LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

netreba nikoga uvjeravat nek svak sam odluci a ja sam jutros odlucijo cekam na 2800 pa ako dodje DOBRO DOSLA

Ma može ti doći kolega, i tebi, meni, perici itd… Ali samo želimo reći, iskreno, ovima što nisu sigurni….

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

Sada smo na istoj vrijednosti kao i u 07. mj 2007.
Ako ćemo uspoređivati onda se i dobro držimo s obzirom da je večina dionica na razini 2006. ali sve u svemu sr@nje

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

LKPC-R-A 2.601,00 -14.56 % Trgovanje dionicom je suspendirano

prva crta obrane bi trebala biti na ovoj cijeni, druga na 1800-1900, vidjet ćemo sutra,
strašno

&

Gadno, gadno…A ovo je jedna od rijetkih dionica koja mi se sviđa.

Ukoliko se rješi koncesija, a mora, vratiti ćemo izgubljenih 10-30% (ovisno o razini ulaza) u 15 minuta i vjerojatno zaraditi. U današnje vrijeme to je kao da ste dobili “Jack pot”. To je najvrijednije u cijeloj priči, a mislim da trenutno to nije moguće postići u nijednoj dionici na ZSE do kraja 2008.g. Također smatram da će se isplatiti ostati u dokapitalizaciji! No, neka svatko za sebe procjeni svoju situaciju i odluči.

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

prva crta obrane bi trebala biti na ovoj cijeni, druga na 1800-1900, vidjet ćemo sutra, strašno

Nema ti taj graf veze za budućnost. Kad kao danas pucaju margini i poneki fond propada, cijena neke dionice može se na kratko drastično srušiti, ali kroz neko vrijeme će se ona vratiti nazad jer je ovo danas bilo nešto suludo i rijetko ponovljivo.

Ignore: KressoM, delux

Dok se riješi koncesija??..a izgleda da se ne pokazuje neki interes da to bude što prije..moguće je da će cijena dionica u ovom prevladavajućem negativnom trendu koji vlada na burzi kliznuti toliko da kada potpisana koncesija tih 10-30% koliko bi se možda moglo očekivati pozitivnom objavom te vijesti vratiti dionicu tek na početnu poziciju koja je bila prije poziva na skupšitnu s prijedlogom dokapa.
Znači možda opet oko cca 3-3,2k.

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Dok se riješi koncesija??..a izgleda da se ne pokazuje neki interes da to bude što prije..moguće je da će cijena dionica u ovom prevladavajućem negativnom trendu koji vlada na burzi kliznuti toliko da kada potpisana koncesija tih 10-30% koliko bi se možda moglo očekivati pozitivnom objavom te vijesti vratiti dionicu tek na početnu poziciju koja je bila prije poziva na skupšitnu s prijedlogom dokapa. Znači možda opet oko cca 3-3,2k.

Slažem se da dobivanje koncesije svi čekaju ali LKPC ima koncesiju do 2017 ako se ne varam.Znači ima vremena za produljenje devet godina.Eventualno treba požuriti jer prije toga neće biti odobren dokap.A izgleda da se ni s dokapom ne žure pa tako ni s koncesijom.Zato ljudi oprez.Ni LKRI ne stoji više tako dobro kao prije(-cca.50%) pa me počeo i visoki p/e 39,6 i p/bv 3,63 zabrinjavati.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

No news is good news – kako kazu Englezi.
Sav sam u dionicama u Luci pa mi se čini da je u ovo vrijeme i bolje da nema dobrih vijesti.
Pogotovo kada vidim ovaj rusvaj – nemam riječi… pa kako nam jadno izgleda tržište kapitala…
Nemrem vjerovat, al’ naravno neću ni prodavat! [cool]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

LKPC-R-A 2.511,00 -10.54 % down Trgovanje dionicom je suspendirano
Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
2.511,00 5 10:00:00
Nadam se da iza 12 ide oporavak [pray]

Blokada[bye]

ili pukovnik ili pokojnik[color=blue][/color]