Znamo li tko je iskrcao 241 komad u sat vremena?
Nije važno zašto, to ionako nikada nećemo doznati?[shocked]
to mi se ne sviđa
Ni meni !
Ovo na 250 je možda neko preslagivanje jer je promet malo previsok – 574 kom i 1.853.650,32kn
3.250,00 3 15:59:15
3.250,00 16 15:57:18
3.249,00 2 15:57:18
3.250,00 3 15:52:21
Prošlo je još 24kom i još stoji na na asku sa 19 kom!
mislim da se ovaj odavno istresa ali najvaznije je da drugi jaki igraci se ne guraju pored ovoga na prodaji a na suprot imamo jako dobru kupovinu i nije luka previse ni pala ovi dana kao druge dionice a ja mislim da nam to nesto govori [thumbsup]
Da, jomiii, imam dojam da smo i mi prestali prodavati (na malo) iščekujući produljenje Ugovora o koncesiji.
Tako i treba, samo je malo strpljenja potrebno, povući se s prodaje i cijena ode gore.
Zašto uopće misliti o prodaji kada znamo kakva nas blagodat vrlo skoro očekuje?!! [cool][smiley]
Pošto su se margini uglavnom jučer istovarili danas nebi trebalo biti nekih šokova.
U cijelom ovom sr@nju LKPC se pokazala kao vrlo stabilna, a kada tržište krene možda i najprofitabilnija dionica[thumbsup]
poklopilo me juče i danas na 3107 pun sam ko šipak imo sam još love al nisam imo HT pa reko ajde da cuknem malo dividende radi mira u kuci ali znam da dosta nas vjeruje u ishod dokapitalizacije i vjerujem da ce biti ali ljudi moji sta luka ima prometa za prvo tromesjecje to je ČUDO a tek do kraja godine i meni je ova dionica jako jako jeftina znam da ima još dosta dion sa dobrim rezultatima i dobroj buducnosti ali stacu kad sam se ZALJUBIJO U LKPC-R-A [thumbsup]
@ Barbosa
Kod mene 0,57 [tongue]