Skriveni nalozi danas caruju na prodaji… Kod luke je ovaj na 3000, ima vjerovatno 90 komada, od kojih je bar trećina prodana[sad]
Skriveni nalozi danas caruju na prodaji… Kod luke je ovaj na 3000, ima vjerovatno 90 komada, od kojih je bar trećina prodana[sad]
Evo čekao sam na 3000 sa 13kom.na kupnji i nije me poklopilo.Znači nema skrivenog.Lupio po asku do 3100.[lol]
Izgleda da je stampedo prošao!
Danas su nas izmasakrirali margini ili je neki fond koji je riknuo !
Evo čekao sam na 3000 sa 13kom.na kupnji i nije me poklopilo.Znači nema skrivenog.Lupio po asku do 3100.[lol]
Skriveni je bio na 3001, 00
3.001,00 1 12:00:50
3.001,00 5 12:00:50
3.001,00 5 12:00:50
3.001,00 1 12:00:50
3.001,00 4 11:39:45
3.001,00 5 11:39:45
Vergilije: ” Skriveni nalozi danas caruju na prodaji… Kod luke je ovaj na 3000, ima vjerovatno 90 komada, od kojih je bar trećina prodana[sad] ” Evo čekao sam na 3000 sa 13kom.na kupnji i nije me poklopilo.Znači nema skrivenog.Lupio po asku do 3100.[lol]
Već su ga pojeli. Pogledaj kasnije u transakcijama.
Od 11,15h nije prodana nijedna dionica ispod 2990[thumbsup]
Trenutno jedina dionica na tržištu koja može u jednom danu donijeti zaradu od cca.30%. Kada se objavi poziv na izvarendnu skupštinu u kojemu će biti poziv na dokapitalizaciju, a prijedlog bude kao prije 1 : 1,6 tada će dionica porasti i više od 50% do skupštine. Malo sam skroman u procjeni porasta sa obzirom na trenutnu situaciju na tržištu kapitala. Vijest o dokapitalizaciji možemo očekivati svaki dan, nadam se da će slijedeće sedmice biti konkretnih obavijesti iz vlade o produženju koncesije. Malo su otegli, što i nije loše jer još imamo priliku kupovati na ovim razinama.
Od 11,15h nije prodana nijedna dionica ispod 2990[thumbsup]
Inače ne volim ovaj izraz ali sad ću ga i sam koristiti.Nije mi jasno prije sat vremena čekam na bidu na 3000kn. i neda nitko.A sad se eto nude ,samo što noge ne polome da prodaju po 3000.Pa što se to promjenilo u tom jednom satu[embarass]
Trenutno jedina dionica na tržištu koja može u jednom danu donijeti zaradu od cca.30%. Kada se objavi poziv na izvarendnu skupštinu u kojemu će biti poziv na dokapitalizaciju, a prijedlog bude kao prije 1 : 1,6 tada će dionica porasti i više od 50% do skupštine…
Prije objave poziva za Skupštinu, kolega, bit će potpisivanje ugovora o produljenju koncesije, što će zacijelo biti zanimljivo brojnim investitorima.
Predloženi omjer dokapa je bio 1 : 1,4 !
Ispravljam samo zbog mogućih kasnijih nesuglasica – sa svim ostalim se slažem!
[thumbsup]
Predloženi omjer dokapa je bio 1 : 1,4 !
Ispričavam se, omjer je zaista bio 1 : 1,4. Na mom izračunu dokapitalizacije ima i omjer koji se spominjao ukoliko država ne sudjeluje (što nije bilo moguće) i taj omjer je bio 3,6. Tako da sam krajičkom oka uhvatio 6.
po danasnjoj kupovini se vidi da je blizu vjest a netko uvjek zna unaprjed neke stvari
Da, baš sam to htio komentirati. Očito se nekome dalo još malo vremena za kupnju!? Mislim da su se danas malo i fondovi uključili u kupnju jer su osjetili da bi im to bio veliki + u ova loša vremena.