A moglo bi se opet desit ko jučer….raja se gura…gura….a onda dođe “maca” i poklopi sve do 4xxx…[rolleyes][rolleyes][wink][wink]
wunderkind:
”
meni targeti nisu na 4xxx
”
Sad vec imas i po 3xxx za kupiti.. [cool]
nakupovo dovoljno na 35xx i ne prodajem prije 5-6xx
3.900,00 4 11:23:18 3.900,00 10 11:23:18 3.900,00 10 11:18:34 kakva fina mina na 3900 [smiley]
Mislis da je stotka?
Na ovoj dionici treba samo malo dobre volje iz vrha države da se podrže oni programi koji su dobri i da se krene što prije u opći razvoj Luke Ploče.
Bit će još tu sigurno oscilacija, ali nakon za sada navedenog “sigurnog” produljenja koncesije po hitnom postupku i sredstva će se već nekako namaknuti.
Ako bude bilo u 2008.g. u kompletu koncesija + dokap kao izvor sredstava, svi ćemo gledat zanimljive brojke na svojim brokerskim računima.
Na ovoj dionici treba samo malo dobre volje iz vrha države da se podrže oni programi koji su dobri i da se krene što prije u opći razvoj Luke Ploče. Bit će još tu sigurno oscilacija, ali nakon za sada navedenog “sigurnog” produljenja koncesije po hitnom postupku i sredstva će se već nekako namaknuti. Ako bude bilo u 2008.g. u kompletu koncesija + dokap kao izvor sredstava, svi ćemo gledat zanimljive brojke na svojim brokerskim računima.
Još kad bude jesenas gotov autoput i prilazne ceste, pa kad ih Sanader i Bebić slavodobitno puste u promet,
pa najave nova ulaganja…
Budem ovih dana kupio još koju 10-icu samo da zdilam neke druge…
BTW kad će opet kakvo druženje suhi su mi špek i klobase pa da ih malo kombiniramo sa plodovima mora….[rolleyes][rolleyes][smiley]
…Još kad bude jesenas gotov autoput i prilazne ceste, pa kad ih Sanader i Bebić slavodobitno puste u promet, pa najave nova ulaganja…
http://www.slobodnadalmacija.hr/20080229/novosti03.asp
Nema ništa od naše dionice, sad su počeli zavlačit sa otvaranjem dionice autoputa, ko zna šta je slijedeće. Bježte ljudi iz ove dionice, već sam prije spomenuo kolika je opasnost od “političkih” dionica kao što je LKPC…nažalost.
U tom tekstu najviše mi se sviđa dio:
Autocesta će završavati u Karamatićima na čvoru Ploče 1, desetak kilometara od grada. Tu će se Dalmatina susresti s autocestom iz BiH, odnosno s koridorom 5C i brzom cestom koja se gradi prema luci i gradu Pločama, gdje je već mjesecima veliki “mravinjak” građevinaca i strojeva.
Posao je na 10 kilometara dugoj brzoj cesti za Ploče počeo lani u lipnju i bit će gotov u roku – do kraja ove godine.
E, kolega Homer, pa ne triba odmah paničariti ako nešto neće biti gotovo ove godine. I bez te autoceste Luka je lani dosegla rekord, prekrcano je ukupno 4,2 milijuna tona roba, odnosno za gotovo trećinu više nego godinu prije. Valja se prisjetiti da se u ovoj godini očekuje i novi rekord u ostvarenom prometu, koji će biti oko 5 milijuna tona. O potencijalu Luke da preraste u jednu od najvećih luka Mediterana govori i podatak da je 2000. godine prekrcano 880 tisuća tona roba. [cool][thumbsup]
@ ratus
Čuj i meni je bolje da dionica koridora 5c bude gotova i spojena sa brzom cestom za luku. Preko koridora bi išla Zenica i eventualno i gore Mađari, Ukrajinci i drugi.
Od luke prema Splitu i dalje ne vidim prometa. Brodovi koji idu sjeverozapadnije (Italija, Austrija) i tako koriste Rijeku.
Bit će dobro jedino me brine što se nitko nije osvrnuo na moj post o špeku i kobasama [cry][cry]