a de objasnite sto se zaba puni non stop samo povecava a luka ako zeli pare a trebaju joj mora ici u dokapitalizaciju svjetska banka je dala kredit i on se realizira oko luke i u luci infrastruktura itd a za opremu i dizalice itd mora luka svojim novcem i jedini nacin je dokapitalizacija a mene kao dionicara DUGOROCNOG uopce ne zabrinjava nista jer vlada MORA smanjit dio vlasnistva a kako ce ga smanjit imaju 2 metode ——– da ne sudjeluje u dokapitalizaciji ili da privatizira luku a to se mora desit u roku godinu ———- dvi [thumbsup]
Ja sam također zaglibio u ovoj dionici, ulazio sam na svim razinama pa i na ATH tako da sam sada dugoročni dioničar!
LP po koncesiji ima odličnu perspektivu tako da se za svoju investiciju ne bojim!
Jako me iritiraju te sirove šerifske i političke igre ali i one će jednom morati zvršiti !
Ovo mi je jako dobra škola da ubuduće izbjegavam sva društva u kojima država ima kontrolni paket jer oni koji su postavljeni da upravljaju takvim društvima su svjesni da su tamo samo privremeno pa se trude da za za to vrjeme na bilo koji naćin zadovolje svoje sitne interese!
Jednom je kol. ravovski napisao da se treba pobrinuti za sebe a mi ovdje smo statičari i samo promatramo ekran i čekamo da neko drugi odradi posao za nas!
Ja povremeno nazovem LP, LU i razna ministarstva i interesiram se što preporučujem i Vama poštovani kolege , neka vide da osim Pavlovića, Batura, Bačića i raznih “poduzetnika” postojimo i nas xxx koji ne dozvoljavamo marginalizaciju i kojekakve makinacije!
Pozdrav!
sumnjam da je na pbz investoru toliko dionica,možda izlazi tramvajac,ili je on već izašao?
Evo samo ja imam preko 100 komada registrirano na PBZ investitoru, a vjerujem da velika većina nas trguje preko PBZ investitora.
Onaj tko je htio izaći maogao je jučer cijeli dan kupnja je stajala na 3400 kuna nisam baš vidio da je netko prodavao po bidu izuzev dva puta po jednu dionicu.
Vidim da sam postao meta napada od strane onih kojima realna situacija sa LKPC ne odgovara!
Toj i takvoj gospodi poručujem da su meni malo bitni naspram onih koji na ovim stranicama traže aktualne i relevantne informacije, te da argumentima dokažu suprotno ako mogu!
Što se tiće ZB skrbničkog, mogu reči da je on skupljao i na 6000 kn i da je logično, ako do sada nije prodao da skuplja i dalje !
Kolegi jomiiiu poručujem, da po mojoj procjeni ,koja možda nije dobra, ovaj vlak slijedečih par mjeseci neće nigdje otići, dok neki drugi vlakovi, u koje sam se ukrcao idu i to jako brzo!
Vidim da sam postao meta napada od strane onih kojima realna situacija sa LKPC ne odgovara!
Toj i takvoj gospodi poručujem da su meni malo bitni naspram onih koji na ovim stranicama traže aktualne i relevantne informacije, te da argumentima dokažu suprotno ako mogu!
Što se tiće ZB skrbničkog, mogu reči da je on skupljao i na 6000 kn i da je logično, ako do sada nije prodao da skuplja i dalje !
Kolegi jomiiiu poručujem, da po mojoj procjeni ,koja možda nije dobra, ovaj vlak slijedečih par mjeseci neće nigdje otići, dok neki drugi vlakovi, u koje sam se ukrcao idu i to jako brzo!
Navedi samo jedanu informaciju koju si ti naveo a da je relevantna
Hvala
Evo znao sam šta će se dogoditi, jesam rekao da su to prljave političke igre a evo i dokaz
Odličan post kolega Barbosa[thumbsup]..
sampras..
bore za prevlast uvijek ima i biti će..ne znam da li se u ovom konkretnom slučaju to može tako nazvati, ali svakako je da nema ako ne jedinstvenog, barem kordiniranog stava između čelnika Lučke uprave i Luke Ploče..osim toga koliko je meni poznato oni su iz iste političke stranke(da ne govorim i o “glavnoj faci” sa tog područja) pa je vrlo čudno kako to Karamatić (SDP ) može biti prozivan ili odgovoran za propast dokapitalizacije ??
Navedi samo jedanu informaciju koju si ti naveo a da je relevantna Hvala
Ako znaš pisat za pretpostavljati je da znaš čitat!
