Pročitajte nevezan, ali poučan tekst kako sve može izgledati moguća dokapitalizacija. Izgleda da je i zakonski izvediva?? Naslov teksta Dokapitalizacija samo za odabrane http://business.hr/Default2.aspx?ref=topsent&ArticleID=7c984dfa-57dd-4b85-8f96-ccf122571fc8
GOGO MORAŠ POSJEDOVAT dionicu da bi se smatrao ODABRANIM
gogo1: ” Trenutno sam više skloniji jeff-ovoj procjeni…vjerojatno će cijena još oscilirati nadolje jer će se vrlo brzo euforija zbog dobrog izvješća vrlo brzo ispuhati. Euforiju itekako dobro koriste jahači na valovima. Ovakvi poslovni rezultati su manje-više bili očekivani, barem za one koji malo pomnije prate ovu dionicu. Sve je to fantastično, ali meni se čini da se već malo previše oteže s koncesijom, a da i ne govorimo o potencijalnoj dokapitalizaciji (i tajanstvenom modelu) ” jeff-ova procjena kažeš?[lol] Kakva je to procjena? Cijena dionica se kreće na osnovu starih te novih poslovnih vijesti…. Nove su stigle. Znači nema prošlosti, što je bilo, bilo je…. Sad su novi temelji tu. A koliko se sjećam ti si se kleo u to da si dugoročan investitor….? Šta se promjenilo? A te kafanske špekulacije oko loših uvjeta koncesije su kontradiktorne!!! Pa država je većinski vlasnik lkpc. Pa neće ona sama sebi stvarati probleme…..[lol] [bye][yawn]
Možda je riječ “procjena” malo preozbiljna..recimo onda njegovo razmišljanje.
Ništa se nije promijenilo vezano za moju dugoročnost ulaganja, ali se za razliku od prije ne gleda sve isključivo kroz “ružičaste naočale”.
Ovo zadnje što si napisao kako je država većinski vlasnik i da neće sama sebi stvarati probleme..dajem ti samo za primjer SUNH..(privatizacija,loša percepcija javnosti vezano za odabir investitora JPP i nepoznate klauzule u ugovoru , spor sa Gradom Hvarom oko ustupanja dionica..etc ??????)
gogo1:
”
Pročitajte nevezan, ali poučan tekst kako sve može izgledati moguća dokapitalizacija. Izgleda da je i zakonski izvediva?? Naslov teksta Dokapitalizacija samo za odabrane http://business.hr/Default2.aspx?ref=topsent&ArticleID=7c984dfa-57dd-4b85-8f96-ccf122571fc8
”
GOGO MORAŠ POSJEDOVAT dionicu da bi se smatrao ODABRANIM
Kol. jomiii, nemoj pisati gluposti!!!
Da si prelistao postove od 01. mj tako nešto ti ne bi palo na pamet!
Gogo i ravovski su jedini od nas bili na skupštini 25.01.!
Postao sam moj prijašnji post kako bi vam pokušao objasniti da se ništa spektakularno nije desilo.Od 295kom koji su danas prošli ja sam okrenuo 100kom.Znači jedan običan sitni špekulant je pokrenuo dionicu.Nije koncesija,nije dokap ,nije fond,meni došlo da na brzinu kupim i kad sam vidio da je skočilo do blokade(zamalo) ja odlučio i prodao.Zato oprez,nije krenulo. I ja se kao i gogo slažem s jeff-ovom procjenom…….[yawn]
Kažeš da se ništa spektakularno nije dogodilo?
Pa i nije, za tebe možda…. Za mene je. Dobit u 1Q je tolika da se skoro približila onoj za cijelu prošlu godinu.[bye][yawn]
Ali ja tebe stvarno nekužim… Hvališ se da si kupio 50 kom. Pa sad drukaš prema dolje?[lol]
No, neće vam uspjet….. Pravi investitori će ovo izvješće nagradit….[bye]
gogo1:
jeff-ova procjena kažeš?[lol]
Kakva je to procjena? Cijena dionica se kreće na osnovu starih te novih poslovnih vijesti…. Nove su stigle. Znači nema prošlosti, što je bilo, bilo je…. Sad su novi temelji tu. A koliko se sjećam ti si se kleo u to da si dugoročan investitor….? Šta se promjenilo?
A te kafanske špekulacije oko loših uvjeta koncesije su kontradiktorne!!! Pa država je većinski vlasnik lkpc. Pa neće ona sama sebi stvarati probleme…..[lol] [bye][yawn]
Baš to što je država vlasnik je i naš največi problem!
Državno vlasništvo otvara tolike mogučnosti špekulantskim namještenicima tako da mi mali nikada ne možemo planirati i računati kako če biti!
I meni je bilo logično da po pozivu na skupštinu o dokap sve bude kako su napisali jer nisam ni u najgorem scenariju očekivao da drž. ne podržava ono što je praktički predložila!
