Ovo sam danas dokupio Cijena Količina Iznos Datum
3.650,00 3 10.950,00 14.3.2008 14:14:53
3.650,00 4 14.600,00 14.3.2008 14:14:53
Zasto si stavio dva naloga na istu cijenu?
Zasto nisi stavio 7 kom nego jedan 3 i jedan 4 kom?
Ili si kupovao pa razumijem.
kairos10: ” jomiii: ” Barbosa: ” vatreni: ” A jegulju plaćam ak se pozlati.[pray] ” Na jegulju idemo kada dobijemo koncesiju , a tada neće biti bitno tko plača jer će LP imati otvoren put za dokap. i vrijediti će 5k[thumbsup] ” sacekaj 1 mjesec pa ces se iznenadit gdje cjena [shocked][shocked][shocked] ” Zanimljivo je i to da se od 11 mj. 2007 svakodnevno daju komentari tipa , ” sačekaj idući tjedan , mjesec dan , sat itd ” Ja ipak mislim da budemo ( nadam se u što većem broju ) čekali minimalno 3 i više godina ” A šta ćeš ti čekati kada nemaš niti jednu dionicu Luke samo bez veze tu trkeljaš, jer da imaš dionice nebi pisao takve gluposti. Živi bili pa vidili za manje od mjesec dana diće biti Luka. Ovo sam danas dokupio Cijena Količina Iznos Datum 3.650,00 3 10.950,00 14.3.2008 14:14:53 3.650,00 4 14.600,00 14.3.2008 14:14:53
Hvala ti , ti si vjerojatno jedan od onih što su uvjereni u dokap po sistemu koji bi nama kao malim dioničarima najbolje odgovarao .
Samo ti daj , možeš odmah od mene otkupit po 5K ako želiš , jer si vjerojatno i prošli put ( u 10 mj 2007 ) kupovao na tim razinama pa si sad pokušavaš smanjiti ulaz.
p.s. čekaju te moje LKPC na 5 K, pa eto ne moraš čekat ni mjesec dana kako ti već kažeš
sampras:
”
Ovo sam danas dokupio Cijena Količina Iznos Datum
3.650,00 3 10.950,00 14.3.2008 14:14:53
3.650,00 4 14.600,00 14.3.2008 14:14:53
”
Zasto si stavio dva naloga na istu cijenu?
Zasto nisi stavio 7 kom nego jedan 3 i jedan 4 kom?
A to je broker nešto brljo sve je to bilo na jednome
sampras:
”
kairos10: ” jomiii: ” Barbosa: ” vatreni: ” A jegulju plaćam ak se pozlati.[pray] ” Na jegulju idemo kada dobijemo koncesiju , a tada neće biti bitno tko plača jer će LP imati otvoren put za dokap. i vrijediti će 5k[thumbsup] ” sacekaj 1 mjesec pa ces se iznenadit gdje cjena [shocked][shocked][shocked] ” Zanimljivo je i to da se od 11 mj. 2007 svakodnevno daju komentari tipa , ” sačekaj idući tjedan , mjesec dan , sat itd ” Ja ipak mislim da budemo ( nadam se u što većem broju ) čekali minimalno 3 i više godina ” A šta ćeš ti čekati kada nemaš niti jednu dionicu Luke samo bez veze tu trkeljaš, jer da imaš dionice nebi pisao takve gluposti. Živi bili pa vidili za manje od mjesec dana diće biti Luka. Ovo sam danas dokupio Cijena Količina Iznos Datum 3.650,00 3 10.950,00 14.3.2008 14:14:53 3.650,00 4 14.600,00 14.3.2008 14:14:53
”
Hvala ti , ti si vjerojatno jedan od onih što su uvjereni u dokap po sistemu koji bi nama kao malim dioničarima najbolje odgovarao .
Samo ti daj , možeš odmah od mene otkupit po 5K ako želiš , jer si vjerojatno i prošli put ( u 10 mj 2007 ) kupovao na tim razinama pa si sad pokušavaš smanjiti ulaz.
p.s. čekaju te moje LKPC na 5 K, pa eto ne moraš čekat ni mjesec dana kako ti već kažeš
Ja ću od tebe kupiti po 10 000 kuna ako ti imaš, ali problem je što ti nemaš niti jednu dionica pa od tebe ne mogu ništa ni kupiti
Da ti pratiš ovu temu znao bi da je moj ulaz 62 komada po 400 kuna i tek ovih dana sam počeo nadokupljivati, zašto, vidićeš za manje od mjesec dana ako ti to možeš shvatiti šta ti oću reći.
