LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Korisnici,

Može li netko službeno potvrditi da neće biti dokapitalizacije? Da li je netko bio na skupštini?

Gogo i ravovski su u Pločama

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

I sam sam kupovao po 5900, a prodao po 5830, i izgubio nešto novca. Nisam bio siguran u ishod dokapitalizacije, a nisam želio dodatno izgubiti novac. Žao mi je ako je istina [sad]

Ruzn je ako informacija nije 100% provjerena jer igrati se sa tudjim osjecajima je izuzetno podlo i bezobrazno.

p.s.nemam dionice LKPC.

Ide po 5.300,00kn…[thumbsup]

Ruzn je ako informacija nije 100% provjerena jer igrati se sa tudjim osjecajima je izuzetno podlo i bezobrazno. p.s.nemam dionice LKPC.

Cijena govori više od 1000 rijeći

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

kako je cijena otisla goreeeee… uf sto rade skrbnicvki racuni neimenovanih vlasnika [bye]

Dakle sve je jasno. Jedini način prave zarade na našoj burzi je trgovanje insajderskim informacijama. Sve drugo vodi u gubitak ili u najbolju ruku – malen prinos.

Ono što nije jasno jest kako netko tko inicira i gura dokap odjednom od istog odustane. To je čisti SF.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Kod vas u LKPC je baš uzbudljivo, adrenalina ne nedostaje [bye]

ovo je drugi puta da je država od mene napravila majmuna. prvi puta sa đurom i branjiteljskim dionicama i sada sa dokapitalizacijom. mislim da ću ovaj puta ipak posegnuti za pravnim instrumentima.

Ne kužim. Zašto su onda uopće sazivali skupštinu? Pa ne objavljuju poziv na skupštinu u NN burzovni špekulanti, već uprava.

uprava je drzavna, a ljudi u drz. vrhu vole spekulacije………….

Dakle sve je jasno. Jedini način prave zarade na našoj burzi je trgovanje insajderskim informacijama. Sve drugo vodi u gubitak ili u najbolju ruku – malen prinos. Ono što nije jasno jest kako netko tko inicira i gura dokap odjednom od istog odustane. To je čisti SF.

Mislim da je država pristala na dokap.samo i jedino u jednom slućaju,a to je tisk.
Tako kolega budd ništa ćudno da nisu pristali ,bar meni i ne baratam povlaštenim info.

[sad]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

New Report

Close