Što se tiće rasta cjene golub ti je sve rekao, sa 400k na ovoj dionici možeš raditi što hočeš 20%+ ili 20% -!
Evo malo zagrijavanja
Kupnje Prodaje
Cijena Količina
3.800,00 3
3.750,00 13
3.651,00 10
3.600,00 6
3.505,02 7
3.505,01 10
3.504,00 4
3.501,00 5
3.500,00 50
3.450,00 4
Cijena Količina
3.750,00 7
3.890,01 5
3.902,00 9
3.946,00 10
3.947,00 5
3.947,77 18
3.949,99 5
3.950,00 3
3.988,00 1
3.991,05 7
Evo malo zagrijavanja Kupnje Prodaje Cijena Količina 3.800,00 3 3.750,00 13 3.651,00 10 3.600,00 6 3.505,02 7 3.505,01 10 3.504,00 4 3.501,00 5 3.500,00 50 3.450,00 4 Cijena Količina 3.750,00 7 3.890,01 5 3.902,00 9 3.946,00 10 3.947,00 5 3.947,77 18 3.949,99 5 3.950,00 3 3.988,00 1 3.991,05 7
Ma varaš se. Jeff i golub “procjenjuju” da je ovo balon koji su btw. oni proizveli…..[lol]
optimum99:
”
gogo1:
jeff-ova procjena kažeš?[lol]
Kakva je to procjena? Cijena dionica se kreće na osnovu starih te novih poslovnih vijesti…. Nove su stigle. Znači nema prošlosti, što je bilo, bilo je…. Sad su novi temelji tu. A koliko se sjećam ti si se kleo u to da si dugoročan investitor….? Šta se promjenilo?
A te kafanske špekulacije oko loših uvjeta koncesije su kontradiktorne!!! Pa država je većinski vlasnik lkpc. Pa neće ona sama sebi stvarati probleme…..[lol] [bye][yawn]
”
Baš to što je država vlasnik je i naš največi problem!
Državno vlasništvo otvara tolike mogučnosti špekulantskim namještenicima tako da mi mali nikada ne možemo planirati i računati kako če biti!
I meni je bilo logično da po pozivu na skupštinu o dokap sve bude kako su napisali jer nisam ni u najgorem scenariju očekivao da drž. ne podržava ono što je praktički predložila!
Što se tiće rasta cjene golub ti je sve rekao, sa 400k na ovoj dionici možeš raditi što hočeš 20%+ ili 20% -!
Kolega pa vi ste stvarno lakovjerni.
Oćeti isto ono što vam je postao golubov da vam i ja to postam i inda će ispasti da sam ja kupio prodao onih 50 komada.
Nemojte vjerovati svakome pogotovo ne na forumu.
Uzdaj se u se i u svoje kljuse, stara narodna poslovica.
Kolega gogo1,
nemoj mješat kruške i jabuke. To sa sunčanim hvarom nije ni približno ista situacija.
Barbosa,
sve ti je bilo jasno oko dokap. sve je rečeno 3 mjeseca prije. nema dokap. dok se ne riješi koncesija….
Znači, (ja sam prodao lkpc u 1. mjesecu po 6000), sad je potpuno drugačija situacija……Sad je nedam ispod 5000 … kn sve da i nebude dokapitalizirana a ako bude ode to …… na [rolleyes]
naravno zbog neto dobiti….
Razumješ? Neto dobit 10 mil.!!!! Šta ti to nije dovoljan razlog da ode iznad 4 000 kn…?
[shocked]
Kolega pa vi ste stvarno lakovjerni. Oćeti isto ono što vam je postao golubov da vam i ja to postam i inda će ispasti da sam ja kupio prodao onih 50 komada. Nemojte vjerovati svakome pogotovo ne na forumu. Uzdaj se u se i u svoje kljuse, stara narodna poslovica.
Čovjek je u postu, slučajno ili namjerno, naveo i broj naloga za kupnju i prodaju, tako da ne vjerujem da laže, a slažem se snjim da svatko sa 400k kuna može s ovom dionicom radit šta hoće. Btw, ako je govorio istinu onda smo on i ja skoro 50% prometa jučer napravili
sampras:
”
Kolega pa vi ste stvarno lakovjerni. Oćeti isto ono što vam je postao golubov da vam i ja to postam i inda će ispasti da sam ja kupio prodao onih 50 komada. Nemojte vjerovati svakome pogotovo ne na forumu. Uzdaj se u se i u svoje kljuse, stara narodna poslovica.
”
Čovjek je u postu, slučajno ili namjerno, naveo i broj naloga za kupnju i prodaju, tako da ne vjerujem da laže, a slažem se snjim da svatko sa 400k kuna može s ovom dionicom radit šta hoće. Btw, ako je govorio istinu onda smo on i ja skoro 50% prometa jučer napravili
Ako treba samo vi recite koji ćete broj naloga ja mogu i to.
Kažem nemojte vjerovati svakome