LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lalo:

Gledajući cijelo tržište LKPC bi se trebala zaustaviti na ~2600,00 kn.

Na temelju čega ste došli do ove brojke…

Znaci mislite da pad od skoro 50% nije dno dna ili?

Pogledajte unazad pa uporedite kad je bila LKPC na 2600,00 kn kako su kotirale ostale dionice.
E,pa te ostale su već stigle na te bivše cijene pa nema razloga da se LKPC ne poravna sa njima.
Ili,ako je sada LKPC podcjenjena mnogo drugih je tada u odnosu na nju još podcjenjenije,te će na osnovu toga mešetari prodati LKPC da bi ušli u još jeftinije a isto tako kvalitetne dionice.
Ja ne spadam u te mešetare,ali ne zato što neću nego što mi to neide.

Polančec i uprava dogovorili izmjenu modela dokapitalizacije Luke Ploče Vaš link Još kad bi pisalo nešto konkretno bilo bi dobro… [huh]

tako su slatko nedorečeni [proud]

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Iznimno je bitno da se svi pojavimo na sljedećoj skupštini, svi…bilo osobno ili kroz punomoći, baš zbog te nedorećenosti…vidjet ćemo u pozivu na skupštinu…

U odnosu na situaciju prošli tjedan ovo priopćenje danas je dobar pomak prema naprijed.

Međutim, kako sada vjerovati u bilo što kada nam nedavno iskustvo na Luci Ploče i drugim firmama govori da se ne možeš pouzdati u išta kad je Vlada u pitanju.

Najbolje bi bilo kad bi danas bio kraj svim zakulisnim igrama koje se odvijaju u pozadini.
Jedino se nadam da se sada opet ne skupljaju politički bodovi i igra na varijantu da se samo izvuče van iz nezgodne situacije koju su si sami zakuhali.

Dal imamo kao suvlasnici firme pravo na zapisnik od današnjeg sastanka??[angry]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

U odnosu na situaciju prošli tjedan ovo priopćenje danas je dobar pomak prema naprijed.

Međutim, kako sada vjerovati u bilo što kada nam nedavno iskustvo na Luci Ploče i drugim firmama govori da se ne možeš pouzdati u išta kad je Vlada u pitanju.

Najbolje bi bilo kad bi danas bio kraj svim zakulisnim igrama koje se odvijaju u pozadini.
Jedino se nadam da se sada opet ne skupljaju politički bodovi i igra na varijantu da se samo izvuče van iz nezgodne situacije koju su si sami zakuhali.

Ovo meni nešto smrdi!
Izgleda da će dokapitalizirati moći samo zaposleni!?
Mi ćemo biti izigrani![cry]

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/polancec-s-predstavnicima-luke-ploce,8356.html

Iznimno je bitno da se svi pojavimo na sljedećoj skupštini, svi…bilo osobno ili kroz punomoći, baš zbog te nedorećenosti…vidjet ćemo u pozivu na skupštinu…

imam pitanje:
da li je po tebi pametno dionice koje su kupljene nakon skupštine ( moj kum ) registrirat u SDA i da li i on stječe prava koja ” imamo” mi koji smo ih imali registrirane prije zadnje skupštine?

hvala

ravovski: ” U odnosu na situaciju prošli tjedan ovo priopćenje danas je dobar pomak prema naprijed. Međutim, kako sada vjerovati u bilo što kada nam nedavno iskustvo na Luci Ploče i drugim firmama govori da se ne možeš pouzdati u išta kad je Vlada u pitanju. Najbolje bi bilo kad bi danas bio kraj svim zakulisnim igrama koje se odvijaju u pozadini. Jedino se nadam da se sada opet ne skupljaju politički bodovi i igra na varijantu da se samo izvuče van iz nezgodne situacije koju su si sami zakuhali. ” Ovo meni nešto smrdi! Izgleda da će dokapitalizirati moći samo zaposleni!? Mi ćemo biti izigrani![cry]

[bye] kad čitam ovaj izvještaj , tak mi se i samom čini[cry]

” Ovo meni nešto smrdi! Izgleda da će dokapitalizirati moći samo zaposleni!? Mi ćemo biti izigrani![cry]

A meni ovo miriše!! Ako idu muljat na način da naknadno isprave “nepravdu” i dozvole upis radnicima to iznosi 1000 x 7000€ (14000dm)=7.000.000m.€,cca.50.000.000mil.kuna.Znači ostaje nam najmanje 1:1,4[proud].Drugim riječima,država prepušta svoj dio radnicima,ali zadržava 20% tako da skupa s radnicima i dalje ostaje večinski vlasnik.Neda mi se sad točno na postotke ali u grubo to bi bilo to.[proud][rolleyes]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Tramvajac:

” Ovo meni nešto smrdi! Izgleda da će dokapitalizirati moći samo zaposleni!? Mi ćemo biti izigrani![cry]

A meni ovo miriše!! Ako idu muljat na način da naknadno isprave “nepravdu” i dozvole upis radnicima to iznosi 1000 x 7000€ (14000dm)=7.000.000m.€,cca.50.000.000mil.kuna.Znači ostaje nam najmanje 1:1,4[proud].Drugim riječima,država prepušta svoj dio radnicima,ali zadržava 20% tako da skupa s radnicima i dalje ostaje večinski vlasnik.Neda mi se sad točno na postotke ali u grubo to bi bilo to.[proud][rolleyes]

Daj molim te nemoj takve gluposti stavljat, jer zbog takvih špekulacija koja nemaju osnova ni u čemu dosta ljudi gubi novac na burzi.

@ small fish

Toliko o našoj raspravi iz kraja prošle godine, kada si tvrdio da Luka Ploče ne može dobiti kredit, ja sam tvrdio da može uz državu kao jamca, evo sada i Polančec to potvrdio.[smiley]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close