LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve je krenulo, a ova lučica, pomalo zaboravljena….[smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ljudi , evo dobrog ulaganja , sa sigurnošću mogu potvrdit
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=dbc6ce4f-9c2b-4b5d-a088-ad7dff61be9b&open=four

Ljudi , evo dobrog ulaganja , sa sigurnošću mogu potvrdit http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=dbc6ce4f-9c2b-4b5d-a088-ad7dff61be9b&open=four

To smo kolega već rješili i poprilično uplatili.

Ako ste malo bolje čitali znali bi da je majka isti dan dobila svu svotu.

Gorčina nije dobra, ona može biti i smetnja.

pozdrav[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

oprosti prijatelju , tek sam danas vidio( i djelovao ) pa sam eto ganut htio skrenut malo pozornost

Nisam imao lošu namjeru

oprosti prijatelju , tek sam danas vidio( i djelovao ) pa sam eto ganut htio skrenut malo pozornost Nisam imao lošu namjeru

Nema problema

ajmo sad vidjet kako stojimo

azija relativno zelena, amerika bi mogla biti lijepo obojana u zelenu boju, europa u zelenom nevjerojatno

Kupnja – LKPC-R-A
10 3.430,00
2 3.425,15
10 3.425,00
4 3.424,00
9 3.423,50

Prodaja – LKPC-R-A
3 3.449,99
2 3.484,97
5 3.485,00
8 3.489,00
10 3.551,00

kupnje ima[thumbsup]

Prema podacima Odjela za istraživanje tržišta Luke Ploče prošlog je mjeseca u luku uplovilo čak 68 trgovačkih brodova pa je tako prošlog mjeseca ostvaren promet od 324 tisuće tona tereta, što je osam posto više nego lani u isto doba. [thumbsup]
Za usporedbu, prošle je godine Luka ostvarila promet od 4,2 milijuna tona od čega je oko 90 posto ostvarila susjedna BiH.

A neki ju rasprodavaju …[cry]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

evo me opet,treći put sam s vama…miriše na dobro..nije bit u firmi,koliko god da je dobra,bit je kakvim je očima ulagači gledaju…ako se brzo promijeni sentiment..bit će o.k.

Poziv za primanje Hrv. u NATO. To bi trebao biti dodatni impuls za rast.
Ono pretovar ratne tehnike i drugi oblici korištenja.
Kaj Vi mislite?

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

…miris na dobro, sentiment, gledanje očima… pa Vi se to kolega alt kao udvarate pločicama…[smiley]
Baš i je bit u fundamentima – poslovanju i ostvarenom profitu – jer mi kupovinom dionice zapravo kupujemo dio tvrtke, a ne njen izgled, komentare i simpatije slučajnih prolaznika.
Ulažite u znanje, davno je rekao netko od kolega na ovom forumu![cool]

hm, nešto kupnja raste, sitno se skriva iz mraka…

3590,00 kn
A još prije tri samo dana neki su isticali da bi “dno trebali hvatati na razinama 2K”, što se naravno nije obistinilo.
I neće. Pokazalo se da smo bili dio opće korekcije i da se brzo vraćamo na stare razine. [cool]
Samo do objave GFI, a onda još veći uzlet… [thumbsup]

Ima možda koji konzultant među nama?

POZIV NA ISKAZ INTERESA

Ime projekta: Integracija trgovine i transporta
Konzultantska usluga: Kontrola glavnog projekta Terminala za rasute terete u Luci Ploče.
Zajam/kredit broj: 7410HR; identifikacijski broj projekta: P093767
Republika Hrvatska dobila je zajam od Međunarodne banke za obnovu i razvoj (IBRD) radi financiranja potrebnih izdataka za konzultantske usluge koje će se pružati na temelju ovog konzultantskog ugovora.
Jedinica za provedbu projekta pri Lučkoj upravi Ploče, poziva kvalificirane konzultante na iskaz interesa za pružanje usluge…..

NN, broj 22., oglasni dio
http://www.nn.hr/sluzbeni-list/oglasni/index.asp

New Report

Close