LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ ratus,
bio na putu juče pa me razveselio tvoj post kad dođoh kući.
Želim ti uspješnu Štakorsku NG i vrh vrhova u oba segmenta života.
I da nam se naša luka ugleda na tebe[thumbsup][thumbsup]
P.S.
Sampras samo podsjećam……

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
3.676,00 1 15:58:36
3.676,00 10 15:58:36
3.676,00 10 15:58:36
3.690,00 11 15:41:51
3.769,00 2 15:13:39
3.650,00 1 14:41:04
Hehe ,da se nisam premjestio ovaj skriveni bi me zaje…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

a ja bijah ispod njega samo za kunu,ali dobro,neće još prema gore,ima vremena za dokup…strpljen-spašen….

kad se ocekuje dokapitalizacija vidim da se danas pojacala dobro kupnja

Ja skupio par komada na Samprasovu dušu.
Tek da mogu imat krivca ak kola krenu …..[wink]
A jegulju plaćam ak se pozlati.[pray]

A jegulju plaćam ak se pozlati.[pray]

Na jegulju idemo kada dobijemo koncesiju , a tada neće biti bitno tko plača jer će LP imati otvoren put za dokap. i vrijediti će 5k[thumbsup]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

vatreni: ” A jegulju plaćam ak se pozlati.[pray] ” Na jegulju idemo kada dobijemo koncesiju , a tada neće biti bitno tko plača jer će LP imati otvoren put za dokap. i vrijediti će 5k[thumbsup]

Pa ljudi moji ja vas stvarno ne razumijem , 5K , su mogući samo u bajci barem ne narednih cca 3 godine

E ljudi danas je petak.
Dan za ……[rolleyes]

Barbosa: ” vatreni: ” A jegulju plaćam ak se pozlati.[pray] ” Na jegulju idemo kada dobijemo koncesiju , a tada neće biti bitno tko plača jer će LP imati otvoren put za dokap. i vrijediti će 5k[thumbsup] ” Pa ljudi moji ja vas stvarno ne razumijem , 5K , su mogući samo u bajci barem ne narednih cca 3 godine

Zašto nebi vrijedila 5K, ako se konačno krene sa dokapitalizacijom a to više nije pitanje jel hoće nego kada, 5K meni se čini realnim.

vatreni: ” A jegulju plaćam ak se pozlati.[pray] ” Na jegulju idemo kada dobijemo koncesiju , a tada neće biti bitno tko plača jer će LP imati otvoren put za dokap. i vrijediti će 5k[thumbsup]

sacekaj 1 mjesec pa ces se iznenadit gdje cjena [shocked][shocked][shocked]

Barbosa: ” vatreni: ” A jegulju plaćam ak se pozlati.[pray] ” Na jegulju idemo kada dobijemo koncesiju , a tada neće biti bitno tko plača jer će LP imati otvoren put za dokap. i vrijediti će 5k[thumbsup] ” sacekaj 1 mjesec pa ces se iznenadit gdje cjena [shocked][shocked][shocked]

Zanimljivo je i to da se od 11 mj. 2007 svakodnevno daju komentari tipa , ” sačekaj idući tjedan , mjesec dan , sat itd ”
Ja ipak mislim da budemo ( nadam se u što većem broju ) čekali minimalno 3 i više godina

jomiii:

Barbosa: ” vatreni: ” A jegulju plaćam ak se pozlati.[pray] ” Na jegulju idemo kada dobijemo koncesiju , a tada neće biti bitno tko plača jer će LP imati otvoren put za dokap. i vrijediti će 5k[thumbsup] ” sacekaj 1 mjesec pa ces se iznenadit gdje cjena [shocked][shocked][shocked]

Zanimljivo je i to da se od 11 mj. 2007 svakodnevno daju komentari tipa , ” sačekaj idući tjedan , mjesec dan , sat itd ”
Ja ipak mislim da budemo ( nadam se u što većem broju ) čekali minimalno 3 i više godina

A šta ćeš ti čekati kada nemaš niti jednu dionicu Luke samo bez veze tu trkeljaš, jer da imaš dionice nebi pisao takve gluposti.
Živi bili pa vidili za manje od mjesec dana diće biti Luka.

Ovo sam danas dokupio

Cijena Količina Iznos Datum
3.650,00 3 10.950,00 14.3.2008 14:14:53
3.650,00 4 14.600,00 14.3.2008 14:14:53

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

New Report

Close