupe a brokeri vam se smjese jer im dajete proviziju a nista od vase zarade ŠPEKULANTI, ova dionica služi da imate ljepu i bezbriznu starost . kupovo sam je i na 2800 ali kod mene nema prodaje jer znam da ce vrjedit dosta dosta više . [kiss]
Danas na 3700 nije prodavao niko od nas!
Po transakcijama 100tinjak po 3700 i isto toliko po 3710
Mali su lupali po bidu do 3505
Baš me zanima top 10 poslije praznika!
jomiii:
”
”
Danas na 3700 nije prodavao niko od nas!
Po transakcijama 100tinjak po 3700 i isto toliko po 3710
Mali su lupali po bidu do 3505
Baš me zanima top 10 poslije praznika!
Ovo su vam kolega sve trejderi bili, ja sam ovo očekivao a i kolegi jomilu sam to sinoć rekao na private.