Pa zna se i za druge firme, ali to ne znači da je uračunato u cijenu… Izgleda da imamo misterij[smiley]
Ovo što je napisao kolega sampras samo upućuje na povećan oprez zbog mogućnosti drugog scenarija.
Vjerojatno će u narednim danima objaviti da je Luka Ploče d.d dobila koncesiju, cijena dionice ide gore da bi se neki “dragi ljudi mogli iskrcati”, a onda ??????
Zapitajmo se..jesu li Naftni terminali obećani nekome..primjerice Rusima ???
Ovo što je napisao kolega sampras samo upućuje na povećan oprez zbog mogućnosti drugog scenarija. Vjerojatno će u narednim danima objaviti da je Luka Ploče d.d dobila koncesiju, cijena dionice ide gore da bi se neki “dragi ljudi mogli iskrcati”, a onda ??????
Što ja to čitam??Gogo postao sumnjičav o vezi LKPC. Meni je to znak da sutra dokupim.
[rolleyes] Ha ha šala mala.Ma skida se s aska već par dana ali u manjim količinama pa se nismo uzbuđivali.Sigurno da će se netko iskrcati narednih dana ali će to moči napraviti samo ako će se netko drugi ukrcati.Znači ista meta isto odstojanje.idemo dalje[rolleyes]
Jedno je sigurno, a to je da će biti dokapitalizacija. Model koji radnici hoće je, da im vlada prepusti jedan njihov dio za obeštećenje kod privatizacije gdje su oni dobili manje nego je bilo običaj. Dakle umjesto 20.000 tadašnjih DEM radnici su dobili 6.000 DEM. Vjerojatno od vlade traže da im se kroz dokapitalizaciju ustupi njihov dio,a da se upiše kao radničko dioničarstvo (ESOP). Pitanje je u kojoj će mjeri vlada i hoće li popustiti tom prijedlogu, ali njima nije ni bitno jer ionako moraju smanjiti svoj udio. Veći dio će ostaviti za privatizaciju 2010. ili 2011.g., a do tada je i njima stalo da luka radi profitabilno. Nemojmo zaboraviti da je Luka Ploče od strateškog interesa za državu.
Što će se točno dogoditi i kakav model dokapitalizacije dogovaraju ostaje za vidjeti u narednim danima za kada je dogovoren sastanak uprave i Polančeca. No, rješenje će se postići ubrzo, a mali i veliki dioničari bi svakako trebali biti sretni.
danas su prolazili veliki blokovi.to sigurno nisu bili mali.nažalost opet netko ima infe prije svih.[cool]
Ovo što je napisao kolega sampras samo upućuje na povećan oprez zbog mogućnosti drugog scenarija. Vjerojatno će u narednim danima objaviti da je Luka Ploče d.d dobila koncesiju, cijena dionice ide gore da bi se neki “dragi ljudi mogli iskrcati”, a onda ??????
Luka Ploče je dobila koncesiju i to će službeno uskoro biti objavljeno,ali koji modul dokapitalizacije će biti to još se ne zna!Cijela priča oko luke imat će lijep završetak.Vuk sit i koze cile![thumbsup]
Koliko je meni poznato prilično sam siguran samo u izglasavanje jednog najavljenog dokapa, i to ULPL (do sada su svi dokapi kod njih uspješno prolazili, također dividenda po dionici iznosi 30 kuna )…
možda je to zato što se država “NE MOŽE ” miješati u odluke koje utječu na normalan tijek poslovanja i razvoja tvrtke.
Vjerujem u dokap jer kap. Pavlović neće dopustiti da ga opet izmanipuliraju. Ili hoće? Ne, ziher neće, iskusan je to morski vuk! Nego, nije mi jasno zašto nitko ne napiše kako izgleda predloženi revidirani model dokapa. Do njega bi netko iz Ploča bez problema mogao doći – i sindikat je bio na sastanku s Polančecom?! Pa to nije i ne bi smjela biti nikakva tajna. Il’ sam ja (mi) naivan kada je to u pitanju??![shocked][huh]
Kolega Sampras, zna li se nešto više o tome u našem malom mistu?
Može li netko sa sigurnoću reći zašto je lkpc jučer odletio?Vjerojatno ne.
Jel to opet neka igrica,možda nisu svi uzeli koji su trebali u prošloj epizodi?[rolleyes]
meni targeti nisu na 4xxx
Kolega, želiš li ti da se ja ponovno uključim u LKPC?[wink]