Ma jasno mi je ko se iskrcava….ali ko se ISTOVREMENO UKRCAVA sa ovolikom lovušom??……A možda su opet oni isti ??[rolleyes][rolleyes][tongue]
Vaš link
Evo objašnjenja za ovo crvenilo maloprije!
Neki stranac, vjerojatno slovenac nam je napravio paniku!
Moramo opet u Dalmatinac, na brudet od jegulje. Nakon njega smo [thumbsup]
ja sam danas izašao, moram priznat da mi j je puko lagano film s Polančecom, Pavlovićem i blalaalal. iskrcao sam se na ++ i kad se stavr razjasni oko koncesije , zemljišta i blalalaal onda ću razmislit da li novi ukrcaj ili ne.
sve pozitivne sudionike na ovom forumu lijepo pozdravljam i želim vam svima puno sreće[thumbsup]
ja sam danas izašao, moram priznat da mi j je puko lagano film s Polančecom, Pavlovićem i blalaalal. iskrcao sam se na ++ i kad se stavr razjasni oko koncesije , zemljišta i blalalaal onda ću razmislit da li novi ukrcaj ili ne. sve pozitivne sudionike na ovom forumu lijepo pozdravljam i želim vam svima puno sreće[thumbsup]
Toliko o dugoročnim investitorima na LKPC[cry][cry]
U13.50 veliko iskrcavanje na svim likvidnijim dionicama!!!
Službenici pojedinih banaka kontaktiraju telefonom klijente nudeći im ulaganje u fondove uz sigurni prinos a u cilju ulaganje ( kupnje) u obezvrijeđene dionice.
Barbosa: ” U13.50 veliko iskrcavanje na svim likvidnijim dionicama!!! ” Službenici pojedinih banaka kontaktiraju telefonom klijente nudeći im ulaganje u fondove uz sigurni prinos a u cilju ulaganje ( kupnje) u obezvrijeđene dionice.
Pa što onda ne kupuju kad su obezvrijeđene ??[yawn][yawn]
Počela izgradnja modernog autoputa od luke Bar do srbpske granice[cry]Luka Bar povečava kapacitete!!Ako naši pametnjakovići ne požure s koncesijom i razvojem plašim se da neće ni trebati.[cry][bye]
Tko se to od velikih iskrcava iz LKPC???
Kupnja – LKPC-R-A
7 3.451,02
3 3.441,00
10 3.400,00
9 3.381,12
4 3.381,01
Prodaja – LKPC-R-A
10 3.500,00
230 3.590,00
35 3.600,00
3 3.689,00
2 3.690,00
Čudno, bilo je jeftino na 6700, sad je i 3500 skupo.
Čudno, bilo je jeftino na 6700, sad je i 3500 skupo.
Drukerima da ostalima baš i ne!