Kakva brzina netko pametan poklapa dok se još može.
Di su sada krvnici da se jave.
Eto ih iSampras “znad tebe”. Samo pogledaj post iznad. Sada se prerušavaju u male dioničare i “ne vide ‘velike koristi do 2011.” Oni sad znaju i od kud će se sredstva “izvuć”, ma sve znaju.
Samo ne znaju da mi znamo…[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
sampras:
”
Kakva brzina netko pametan poklapa dok se još može.
Di su sada krvnici da se jave. ”
Eto ih iSampras “znad tebe”. Samo pogledaj post iznad. Sada se prerušavaju u male dioničare i “ne vide ‘velike koristi do 2011.” Oni sad znaju i od kud će se sredstva “izvuć”, ma sve znaju.
Samo ne znaju da mi znamo…[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Za svaku dionicu koju on pokaže ja mu poklanjam još jednu.
Dragi svi, LKPC će sredstva za modernizaciju izvući iz prodaje ili ustupka dijela luke koji se odnosi na skladištenje tekućih tereta . I to vam je to . Također ne zaboravite zaposlenike, tako da neke prevelike koristi za male dioničare ( kakav sam i sam ) kroz dokap- ne vidim kroz neko kratko razdoblje ( do 2011 ) .
a ubrzo kada država smanji svoj udio a smanjit ga MORA eeeeeeeee onda je druga prica pa zamisli kad se ovo oko luke realizira kao sto se vec realizira infrastruktura i modernizacija luke to su ogromna ulaganja a EU mora da se rastereti prepustit ovoj luci dio jaka posla utovara istovara skladistenja zato im je dala svjetska banka kredit ali i vlada mora da smanji udijo da bude sve transparentno zato je OVA LUKA NA MEDITERANU KRALJ KRALJEVA
sampras: ” Kakva brzina netko pametan poklapa dok se još može. Di su sada krvnici da se jave. ” Eto ih iSampras “znad tebe”. Samo pogledaj post iznad. Sada se prerušavaju u male dioničare i “ne vide ‘velike koristi do 2011.” Oni sad znaju i od kud će se sredstva “izvuć”, ma sve znaju. Samo ne znaju da mi znamo…[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
SVE SI ZNAO i u studenom 2007 , te u siječnju 2008 , – nemoj samo da ti opet stavim onaj tvoj fascinantni komentar kada navodiš ” pričekajte još samo tri dana ” i sl.
Ako si faca , reci gdje su tvoji komentari bili za vrijeme korekcije ; bio si u mišjoj rupi , za što te ne treba biti sram jer ako si jednom bio miš , budi i ostani to do kraja
ratus:
”
sampras: ” Kakva brzina netko pametan poklapa dok se još može. Di su sada krvnici da se jave. ” Eto ih iSampras “znad tebe”. Samo pogledaj post iznad. Sada se prerušavaju u male dioničare i “ne vide ‘velike koristi do 2011.” Oni sad znaju i od kud će se sredstva “izvuć”, ma sve znaju. Samo ne znaju da mi znamo…[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
”
SVE SI ZNAO i u studenom 2007 , te u siječnju 2008 , – nemoj samo da ti opet stavim onaj tvoj fascinantni komentar kada navodiš ” pričekajte još samo tri dana ” i sl.
Ako si faca , reci gdje su tvoji komentari bili za vrijeme korekcije ; bio si u mišjoj rupi , za što te ne treba biti sram jer ako si jednom bio miš , budi i ostani to do kraja
Ajde kupi boce po smeću i radi ono što radiš.
ratus: ” sampras: ” Kakva brzina netko pametan poklapa dok se još može. Di su sada krvnici da se jave. ” Eto ih iSampras “znad tebe”. Samo pogledaj post iznad. Sada se prerušavaju u male dioničare i “ne vide ‘velike koristi do 2011.” Oni sad znaju i od kud će se sredstva “izvuć”, ma sve znaju. Samo ne znaju da mi znamo…[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup] ” Za svaku dionicu koju on pokaže ja mu poklanjam još jednu.
