Eto..kolega alt333 očito zna nešto što mi ostali dobronamjerni dioničari ne znamo??
Koliko je meni poznato njegove informacije prije odluke o dokapu su se pokazale istinite.
Također i neke poslije.
Teško je vjerovati da je to bilo isključivo na sreću.??
Za sreću je potrebno barem dvoje[proud]!!!!
Eto..kolega alt333 očito zna nešto što mi ostali dobronamjerni dioničari ne znamo?? Koliko je meni poznato njegove informacije prije odluke o dokapu su se pokazale istinite. Također i neke poslije. Teško je vjerovati da je to bilo isključivo na sreću.?? Za sreću je potrebno barem dvoje[proud]!!!!
***obrisano***
Još bi htio reći da je istina ono što piše kolega sampras, vezano za Bracu Miloševića…
e,baš ja ne volim lkpc,a ako itko iznosi neistine nek se sam pronađe u ovoj priči..rekao sam ti 100 puta,ja mrzim što se u ovoj državi sve radi preko kriminala,a i ti to dobro znaš..također dobro znaš tko je zaposlen u carini,policiji,pa i u luci…dovode se hercegovci,kao što si sam,a naša omladina zjapi po ulicama,pije pivu od 3 kune i puši lišće..ja samo želim upoznati ulagače lkpc sa stvarnošću,mada ne poričem da je pred lukom dobra budućnost,pomorski servis ili bilo šta..svi ti ljudi direktno utječu na lkpc….ja i dalje govorim–uklonimo kriminal i sve će biti u redu.–kriminal i korupcija su rak rana društva,da nije bilo nje,ne bi bilo ni ovog sranja..mogli smo biti ko švicarska…netko manipulira sa cijenom dionice,i upozoravam male ulagače na oprez kod ove dionice,tj. to ne znači da dionica neće rasti,.ali to pitajte manipulatore–jer jedino oni to znaju….kad sam objevio na busines hr-u da imam dionice ipkk,tisk,i lkpc–5 minuta nakon toga,netko je sve 3 dionice potopio bezrazložno,tj manipulantski..i onda se ja pitam.–pa šta ja radim oje…
Koliko ja znam a to znaš i ti u Policiji i Carini su 90% Kominjani a to nije Hercegovina.
Spominješ kriminal i korupciju u Luci navedi konkretan primjer a ne lajati na zvijezde od toga nema ništa.
Spominješ da je netko potopio tvoje dionice ma nisu samo tvoje dionice bile potopljene već je bilo cijelo tržište potopljena pa sa njima i te tvoje tri dionice, navedi tri dionice koje nisu bile potopljene.
ma,vjerujte mi da je ova korekcija,izraz kriminalnih skupina,te moje 3 dionice su do tada bile na -3%,ma koje li slučajnosti,točno 5 minuta poslije objave koje su moje dionice,sve 3 su potjerane u blokadu..cilj je bio potpuno srušiti male ulagače,i to su uspjeli…i mene su gadno oskvrnili jer sam i ja povukao 70% imovine kad sam vidio da se sve strmoglavljuje..pa vidite promet lkpc,sa 700 000 je otjerana u blokadu..potpuno sam dobronamjeran i želim vas samo upozoriti na kriminal,kako sa lkpc,tako i sa drugim dionicama..a što se cijene dionice tiče,mislim da je 3300,00 fer cijena,evo baš sam bio u liftu sa direktorom izvora,ali sam ga zaboravio pitati šta se zbilo….***obrisano***
gogo1: ” Eto..kolega alt333 očito zna nešto što mi ostali dobronamjerni dioničari ne znamo?? Koliko je meni poznato njegove informacije prije odluke o dokapu su se pokazale istinite. Također i neke poslije. Teško je vjerovati da je to bilo isključivo na sreću.?? Za sreću je potrebno barem dvoje[proud]!!!! ” ***obrisano*** Još bi htio reći da je istina ono što piše kolega sampras, vezano za Bracu Miloševića…
Za to što se tiče Izvora i Brace Miloševića ne znam i nisam upoznat s time tako da ne mogu komentirati.
Kolega Sampras očito ima neke zamjerke na račun SDP-a (vjerojatno kao sljednika SKH) i nepotizma pri zapošljavanju u navedenoj tvrtci po stranačkoj ili nacionalnoj ili regionalnoj pripadnosti ??
Ploče se mogu ponositi antifašističkom tradicijom i ljudima koji su u partizanima dali svoj život i za ovu Hrvatsku.
Još uvijek je zadnje ulaganje u Luku Ploče (u samu firmu) iz vremena druga Tita
Da bi bilo korektno..neka kaže i koju riječ i na račun HDZ-a i događanja i obećanja oko dokapitalizacije LP na predizbornom skupu u Pločama??