Kada več pitaš :
– problemi u dobijanju koncesije
– dokapitalizacija pod velikim upitnikom
– velika vjerojatnost rasprodaje LP-trgovine i naftnih terminala
Argument je članak iz Slobodne d. koji sam postavio par postova prije, u kojem Dubrovačko-neretvanski dožupan Ivo Karamatić javno optužuje direktore LP i LU za sukob interesa na račun Pločana!
Pitam se kako je moguče da ista struktura koja planira preuzimanje iza leđa vlasnika, te iza sebe ima dvije neuspjele skupštine o dokapitalizaciji, uopće ima mandat pregovarati o koncesiji… u čijem je interesu da do sada nisu zamjenjeni jer da jesu sigurno bi koncesija bila u roku od 15-30dana kako je najavljivao Drž. tajnik!
Pretpostavljam što ćeš odgovoriti pa ti unaprijed kažem da su priče o sukobu Hdz i Sdp najobičnija pušiona i zamazivanje očiju!
sampras:
”
Navedi samo jedanu informaciju koju si ti naveo a da je relevantna Hvala
”
Ako znaš pisat za pretpostavljati je da znaš čitat!
Kada več pitaš :
– problemi u dobijanju koncesije
– dokapitalizacija pod velikim upitnikom
– velika vjerojatnost rasprodaje LP-trgovine i naftnih terminala
Argument je članak iz Slobodne d. koji sam postavio par postova prije, u kojem Dubrovačko-neretvanski dožupan Ivo Karamatić javno optužuje direktore LP i LU za sukob interesa na račun Pločana!
Pitam se kako je moguče da ista struktura koja planira preuzimanje iza leđa vlasnika, te iza sebe ima dvije neuspjele skupštine o dokapitalizaciji, uopće ima mandat pregovarati o koncesiji… u čijem je interesu da do sada nisu zamjenjeni jer da jesu sigurno bi koncesija bila u roku od 15-30dana kako je najavljivao Drž. tajnik!
Pretpostavljam što ćeš odgovoriti pa ti unaprijed kažem da su priče o sukobu Hdz i Sdp najobičnija pušiona i zamazivanje očiju!
-Problema oko dobijanja koncesije nema dogovor je postignut još se samo neke stavke formuliraju a to ćeš viditi i sam za koji dan.
-Dokapitalizacija nije ni pod kakvim upitnikom čim se objavi da je dobivena koncesije slijedi poziv na skupštinu.
-Rasprodaja LP-trgovine i naftnih terminala je bila rezervna opcija ako se ne postigne dogovor a po zadnjim informacijama do te rezervne opcije neće doći.
-Što se tiče dožupana Ive Karamatića Al Capone je bio mila majka šta je on, a to da su u pitanju politička prepucavanja dokazujem sa linkom koji sam nave par postova prije.
-Luka Ploče iza sebe nema dvije neuspjele skupštine, ima jednu koja je odgođena i jednu u kojoj Država nije pristala na predloženi model dokapitalizacije što ovogo puta neće biti slučaj jer će se sve unaprijed dogovoriti da se izbjegnu ovakve neugodnosti.
Mislim da bi ovo trebala biti tema naših razgovora a ne neka prepucavanja između SDP i HDZ njima je ionako dobro i jednima i drugima a o osobno imam prilično isto mišljenje i o oboma.
-Rasprodaja LP-trgovine i naftnih terminala je bila rezervna opcija ako se ne postigne dogovor a po zadnjim informacijama do te rezervne opcije neće doći.
Vidi, vidi…kol. sampras… došla maca na vratanca, ipak se zna…
Par puta sam na forumu postavio pitanje o tome, ali se nije odgovaralo…kao,ne zna se
kolega sampras..
ovo sa strankama (i HDZ i SDP) se u potpunosti s tobom slažem..njima je u svakom slučaju dobro i ovo je samo predstava za javnost , a i dalje ispod stola ruka ruku mije.
kolega alt333
sve ovo što si rekao okoi prodaje dionica sa skrbničkog bi bilo upozoravajuće samo kada bi konkretno imenovao : tko je vlasnik koji u tom trenutku prodaje dionice sa skrbničkog računa ili barem kada bi imenovao nekog tko se skriva iza skrbničkog računa PBZ-a a posjeduje dionice Luke Ploče pogotovo ako je neki političar , netko iz uprave LP ili u rodbinskom odnosu sa njima ili na bilo koji način povezan sa Lukom Ploče koji bi mogao imati povlaštene informacije ili je u sukobu interesa???