LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolege…dok se mi tu navlačimo s Lukom Ploče u očekivanju dokapitalizacijskog Godota..ne znam da li ste primjetili što se dogodilo s dionicom Konzuma nakon stock splita.. nekoliko dana prije se mogla kupiti čak i po 50k , a zadnji dan trgovanja je završila oko 59k. Sada se trguje po 426 kuna što je ekvivalnet od skoro 77k . Prilike beru jagode…nažalost ja ih nisam ubrao. Jeste li vi???

gogo prijatelju, srce me boli kad vidim kolike sam prilike propustio u proteklih nekoliko mjeseci, ponavljam kako sam napisao u jednom od gornjih postova, da smo samo pratili valove kupnje i prodaje naše dionice do sad bi udvostručili portfelj. Počeo sam sumnjati u sebe…jesam li tip investitora koji može ulagati na dugoročno. Iako znam koliko vrijedi dionica Luke Ploče

"Operator! Give me the number for 911! " - Homer Simpson

eeeeee svi cemo se mi nekad sjecat ovi razina i govorit pa sto nisam kupijo e sto nisam ostavijo e jesam lud itd itd . Nista se preko noci nemoze pa zamislite gradjevinare oni sada moraju potegnut van granica i trazit posla a luka nigdje netreba ic dok je svjeta ona samo ceka i sa osmjehom prima brodove znam da ima dosta nestrpljivi ali ljudi nemogu da ulazim u tudje džepove ali malo mucnite glavom oko ove dionice jer svake godine sve vece i veca ce dobit bit a to nije nabacivanje to je ISTINA . Velika je konkurencija u svjetu oko svakog posla ali ovde ovde nema konkurencije ovde je sve cisto ko suza oko posla. ZATO PAMET U GLAVU i malo na duze gledajte.

Homere prijatelju..za početak mi je drago što si promijenio avatar jer od samog pogleda na prethodnog dobijam želučane tegobe.
Sve će to biti ok..mene ne muči nestrpljivost i lova na brzaka, ali me muči način na koji se sve to oko Luke Ploče dogodilo (i događa se) .neodgovornost,..netransparentnost, mutni interesi, manipuliranje lažnim obećanjima o dokapitalizaciji bez ikakvih posljedica i dovođenjem u zabludu zaposlenika Luke Ploče i svih malih dioničara.
To ima samo kod nas.
I kuda to sve vodi??
Nadam se da su sindikati sa zadnjim prosvjedom i najavom da sada traže promjene, a idući puta i promjenu vlasti mislili ozbiljno..
Nikad se ništa neće dogoditi dok god obespravljeni “mali čovjek” ne zatraži pravdu.

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Kolege…dok se mi tu navlačimo s Lukom Ploče u očekivanju dokapitalizacijskog Godota..ne znam da li ste primjetili što se dogodilo s dionicom Konzuma nakon stock splita.. nekoliko dana prije se mogla kupiti čak i po 50k , a zadnji dan trgovanja je završila oko 59k. Sada se trguje po 426 kuna što je ekvivalnet od skoro 77k .
Prilike beru jagode…nažalost ja ih nisam ubrao. Jeste li vi???

Luka ne plaća vodu, kažu neki aktivisti ‘zelenih’ ili kako se već nazvalo to Anino društvo, a Konzum uopće na plaća svojim dobavljačima. Samo kompenzacije dolaze u obzir, hehe. [smiley]
Gogo, stoj tu gdje jesi i nećeš požaliti. [cool]
Usput, bio ti je on početkom siječnja o.g. i 109 k, hmmm…

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

ratuse..
istina KNZM je bio 109k..ali to je bilo forsirano očekivanjem akvizicije Migrosa (vjerojatno malo previše euforično)
Što se tiče Luke..stojim gdje jesam..i to ne zbog očekivanja neke abnormalne zarade već iz moralnih principa.
Pravda mora pobijediti…idem do kraja.

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Prvih 10 računa s najvećom količinom vrijednosnog papira

Vrijednosni papir

* Važeći podaci za uredovni dan 21.04.2008 .

LUKA PLOČE D.D./REDOVNE DIONICE LKPC-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37 Osnovni račun
2. HZMO 37.493 16,84 Zast. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 11.603 5,21 Skrb. račun + 253 KOMADA
4. PBZ D.D. 7.138 3,21 Skrb. račun
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 3.070 1,38 Skrb. račun
6. PBZ D.D. 2.004 0,90 Skrb. račun + 6 KOMADA
7. PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 1.793 0,81 Skrb. račun
8. HPB D.D. 1.608 0,72 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 1.595 0,72 Skrb. račun
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SLAVONSKI ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND D.D. 980 0,44 Skrb. račun
Ukupno: 74,60

ZABA NON STOP POJACAVA HM HM svako malo se pojacava postotak medju prvi 10

[color=blue][/color][color=black][/color][color=blue][/color][color=black][/color][color=blue][/color]

Kupnja Cijena
1 3.463,00
15 3.401,00
2 3.400,00
5 3.351,00
45 3.350,00
2 3.330,01
20 3.305,00
10 3.250,00
10 3.201,00
2 3.100,00

Cijena Prodaja
3.500,00 50
3.550,00 13
3.600,00 12
3.620,00 10
3.629,00 1
3.630,00 10
3.694,99 5
3.699,99 3
3.700,00 11
3.720,00 3

Market makeri? Što bi to moglo značiti – da ćemo se danas kretati između 3350 – 3500 kn?

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

jednostavno me ne zanima sto pada idem malo na duze staze ali mozda nas nesto ubrzo i iznenadi koce znat [cool]

Odobren i drugi dokap Uljanik plovidbe u samo nekoliko mjeseci.
Za Luku ima vremena…državi se ne žuri ???
Možda prvo treba obnoviti vozni park ???

bice bice samo strpljenja ali meni je jako zanima prvi kvartal ove godine [thumbsup]

Vaš link

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Imate na Moj novac forumu info da je došlo do zastoja u koncesiji.
Danas sam se riješio dionica LKPC i čekam da padne ispod 3K!
Da niste slušali drukere mogli ste iz aviona vidjeti da se sprema pranje, strašilo od 45 kom nisko na bidu i skriveni nalozi na asku.
Dobro vam je napisao Tomislav Petrov da je LKPC visoko manipulativna dionica ali takvi i slični objektivni komentari se ovdje ne mogu pročitati !

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

New Report

Close