Korisnici,
Može li netko službeno potvrditi da neće biti dokapitalizacije? Da li je netko bio na skupštini?
Gogo i ravovski su u Pločama
I sam sam kupovao po 5900, a prodao po 5830, i izgubio nešto novca. Nisam bio siguran u ishod dokapitalizacije, a nisam želio dodatno izgubiti novac. Žao mi je ako je istina [sad]
Ruzn je ako informacija nije 100% provjerena jer igrati se sa tudjim osjecajima je izuzetno podlo i bezobrazno.
p.s.nemam dionice LKPC.
Ruzn je ako informacija nije 100% provjerena jer igrati se sa tudjim osjecajima je izuzetno podlo i bezobrazno. p.s.nemam dionice LKPC.
Cijena govori više od 1000 rijeći
Dakle sve je jasno. Jedini način prave zarade na našoj burzi je trgovanje insajderskim informacijama. Sve drugo vodi u gubitak ili u najbolju ruku – malen prinos.
Ono što nije jasno jest kako netko tko inicira i gura dokap odjednom od istog odustane. To je čisti SF.
ovo je drugi puta da je država od mene napravila majmuna. prvi puta sa đurom i branjiteljskim dionicama i sada sa dokapitalizacijom. mislim da ću ovaj puta ipak posegnuti za pravnim instrumentima.
Ne kužim. Zašto su onda uopće sazivali skupštinu? Pa ne objavljuju poziv na skupštinu u NN burzovni špekulanti, već uprava.
Dakle sve je jasno. Jedini način prave zarade na našoj burzi je trgovanje insajderskim informacijama. Sve drugo vodi u gubitak ili u najbolju ruku – malen prinos. Ono što nije jasno jest kako netko tko inicira i gura dokap odjednom od istog odustane. To je čisti SF.
Mislim da je država pristala na dokap.samo i jedino u jednom slućaju,a to je tisk.
Tako kolega budd ništa ćudno da nisu pristali ,bar meni i ne baratam povlaštenim info.
[sad]