Sampras, već si izgubio jednom, tako da ću se poslužiti tvojim riječnikom ” IGNORE ”
Ali , dajem ti šansu da se iskupiš , biraj mjesto i vrijeme i meni je dovoljno da poneseš samo 1 dionicu ( sumnjam da imaš više ) a i ako imaš ne želim te osiromašit već se samo zabaviti
“SVE SI ZNAO i u studenom 2007 , te u siječnju 2008 , – nemoj samo da ti opet stavim onaj tvoj fascinantni komentar kada navodiš ” pričekajte još samo tri dana ” i sl.
Ako si faca , reci gdje su tvoji komentari bili za vrijeme korekcije ;bio si u mišjoj rupi , za što te ne treba biti sram jer ako si jednom bio miš , budi i ostani to do kraja
I sada znam da sam u dobroj dionici maximalno koliko i kad treba. Ako pogledaš avatar vidjet ćeš da bezbrižno spavam. Ne kopam po prošlim postovima da bih objašnjavao što je tko nekad pisao ili “kako je stara dama dobro izgledala 19XX godine.”[bye]
A kada bih to i napravio, mogao bih s velikom sigurnošću ustvrditi da se ti i alt javljate gotovo istodobno, u pravilu kada cijena pločice raste, pa neka drugi zaključe što bi to moglo značiti.
[cool]
Samo da naglasnim neke stvari , ne želim dovoditi nikoga u zabludu ili nešto sl. Svoje stavove iznosim iz razloga što vjerujem da su realni i u skladu sa vremenom. U LKPC postoji jedan od većih potencijala na ovim prostorima i to je sigurno tako , također i ulaganja koja se trenutno vrše su u svrhu svijetle budućnosti . međutim najavljivati razno razne stvari glede LKPC a u vidu porasta cijene preko noći su stvarno jadna tako da je većina mojih prijašnjih postova bila upućena u smjeru onih koji su takva pisanja producirali.
U svakom slučaju vjerujem u LKPC i želim da se razvija u smjeru kojim je krenula , a cijene od 5K, 6K , 7K i sl. ne očekujem tako brzo kao što neki pišu .
Samo da naglasnim neke stvari , ne želim dovoditi nikoga u zabludu ili nešto sl. Svoje stavove iznosim iz razloga što vjerujem da su realni i u skladu sa vremenom. U LKPC postoji jedan od većih potencijala na ovim prostorima i to je sigurno tako , također i ulaganja koja se trenutno vrše su u svrhu svijetle budućnosti . međutim najavljivati razno razne stvari glede LKPC a u vidu porasta cijene preko noći su stvarno jadna tako da je većina mojih prijašnjih postova bila upućena u smjeru onih koji su takva pisanja producirali. U svakom slučaju vjerujem u LKPC i želim da se razvija u smjeru kojim je krenula , a cijene od 5K, 6K , 7K i sl. ne očekujem tako brzo kao što neki pišu .
Super si to konačno napisao. Nemoj više pisati, pokvarit ćeš ovaj post.
Obavjestavamo vas da je, sukladno Pravilniku o obustavi trgovanja dionicama na burzama u Republici Hrvatskoj (N. N. 114 od 23. listopada 2006. i N.N. 55 od 30. svibnja 2007.), doslo do obustave trgovanja i porasta cijene dionica IGH-R-A, LEDO-R-A, LKPC-R-A, HDEL-R-A, INGR-R-A, ZVZD-R-A, KODT-R-A, INDG-R-A, THNK-R-A, KORF-R-A, LKRI-R-A, JNAF-R-A, LVCV-R-A, DDJH-R-A i VDKT-R-A.
O nastavku trgovanja biti ćete obavijesteni.