LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po meni, priča o kompliciranju pregovora o koncesiji je kontradiktorna onoj da je LKPC dionica u kojoj politika igra veliku ulogu. Da je to tako, pregovori bi kratko trajali, a cinici bi isticali da Pavlović, eto, nije ni trebao ići u Ministarstvo u Zgb jer “se sve zna”.
Sve mi je ovo logično, nisam ni očekivao da će biti brzo i bez teškoća. Strpljenje je i dalje potrebno. [cool]

Oni bi kolega danas kupili i da im se sutra odobri dokapitalizacija zarade i odmah prodaju, i ja bi ali to ne ide baš tako.

Dionicu Luke Ploče ja imam od 1993 godine nije greška ponavljam 1993 godina

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Znači da rezimiramo…stvar je čisto partikularne prirode sa određenim devijacijama???[shocked]

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Prvih 10 računa s najvećom količinom vrijednosnog papira

Vrijednosni papir

* Važeći podaci za uredovni dan 23.04.2008 .

LUKA PLOČE D.D./REDOVNE DIONICE LKPC-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37 Osnovni račun
2. HZMO 37.493 16,84 Zast. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 11.707 5,26 Skrb. račun + 357 KOMADA
4. PBZ D.D. 7.138 3,21 Skrb. račun
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 3.070 1,38 Skrb. račun
6. PBZ D.D. 1.921 0,86 Skrb. račun
7. PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 1.793 0,81 Skrb. račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 1.595 0,72 Skrb. račun
9. HPB D.D. 1.593 0,72 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SLAVONSKI ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND D.D. 980 0,44 Skrb. račun
Ukupno: 74,60

Još jedan dokap na našem tržištu kapitala, ali nažalost ne u LP nego u VDKT..omjer 2:1 PO 450 KN

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

kako bi razbio ove mulce što se igraju…

3.300,02 1 15:48:46
3.315,00 1 15:46:15

a bome i onog mulca s 43 komada na 3400 da sam likvidan! [angry]

[color=blue]Jeli iluzorno očekivati dividendu u ovoj situaciji?[/color][huh][undecid]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

[color=blue]Jeli iluzorno očekivati dividendu u ovoj situaciji?[/color][huh][undecid]

Nema dividende, kakva dividenda ide se u dokap a vi bi dividendu.

Koliko je meni poznato Luka Ploče nikad nije ni predlagala i isplaćivala dividendu (neka me netko ispavi ako griješim)

vatreni: ” [color=blue]Jeli iluzorno očekivati dividendu u ovoj situaciji?[/color][huh][undecid] ” Nema dividende, kakva dividenda ide se u dokap a vi bi dividendu.

Kakve pak sad to ima veze.[shocked]VDKT ide u dokap i djeli dividendu,ULPL također………….

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ma dok ta novina (dividenda) dođe u Ploče triba vrimena.
A i kome je isplatit kad se ovdje dioničari zadrže par dana i odmah brzo u prodaju…[lol]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Slab promet danas [undecid] na kupnji se lipari a to mi se ne sviđa.

ili pukovnik ili pokojnik[color=blue][/color]

Slab promet danas [undecid] na kupnji se lipari a to mi se ne sviđa.

Da, ali sve što je prodano je skinuto sa aska osim one dvi, koji je to jadnik da mi je znati.

New Report

Close