http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/4369/Default.aspx “Četrdeset tankera iz cijelog svijeta napunjenih ukapljenim naftnim plinom i drugim kemikalijama pristajat će u pločansku luku, prekrcavat će se u vagone i autocisterne te dalje transportirati prema BiH… ” Članak se bavi mogućim negativnim utjecajem širenja luke na ušće rijeke Neretve, tako da i nije baš nama u prilog, osim toga, u današnjoj Slobodnoj ima i mali članak o tome kako će danas Luci Ploče biti zatvorena voda zbog nagomilanog duga od oko 1 milijun kuna. Sva sreća da ovo nije danas utjecalo na cijenu [rolleyes]
Ma to s vodom i zaslužuje mali članak. Ako je itko likvidan onda su to luke. Sigurno su zaboravili platiti od silnih radova….
[lol] [lol]
Ana Musa,
Moja susjeda glupa ko motun, nema otrova koga joj muž ne baca a ona ovdje pametuje.
HomerS:
”
http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/4369/Default.aspx “Četrdeset tankera iz cijelog svijeta napunjenih ukapljenim naftnim plinom i drugim kemikalijama pristajat će u pločansku luku, prekrcavat će se u vagone i autocisterne te dalje transportirati prema BiH… ” Članak se bavi mogućim negativnim utjecajem širenja luke na ušće rijeke Neretve, tako da i nije baš nama u prilog, osim toga, u današnjoj Slobodnoj ima i mali članak o tome kako će danas Luci Ploče biti zatvorena voda zbog nagomilanog duga od oko 1 milijun kuna. Sva sreća da ovo nije danas utjecalo na cijenu [rolleyes]
”
Ma to s vodom i zaslužuje mali članak. Ako je itko likvidan onda su to luke. Sigurno su zaboravili platiti od silnih radova….
[lol] [lol]
Nije to voda oni se spore oko komunalne naknade koju ne žele platiti jer su dogovorili jednu cijenu a sada im se pokušava podići za 1 000 000 kuna a oni to ne žele platiti, pa im se to vjerovatno pokušava naplatiti na taj način.
samo da vas informiram kako pojedinci bliski LKPC , očekuju dokap. ali i cijenu LKPC poslije iste na razinama od 1 K
Ne kužim.[shocked]U čemu je štos?[shocked]
Ništa novo ovaj članak ne donosi.Osim problema.
samo da vas informiram kako pojedinci bliski LKPC , očekuju dokap. ali i cijenu LKPC poslije iste na razinama od 1 K
I di je tu dobit, a bila je i 5600 kn…
Pa pitaj ih kako to misle izvest.
Radi malo, lega…
[lol]
Ne kužim.[shocked]U čemu je štos?[shocked] Ništa novo ovaj članak ne donosi.Osim problema.
Pretpostvljam da misliš na članak u Slobodnoj…tako je, samo problemi, al zaobišlo nas za danas, a kako se ovakve stvari zaboravljaju u roku od tri dana, ne bi na nas trebalo utjecati ni u ponedjeljak. [pray]
Sve moje prognoze su se dosad pokazale promašajima, al dokap (po mom, često pogrešnom mišljenju) neće prije lokalnih izbora, a do tada bi trebali bit na razinama od kraja prošle godine,…osim ako ne bude nuklearne katastrofe, a razina od 1K nakon toga……nema šanse!
Ne kužim.[shocked]U čemu je štos?[shocked]
Ništa novo ovaj članak ne donosi.Osim problema.
Slažem se!
Sličan članak je izašao prošlog petka u Pločanskom vjesniku:ZA I PROTIV GRADNJE TERMINALA ZA SKLADIšTENJE I PRETOVAR TEKUćIH TERETA U LUCI PLOčE – REFERENDUM O TERMINALU?
Vaš link
Uglavnom komplicira se situacija oko izgradnje.
Napominjem da ti terminali nemaju veze sa terminalima za rasuti teret za koje LP očekuje koncesiju!
Iskreno… zbog mahnitog iskrcavanja od početka tjedna savjetovao bih oprez sa kalkulacijama oko buduće cijene jer ovaj današnji rast je bio isprovociran samo zbog jednog nestrpljivog naloga od 50 kom koji se cijeli dan šetao dok na kraju nije poklopio prodaju !
U svakom slućaju oporavak je bio expresan [smiley]
Uz ovakve vijesti baš je lijepo biti dioničar Luke. Ovim katastofičarima nije pomogla ni korekcija da se ukrcaju. Sad će ostati na suhom, a na ovom topicu još malo i bit će im neugodno pisati. Dečki ZABI je Luka bila dobra investicija i na 6000. Valjda je pametnima jasno zašto. Pa Luka Ploče drži u šaci pola gospodarstva Bosne, ostalo su slatkiši, a njih nema malo. Ne dajte se preplašiti.
Na našoj burzi je sve moguće , ali mislim da tvoji pojedinci jako pretjeruju!
Koje je tvoje mišljenje o toj cijeni od 1k?
Uz ovakve vijesti baš je lijepo biti dioničar Luke. Ovim katastofičarima nije pomogla ni korekcija da se ukrcaju. Sad će ostati na suhom, a na ovom topicu još malo i bit će im neugodno pisati. Dečki ZABI je Luka bila dobra investicija i na 6000. Valjda je pametnima jasno zašto. Pa Luka Ploče drži u šaci pola gospodarstva Bosne, ostalo su slatkiši, a njih nema malo. Ne dajte se preplašiti.
Dobro kolega, zaista sam razočaran. Pa nismo mi ovdje Ivo Sanader, pa da prenosimo samo dobre vijesti. Mislim da forum i služi tome da se raspravlja o svemu, bilo to dobro ili loše. Ja sam 100% u ovoj dionici, ali bez obzira na to mislim da i loše stvari treba raspraviti. Možemo mi i pet puta dnevno pisati “sad će dokap, …samo šta nije…mi smo najbolji…”, ali čemu to, ko zna šta je LP ne treba mu poticaj te vrste.