11.2.2008
Vlasnik računa Stanje [%]
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44.37
2. Zast.: HZMO 37.493 16.84
3. Skrb.: ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.559 4.74
4. Skrb.: PBZ D.D. 8.160 3.67
5. Skrb.: RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 3.070 1.38
6. Skrb.: PBZ D.D. 1.737 0.78
7. Skrb.: PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 1.626 0.73
8. Skrb.: SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 1.522 0.68
9. Skrb.: HPB D.D. 1.474 0.66
10. Skrb.: PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 1.249 0.56
Ukupno: 74.42
a sada stanje Prvih 10 računa s najvećom količinom vrijednosnog papira
Vrijednosni papir
* Važeći podaci za uredovni dan 18.04.2008 .
LUKA PLOČE D.D./REDOVNE DIONICE LKPC-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37 Osnovni račun
2. HZMO 37.493 16,84 Zast. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 11.350 5,10 Skrb. račun + 791 KOMADA
4. PBZ D.D. 7.138 3,21 Skrb. račun – 1022
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 3.070 1,38 Skrb. račun —- ISTO STANJE
6. PBZ D.D. 1.998 0,90 Skrb. račun +261 KOMADA
7. PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 1.793 0,81 Skrb. račun +167 KOMADA
8. HPB D.D. 1.653 0,74 Skrb. račun +179 KOMADA
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 1.595 0,72 Skrb. račun +73 KOMADA
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SLAVONSKI ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND D.D. 980 0,44 Skrb. račun
Ukupno: 74,50
ISPALA ILIRIKA A USO HIPO MEDJU PRVI DESET. znaci vo su promjene stanja od kada nije izglasana dokapitalizacija pa do sada, ovaj pbz skrbnicki sto je smanjijo mislim da su to mala raja ali ovaj drugi pbz skrbnicki podebljava najvise je ZABA uzela ali uzimali su i HPB I SPLITSKA I LJUBLJANSKA ito po mnogo jacim cjenama
[proud][proud][proud]
ma,vjerujte mi da je ova korekcija,izraz kriminalnih skupina,te moje 3 dionice su do tada bile na -3%,ma koje li slučajnosti,točno 5 minuta poslije objave koje su moje dionice,sve 3 su potjerane u blokadu..cilj je bio potpuno srušiti male ulagače,i to su uspjeli…i mene su gadno oskvrnili jer sam i ja povukao 70% imovine kad sam vidio da se sve strmoglavljuje…
Kolega, Vi imate veliki problem jer ste, koliko razumim, uvjereni da NETKO uredno prati sve forume i kad Vi ponosno napišete: VLASNIK SAM XX dionica LKPC, onda “ONI” sruše cijenu?! Ako sam dobro razumio, Vi onda ‘povučete 70% imovine jer se sve strmoglavljuje’??!
Valjda da im pomognete u rušenju?[huh]
Kolega alt, imam za Vas dobronamjeni savjet. Drugi put napišite: Nešto si razmišljam da kupim XX dionica LKPC, u toj tvrtki je sve OK, pa ćete vidjeti što će se dogoditi.
Uvjeren sam da će “ONI”, samo da bi Vas zeznuli, podići cijenu LKPC i Vi ćete biti neizmjerno sretni![lol]
Poslušajte moj savjet, učinite to još ovog tjedna, nećete se pokajati! [cool][wink]
Koji propuh na strani prodaje
LUKA PLOČE D.D. – LKPC-R-A
Kupnje Prodaje
Cijena Količina
3.311,01 3
3.305,00 3
3.300,00 12
3.252,00 4
3.240,00 10
3.211,00 5
3.201,00 10
3.150,00 1
3.121,00 10
3.100,26 2
Cijena Količina
3.300,00 1
3.450,00 2
3.499,00 2
3.499,99 4
3.500,00 3
3.550,00 10
3.580,00 2
3.600,00 2
3.700,00 11
3.800,00 2
ops[shocked][shocked][shocked] mogla bi dobra vjest doc ove sedmice jer ovo lupanje po asku ima 2 –3 dana hm
Dragi svi,
LKPC će sredstva za modernizaciju izvući iz prodaje ili ustupka dijela luke koji se odnosi na skladištenje tekućih tereta . I to vam je to . Također ne zaboravite zaposlenike, tako da neke prevelike koristi za male dioničare ( kakav sam i sam ) kroz dokap- ne vidim kroz neko kratko razdoblje ( do 2011 ) .
Kakva brzina netko pametan poklapa dok se još može.
Di su sada krvnici da se jave.