Baš nešto razmišljam,
juče je ministar pričo o nekoj vojnoj luki na Južnom Jadranu, al neće u Dubrovniku bit.
Pa da im ponudimo neku lokaciju kraj naše luke???
I uredno naplaćujemo korištenje svega.
Kaj mislite o tome???[thumbsup]
Samo ti daj , možeš odmah od mene otkupit po 5K ako želiš , jer si vjerojatno i prošli put ( u 10 mj 2007 ) kupovao na tim razinama pa si sad pokušavaš smanjiti ulaz. Da ti pratiš ovu temu znao bi da je moj ulaz 62 komada po 400 kuna i tek ovih dana sam počeo nadokupljivati, zašto, vidićeš za manje od mjesec dana ako ti to možeš shvatiti šta ti oću reći.
[proud]
” Ja ću od tebe kupiti po 10 000 kuna ako ti imaš, ali problem je što ti nemaš niti jednu dionica pa od tebe ne mogu ništa ni kupiti
, čujemo se u ponedjeljak pa da dogovorimo trgovinu. a budući da si tako velikodušan ( daješ 10000 kn ) evo ja ti dajem diskont ako mi otkupiš sve LKPC koje imam ( 50 kom ) i to 10 % , što znaći po 4500 [thumbsup][thumbsup]
znaš što kažu , p….da ko izda
sampras:
”
” Ja ću od tebe kupiti po 10 000 kuna ako ti imaš, ali problem je što ti nemaš niti jednu dionica pa od tebe ne mogu ništa ni kupiti
”
, čujemo se u ponedjeljak pa da dogovorimo trgovinu. a budući da si tako velikodušan ( daješ 10000 kn ) evo ja ti dajem diskont ako mi otkupiš sve LKPC koje imam ( 50 kom ) i to 10 % , što znaći po 4500 [thumbsup][thumbsup]
znaš što kažu , p….da ko izda
Iz dana u dan postaješ sve smiješniji i dosadniji.
Kažem ti ponovo nemaš niti jednu dionice Luke u to sam siguran 100%, možda jesi imao ali sada nemaš.
Glupo je pisati na temi na kojoj ne posjeduješ dionice i trkeljati u prazno, ali tebi ni to nije dovoljno pa si počeo voditi glavnu riječ na forumu.
Ovo je ipak preteška tema za tebe otiđi na ležerno možda tamo nađeš nešto prikladno sebi.
kairos10: ” sampras: ” ” Ja ću od tebe kupiti po 10 000 kuna ako ti imaš, ali problem je što ti nemaš niti jednu dionica pa od tebe ne mogu ništa ni kupiti ” , čujemo se u ponedjeljak pa da dogovorimo trgovinu. a budući da si tako velikodušan ( daješ 10000 kn ) evo ja ti dajem diskont ako mi otkupiš sve LKPC koje imam ( 50 kom ) i to 10 % , što znaći po 4500 [thumbsup][thumbsup] znaš što kažu , p….da ko izda ” Iz dana u dan postaješ sve smiješniji i dosadniji. Kažem ti ponovo nemaš niti jednu dionice Luke u to sam siguran 100%, možda jesi imao ali sada nemaš. Glupo je pisati na temi na kojoj ne posjeduješ dionice i trkeljati u prazno, ali tebi ni to nije dovoljno pa si počeo voditi glavnu riječ na forumu. Ovo je ipak preteška tema za tebe otiđi na ležerno možda tamo nađeš nešto prikladno sebi.
Prijatelju , nemoj mjenjati temu, ako već tvrdiš da nemam dionice LKPC i usto nudiš 10K za svaku moju , onda bar održi riječ i nađimo se u ponedjeljak da riješimo stvar . Pazi dobijaš od mene LKPC po 4500 kao što sam rekao – pa poslije na forumu možemo napisati tko je bio kako sam već i rekao p….
Hmm…da razmislim malo…..Ako ja prodam svoje kairosu po 4300 a on onda samprasu po 4500 još stignem isti dan kupiti na burzi po 3400……[rolleyes]..može momci ,gdje se nađemo[rolleyes][lol] [lol]
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=36687 luka ima povecanje dobiti preko 100% a država mora smanjit udio do 20% http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=11870 a kad se dobije koncesija drzave na 25 do 50 godina , ide dokapitlizacija , e sad vi sami odlucite ja imam odredjen broj dionica i nadam se da u životu necu zavisit od toga. DAJ BOŽE ZDRAVLJA I RADOSTI I KOJI DINAR U MLADOSTI [thumbsup]