u ovo vrijeme je najugodnije biti u dionici lkpc,ne bi smjela ispod 4 000,00..ja sam čuo da dolaze 2 broda sa ukupno 120 000 tona nečega…
Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
3.940,00 5 11:44:36[thumbsup]
Transakcije CIJENA KOLIČINA VRIJEME 3.940,00 5 11:44:36[thumbsup]
Dužan si cugu u petak [thumbsup]
u ovo vrijeme je najugodnije biti u dionici lkpc,ne bi smjela ispod 4 000,00..ja sam čuo da dolaze 2 broda sa ukupno 120 000 tona nečega…
Pa vidi, bilo bi dobro da dođe samo jedan brod i donese 312.500 dionica po 400 kn. Mislim da nije daleko od obale!?
alt333:
”
”
Pa vidi, bilo bi dobro da dođe samo jedan brod i donese 312.500 dionica po 400 kn. Mislim da nije daleko od obale!?
Nemirno je more pa ide polako!
Očekujem ga na proljeće i nadam se da će bar 50% pločica stići u komadu .
Sve je rezervirano i dogovoreno za petak 08.02. u 19.00 sati u restoranu ” Dalmatinac” u Bosutskoj ul.(iza Palače pravde u ul. gr. Vukovara)
Neka mi se jave gospoda koja su zainteresirana za brudet jer jegulju moram naručiti dan ranije !
Barbosa
ako netko kojim slučajem nije otkrio da li je ljubitelj brudeta od jegulje…za svaki slučaj ponudi alternativu…npr.dallmatinsku pašticadu…s tim sigurno nećeš falit![thumbsup]
Barbosa
ako netko kojim slučajem nije otkrio da li je ljubitelj brudeta od jegulje…za svaki slučaj ponudi alternativu…npr.dallmatinsku pašticadu…s tim sigurno nećeš falit![thumbsup]
Ipak je to gostiona i svako si može naručiti što želi a neretvanske jegulje u zg baš i nema pa se mora naručiti ranije
Danas cijela burza u crvenom, tko je kupovao mogao je napravit odličan ulov.
može kredit za nas koji nemamo više kapitala ??? ( “Mrtvi kapitali” od Josipa Kozarca ne dolaze u obzir, njima trguju knjiški moljci)
[tongue]
gogo1: ” Barbosa ako netko kojim slučajem nije otkrio da li je ljubitelj brudeta od jegulje…za svaki slučaj ponudi alternativu…npr.dallmatinsku pašticadu…s tim sigurno nećeš falit![thumbsup] ” Ipak je to gostiona i svako si može naručiti što želi a neretvanske jegulje u zg baš i nema pa se mora naručiti ranije
Ne zaboravi..to je najbolja gostiona u ZG
[thumbsup]
Barbosa..
i meni je žao što nisam presložio porfelj i više ušao u LP .(uništili su mi živce atlanska i dalekovod[angry] )
Nikad ti nije kasno pogotovo ovih dana kad bude balalajke…….