Evo jedno bolno iskrcavanje [shocked], ovi ne mare za dobre vijesti…
Evo jedno bolno iskrcavanje [shocked], ovi ne mare za dobre vijesti…
uvijek nekome treba lova hitno.pogledaj oglasnik novih auta koji su uzeti na kredit i nemogu se otplačivati imaš koliko hoćeš.
lavgar: ” Intereuropa gradi još ove godine skladište od 7000 kvadrata u LP. Zemljište već osigurano![thumbsup] ” tko su pak ti i od kud ti taj info, prvi glas
Lider od 07.03 2008, strana 30. Največa špediterska firma na HR teritoriju-INTEREUROPA iz Kopra.Drže 30% ukupne logistike u ljepoj našoj.[smiley]
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=LKPC-R-A moram priznat ZANIMLJIVO
Kaj to i ja gledam, al niš ne vidim.
Neki promet…[shocked]
Ovo sam danas dokupio i još stojim na kupnji a zašto to ćete viditi ovih dana 3.850,00 5 19.250,00 10.3.2008 13:33:20 3.897,99 3 11.693,97 10.3.2008 13:32:49 3.874,00 9 34.866,00 10.3.2008 13:32:49
A je! A zakaj mi ne bi znali zasto? Kupio bih i ja da to nesto znam.[pray]
Alo Smpras budi drug…
Nemoj nas pržit7frigat7pohat na laganoj vatri..
Podjeli s nama.
Malo dobrih vijesti u ovom cinamiju crnila i crvenila….
Pozdrav svima.
Pozdrav Homeru..živ sam, ali ne pretjerano optimističan.
Gadi mi se sve.
pozdrav svima,
ne vidim razloga za komentare , gadi mi se situacija, loše je itd , jedno je si sigurno , LKPC ima najmanji pad
Tko ne razumije što pišem , neka pita Luku Bebića [thumbsup]
Ajde, ajde gogo, čemu takav defetizam. Pogledaj malo na hrportfolio i cijene ostalih dionica, još smo mi rožefiori u odnosu na sve druge u ovom trenutku, i fondove i druge dionice. Osobno vjeujem Samprasu da će uskoro bit dobrih vijesti, do sada je bio jedan od rijetkih koji su ozbiljno i bez velike euforije donosili procjene i zaključke vezane uz LP. Još ćemo se mi smijati ovoj nevolji koja za sad traje, na kraju se mrtvi broje, vidiš, i danas se prodaja dobro drži.
Homer..sve ok, ali eto..to je samo jednostavno moj osjećaj prema toj cijeloj situaciji vezano za LP.
Više ništa ne vjerujem, ali vjerujem da smo prije namjerno dovedeni u zabludu.
Nevezano za to evo ti primjer kako se može tumačiti na više načina primjerice i ;
Ne odustajemo od ZERP-a, nego ga samo neprimjenjujemo na članice EU.
Što je to??
Nije g….., nego se mačka posrala????