LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma dobro, razumijem ja sve to. Sam znaš, i ja sam dao glas Sanaderu, i to samo zato jer je Milanović najavio porez na dobit od dionica. Sad vidim da je Sanader napravio puno veću štetu podilazeći partnerima i odugovlačenjem sa odustajanjem od ZERPa. Moj glas više neće dobiti, bar ne slijedeće izbore.
A ovaj kupus u kojem se nalazimo je još uvijek uzrokovan onom masom ljudi koji su, potanuti visokim prinosima fondova, ulijetali u posao s dionicama proteklih godinu, godinu i pol. Sad ti isti ljudi bježe iz fodnova, i kako se onda nije pitalo za cijenu ulaza, tako se sad ne gleda na cijenu izlaza. Povlačenjem udjela iz fondova vrše pritisak na fond menadžere da masovno prodau i ruše cijene. Malo strpljenja i sve će doć na svoje mjesto.

"Operator! Give me the number for 911! " - Homer Simpson

a ko najviše raste kad se raste? [smiley]

lkpc spremna za uzlet u slučaju prvog!

3.800,00 2
3.850,00 4
3.878,00 5
3.879,00 5
3.888,90 1
3.899,00 10
3.900,00 2
3.947,00 2
3.949,00 3
3.950,00 3

a ko najviše raste kad se raste? [smiley] lkpc spremna za uzlet u slučaju prvog! 3.800,00 2 3.850,00 4 3.878,00 5 3.879,00 5 3.888,90 1 3.899,00 10 3.900,00 2 3.947,00 2 3.949,00 3 3.950,00 3

3.899,00 je skriveni nalog.

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

koliko sam ja upoznat većina brokerskih kuća stavlja skriveni nalog tako da se vidi 1/10 ukuopne svote koja se prodaje, u ovom slučaju radi se o 10 dionica, znači 100kom ukupno.
Ili sam ja u krivu i to ne mora striktno biti tako, pozdrav ekipi.

&

Ja imam pregled 50 dionica kod Abacusa, sa 10 naloga na ask i 10 na bid, molim vas taj pojam skrivenog naloga , di vi to vidite ako se može znati…….

nitko ga ne vidi, zato se i zove skriveni. odnosno vidi se jedna manja količina dionica koju neki sik person prodaje,
-jedan od razoga je taj da ako ja i ti vidimo da netko prodaje 1000 dionica LKPC, onda mi ne možemo spavati od nočnih mora koje nam je taj nalog u stanju prouzročiti, oni se u biti brinu da mi mirno spavamu u blaženom neznanju. [undecid][undecid][undecid][undecid]

&

mislim da ce luka brzo gore mora ic u dokapitalizaciju cim se potpise ovaj famozni ugovor o koncesiji sa drzavom u roku 20 dana to mi je reko jedan dobar poznavatelj u luckoj upravi i potvdijo mi je da nije laž sto je najavijo drzavni tajnik neki dan

Samprase ne budi tvrd. Daj podijeli “ONO” sa nama. [pray]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

nitko ga ne vidi, zato se i zove skriveni.

Vide brokeri.

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Samprase ne budi tvrd. Daj podijeli “ONO” sa nama.

Ako nećeš, onda ćemo mi morati nagađati?!
Da nije ovo? [shocked]

Iz luke Lake Charles (US) jučer je u organizaciji međunarodne pomorske agencije Jadroagent u luku Ploče uplovio veliki trgovački brod pod imenom „Spar Draco“. S tim je brodom iz Amerike u pločansku luku dovezeno 48.500 tona petrolkoksa za tvornicu Dalmacijacement iz Splita.

Sporazumom između splitskog Dalmacijacementa i luke Ploče dogovoreno je da se tako veliki teret, koji čini čak četvrtinu prosječnog mjesečnog prometa Luke, iskrca i uskladišti u Pločama, odakle će se prema potrebama odvoziti za tvornicu Dalmacijacement u Splitu.
[cool][thumbsup]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Opasan si ratus. Nanjušiš “sir” miljama daleko.[thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Opasan si ratus. Nanjušiš “sir” miljama daleko.

Ha, čuj, kineska Nova godina, za razliku od naše, počinje obično u veljači. Olimpijada u Pekingu 2008. sigurno će doprinijeti još većoj popularnosti kineskog horoskopa, a godina koja je pred nama bit će u znaku Štakora (ratusa). Inače, ta je beštija rasprostranjena po cijelom svijetu, žilava i ne baš omiljena. No, čak i kod nas postoji selo Štakorovec.
Međutim, u svojoj godini Štakori dolaze na vrh, kako na privatnom tako i na poslovnom (čitaj LKPC) planu. [thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

New Report

Close