LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Skriveni nalozi danas caruju na prodaji… Kod luke je ovaj na 3000, ima vjerovatno 90 komada, od kojih je bar trećina prodana[sad]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Skriveni nalozi danas caruju na prodaji… Kod luke je ovaj na 3000, ima vjerovatno 90 komada, od kojih je bar trećina prodana[sad]

Evo čekao sam na 3000 sa 13kom.na kupnji i nije me poklopilo.Znači nema skrivenog.Lupio po asku do 3100.[lol]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Izgleda da je stampedo prošao!
Danas su nas izmasakrirali margini ili je neki fond koji je riknuo !

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Evo čekao sam na 3000 sa 13kom.na kupnji i nije me poklopilo.Znači nema skrivenog.Lupio po asku do 3100.[lol]

Skriveni je bio na 3001, 00
3.001,00 1 12:00:50
3.001,00 5 12:00:50
3.001,00 5 12:00:50
3.001,00 1 12:00:50
3.001,00 4 11:39:45
3.001,00 5 11:39:45

Vergilije: ” Skriveni nalozi danas caruju na prodaji… Kod luke je ovaj na 3000, ima vjerovatno 90 komada, od kojih je bar trećina prodana[sad] ” Evo čekao sam na 3000 sa 13kom.na kupnji i nije me poklopilo.Znači nema skrivenog.Lupio po asku do 3100.[lol]

Već su ga pojeli. Pogledaj kasnije u transakcijama.

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Od 11,15h nije prodana nijedna dionica ispod 2990[thumbsup]

Trenutno jedina dionica na tržištu koja može u jednom danu donijeti zaradu od cca.30%. Kada se objavi poziv na izvarendnu skupštinu u kojemu će biti poziv na dokapitalizaciju, a prijedlog bude kao prije 1 : 1,6 tada će dionica porasti i više od 50% do skupštine. Malo sam skroman u procjeni porasta sa obzirom na trenutnu situaciju na tržištu kapitala. Vijest o dokapitalizaciji možemo očekivati svaki dan, nadam se da će slijedeće sedmice biti konkretnih obavijesti iz vlade o produženju koncesije. Malo su otegli, što i nije loše jer još imamo priliku kupovati na ovim razinama.

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Od 11,15h nije prodana nijedna dionica ispod 2990[thumbsup]

Inače ne volim ovaj izraz ali sad ću ga i sam koristiti.Nije mi jasno prije sat vremena čekam na bidu na 3000kn. i neda nitko.A sad se eto nude ,samo što noge ne polome da prodaju po 3000.Pa što se to promjenilo u tom jednom satu[embarass]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Trenutno jedina dionica na tržištu koja može u jednom danu donijeti zaradu od cca.30%. Kada se objavi poziv na izvarendnu skupštinu u kojemu će biti poziv na dokapitalizaciju, a prijedlog bude kao prije 1 : 1,6 tada će dionica porasti i više od 50% do skupštine…

Prije objave poziva za Skupštinu, kolega, bit će potpisivanje ugovora o produljenju koncesije, što će zacijelo biti zanimljivo brojnim investitorima.
Predloženi omjer dokapa je bio 1 : 1,4 !
Ispravljam samo zbog mogućih kasnijih nesuglasica – sa svim ostalim se slažem!
[thumbsup]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Predloženi omjer dokapa je bio 1 : 1,4 !

Ispričavam se, omjer je zaista bio 1 : 1,4. Na mom izračunu dokapitalizacije ima i omjer koji se spominjao ukoliko država ne sudjeluje (što nije bilo moguće) i taj omjer je bio 3,6. Tako da sam krajičkom oka uhvatio 6.

po danasnjoj kupovini se vidi da je blizu vjest a netko uvjek zna unaprjed neke stvari

po danasnjoj kupovini se vidi da je blizu vjest a netko uvjek zna unaprjed neke stvari

Da, baš sam to htio komentirati. Očito se nekome dalo još malo vremena za kupnju!? Mislim da su se danas malo i fondovi uključili u kupnju jer su osjetili da bi im to bio veliki + u ova loša vremena.

New Report

Close