Malo sam olakšao poziciju danas. Mali promet i rast od 30% u par dana mi se ne svđa, pa mislim da bi moglo isto tako i natrag! Možda sam se zaje.. ali ovako mi je sigurnije.
… i srušio cijenu za 250 kn, hehe. Ako ovako nastaviš postaćeš trejder, hihi…
Bolje reci da ti je ovako komotnije. Važno je da si još uvijek s nama! [cool][thumbsup]
Ratus, budi ozbiljan, ja ne lupam po bidu , pa nije mi frka!
Ratus, budi ozbiljan, ja ne lupam po bidu , pa nije mi frka!
Ma znam: malo šale ne škodi, zato sam i stavio verbs…
Moći ćeš i ti koncem sljedećeg mjeseca napisati slično meni, morat ću se i ja olakšat jer me pritišću bauštelci za neku gradnju na moru. U gabuli sam ako me u ta vremena zahvati jedna od bar dvije dobre vijesti – popi…dit ću jer čekam “TO” i ne bih želio propustiti.
[cool][thumbsup]
Vidim da mi niko ne može demantirati vjest da je dokap rezervna opcija i da se prvo ide u prodaju LP trgovine i terminala za tekuče terete!
Jedino sam primjetio da neki najzagriženiji forumaši(barbosa, gogo) nisu više toliki optimisti.
Prošli tjedan se direktot LP vratio iz Zg neobavljena posla a evo i zašto:
ZAGREB, (Hina) – Do kraja ove godine trebali bi biti doneseni zakoni o javno-privatnom partnerstvu (JPP) i koncesijama, kao i svi prateći podzakonski akti vezani uz Zakon o javnoj nabavi, tako da bi u 2009. godini trebalo doći do pune implementacije sustava javne nabave čiji je JPP dio, najavila je danas državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Tamara Obradović Mazal.
Što se pak tiče nadležnosti u cijelom sustavu javne nabave, ‘tradicionalna’ javna nabava ostat će pod Ministarstvom gospodarstva, o koncesijama će voditi računa Ministarstvo financija, a o JPP-u Agencija za JPP, dok će nadzor provoditi, kao i do sada, Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave.
Možda se ovo ne odnosi na Luku P.a možda če Bačić Luci dati koncesiju na svoju ruku… ćisto sumnjam!
Malo sam olakšao poziciju danas. Mali promet i rast od 30% u par dana mi se ne svđa, pa mislim da bi moglo isto tako i natrag! Možda sam se zaje.. ali ovako mi je sigurnije.
That makes two of us [proud], sviđa mi se način na koji razmišljaš [thumbsup]. Da smo ovako od odgode dokapitalizacije radili, na tjednoj razlici cijena dionice, mogli smo udvostručiti portfelj, al onaj oprez da ne propustim val nakon objave dokapa kod mene je potpuno ubio daytradera u meni…
Vidim da mi niko ne može demantirati vjest da je dokap rezervna opcija i da se prvo ide u prodaju LP trgovine i terminala za tekuče terete!
Jedino sam primjetio da neki najzagriženiji forumaši(barbosa, gogo) nisu više toliki optimisti.
Prošli tjedan se direktot LP vratio iz Zg neobavljena posla a evo i zašto:
ZAGREB, (Hina) – Do kraja ove godine trebali bi biti doneseni zakoni o javno-privatnom partnerstvu (JPP) i koncesijama, kao i svi prateći podzakonski akti vezani uz Zakon o javnoj nabavi, tako da bi u 2009. godini trebalo doći do pune implementacije sustava javne nabave čiji je JPP dio, najavila je danas državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Tamara Obradović Mazal.
Što se pak tiče nadležnosti u cijelom sustavu javne nabave, ‘tradicionalna’ javna nabava ostat će pod Ministarstvom gospodarstva, o koncesijama će voditi računa Ministarstvo financija, a o JPP-u Agencija za JPP, dok će nadzor provoditi, kao i do sada, Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave.
Možda se ovo ne odnosi na Luku P.a možda če Bačić Luci dati koncesiju na svoju ruku… ćisto sumnjam!
Ajde ti nama prvo odgovori koja je tvoja uloga na ovome forumu i čemu služi tvoje pitanje.
Jesili u ulozi provokatora ili misliš da ćeš uspjeti srušiti cijenu.
Jadno da jadnije ne može biti.
Ja sam tu u ulozi sebe i svoga novca!
Vi tu pišete o Luci kao da nema mane a onda bez veze naletim na sasvim suprotno!
Ti bi mogao znat odgovor na moje pitanje, pa zašto mi onda ne odgovoriš ?
Ja sam tu u ulozi sebe i svoga novca!
Vi tu pišete o Luci kao da nema mane a onda bez veze naletim na sasvim suprotno!
Ti bi mogao znat odgovor na moje pitanje, pa zašto mi onda ne odgovoriš ?
Evo ti odgovor sve što si naveo nije točno.
Ako ti se sviđa LP ostani u njoj a ako ne , čekam te na bidu!
Kolega jeff, otkad ste stavili svoj post (o reorganizaciji državne uprave u sferi koncesija i JPP) pa do sada proteklo je 45 minuta, a cijena je porasla za 110 kn. Dajte još jedan…[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Kolege…dok se mi tu navlačimo s Lukom Ploče u očekivanju dokapitalizacijskog Godota..ne znam da li ste primjetili što se dogodilo s dionicom Konzuma nakon stock splita..
nekoliko dana prije se mogla kupiti čak i po 50k
, a zadnji dan trgovanja je završila oko 59k.
Sada se trguje po 426 kuna što je ekvivalnet od skoro 77k .
Prilike beru jagode…nažalost ja ih nisam ubrao. Jeste li vi???
Kolege…dok se mi tu navlačimo s Lukom Ploče u očekivanju dokapitalizacijskog Godota..ne znam da li ste primjetili što se dogodilo s dionicom Konzuma nakon stock splita..
nekoliko dana prije se mogla kupiti čak i po 50k
, a zadnji dan trgovanja je završila oko 59k.
Sada se trguje po 426 kuna što je ekvivalnet od skoro 77k .
Prilike beru jagode…nažalost ja ih nisam ubrao. Jeste li vi???
Kolega Luka Ploče se mogla prije par dana kupiti po 2500 kuna.
Nemoj nikada žaliti za propuštenim prilikama i potrošenim novcem, niti jedno se više ne može vratiti.