Vau…ovo miriše na proljeće.Izgleda da se opet nešto valja iza brda.Ima netko neki info!!!
Haha, fratila se kumek, fratila [lol] Ima kolega golob, ima. Prije četiri minute netko se brutalno ukrcao/iskrcao s preko 60-tak kom po 4.150 i još će…
U dobom nam se vratili na F. Ste nas pratili u mukama kad je bilo najteže?[cool]
hm gomila se povukla sa prodaje.netko nešto zna što mi neznamo.[cool]
Bogme u mukama.Nije to šala,te turbulencije,to bi i konja ubilo.Ali čim sam vidio da je 91mil.odobren bilo mi je jasno kao i vama ostalima da dolaze bolja vremena.Plivat će sad malo amo tamo ali važno da se nada vratila[pray]
znači ništa se u pogledu toga nije promijenilo, opet mi pojima nemamo kaj se događa, sve po starom
laser:
”
”
znači ništa se u pogledu toga nije promijenilo, opet mi pojima nemamo kaj se događa, sve po starom
pa ako se 1000 naloga povuče a kupnja naglo skoči sa prodaje sigurno neka infa postoji.za financijsko znam da je odlično dali je još štogod u igri neznam.
Kak ne znate, ista ekipa, ista priča, idemo dalje!!![thumbsup]
Moguće da je procurio neki info za financijsko izvješće, dok se ne riješi ona koncesija ništa od dokapa. Može netko staviti transakcije?[proud]
Moguće da je procurio neki info za financijsko izvješće, dok se ne riješi ona koncesija ništa od dokapa. Može netko staviti transakcije?[proud]
Moguće je da nije.
Vidjeti ćemo na kraju dana… S obzirom da se rok za FI bliži, a oko dokapa je tišina, sigurno imaš neku zanimljivu teoriju što bi drugo moglo uopće biti valentine? [rolleyes]
Nema ovo veze sa izvješćem, “Dobit Luke Ploče za 2007. godinu trebala bi se kretati između 17 i 18 milijuna kuna, rekao je direktor te tvrtke Ivan Pavlović”. Tu se dakle, sve zna.
Razlog rasta je očekivanje rješenja izmjenjenog modela dokapitalizacije!
Luka Ploče mora osigurati sredstva za dalji razvoj za sada postoje dva načina osiguranja sredstava jedan koji je za nas male dioničare povoljniji i koga zagovara vodstvo Luke Ploče je dokapitalizacija ako se uspiju dogovoriti sa državom oko načina dokapitalizacije.
Drugi nepovoljniji koji je ostavljen kao rezervna opcija je prodaja dva poduzeća koja posluju u sklopu Luke Ploče a to su Luka Ploče Gradnja i Naftni terminali, kupaca za obadva poduzeća ima dovoljno.
Vodstvo Luke zagovara ovaj prvi ali ako nikako ne uspiju ići će na rezervni scenarij koji nije upitan niti u jednom trenutku ali sa njim mi mali dioničari ne dobivamo puno.