LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma jasno mi je ko se iskrcava….ali ko se ISTOVREMENO UKRCAVA sa ovolikom lovušom??……A možda su opet oni isti ??[rolleyes][rolleyes][tongue]

Vaš link
Evo objašnjenja za ovo crvenilo maloprije!
Neki stranac, vjerojatno slovenac nam je napravio paniku!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Moramo opet u Dalmatinac, na brudet od jegulje. Nakon njega smo [thumbsup]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

ja sam danas izašao, moram priznat da mi j je puko lagano film s Polančecom, Pavlovićem i blalaalal. iskrcao sam se na ++ i kad se stavr razjasni oko koncesije , zemljišta i blalalaal onda ću razmislit da li novi ukrcaj ili ne.
sve pozitivne sudionike na ovom forumu lijepo pozdravljam i želim vam svima puno sreće[thumbsup]

ja sam danas izašao, moram priznat da mi j je puko lagano film s Polančecom, Pavlovićem i blalaalal. iskrcao sam se na ++ i kad se stavr razjasni oko koncesije , zemljišta i blalalaal onda ću razmislit da li novi ukrcaj ili ne. sve pozitivne sudionike na ovom forumu lijepo pozdravljam i želim vam svima puno sreće[thumbsup]

Toliko o dugoročnim investitorima na LKPC[cry][cry]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

U13.50 veliko iskrcavanje na svim likvidnijim dionicama!!!

Službenici pojedinih banaka kontaktiraju telefonom klijente nudeći im ulaganje u fondove uz sigurni prinos a u cilju ulaganje ( kupnje) u obezvrijeđene dionice.

Barbosa: ” U13.50 veliko iskrcavanje na svim likvidnijim dionicama!!! ” Službenici pojedinih banaka kontaktiraju telefonom klijente nudeći im ulaganje u fondove uz sigurni prinos a u cilju ulaganje ( kupnje) u obezvrijeđene dionice.

Pa što onda ne kupuju kad su obezvrijeđene ??[yawn][yawn]

Počela izgradnja modernog autoputa od luke Bar do srbpske granice[cry]Luka Bar povečava kapacitete!!Ako naši pametnjakovići ne požure s koncesijom i razvojem plašim se da neće ni trebati.[cry][bye]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Tko se to od velikih iskrcava iz LKPC???

Kupnja – LKPC-R-A
7 3.451,02
3 3.441,00
10 3.400,00
9 3.381,12
4 3.381,01

Prodaja – LKPC-R-A
10 3.500,00
230 3.590,00
35 3.600,00
3 3.689,00
2 3.690,00

Ignore: KressoM, delux

Čudno, bilo je jeftino na 6700, sad je i 3500 skupo.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Čudno, bilo je jeftino na 6700, sad je i 3500 skupo.

Drukerima da ostalima baš i ne!

netko malo po malo ubacuje naloge po 3500 i bez problema se tope

New Report

Close