LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Techman: ” blade: ” to se ne zna pošto hanfa može promjeniti datum kod kojeg se sudjeluje u dokapu. Inače trebao bi biti dan poslje sutra, ilitiga prekosutra. Međutim može se desiti da datum kad hanfa odobri dokap bude i datum kad treba imati dionice za sudjelovanje u dokapu. ” Dobro informirani budite atento pa kad prodate svoje javite i nama.[smiley] ” a reci mi Techman razlog zbog kojeg bi prodali svoje dionice ??? Nisu svi tako kratkoročni ulagači koji zbog malo mlijeka ubijaju kravu!!

Tramvajac zato sta mislim da ima i propulzivnijih dionica. Dok se skupi novac, dok se pribave dozvole, dok se izgrade dodatni kapaciteti proci ce po mom godina-dvije. Nakon toga mozemo ocekivati blagodati ove dionice. Slazem se da je dionica izvrsna na srednji rok.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Techman: ” blade: ” to se ne zna pošto hanfa može promjeniti datum kod kojeg se sudjeluje u dokapu. Inače trebao bi biti dan poslje sutra, ilitiga prekosutra. Međutim može se desiti da datum kad hanfa odobri dokap bude i datum kad treba imati dionice za sudjelovanje u dokapu. ” Dobro informirani budite atento pa kad prodate svoje javite i nama.[smiley] ” a reci mi Techman razlog zbog kojeg bi prodali svoje dionice ??? Nisu svi tako kratkoročni ulagači koji zbog malo mlijeka ubijaju kravu!!

Danas je i internet u komi. Prvo nikako platit preko interneta, zatim nikako se logirat na investor, sad isti post 3 puta!!!!

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Ako danas uđem T + 3 ispada da u petak,25.01.2008. nisam vidljiv u SDA ili netko zna bolje? Molim odgovor sa 100 % točnošću

Evo odgovora ali sa preko 100% sigurnošću pa ne znam hoće li te zadovoljiti:
Danas je ponedjeljak 22. + 3= 25. petak pa si vidliv[thumbsup]

Ma kakav SDA, neće da čuje službeno, neslužbeno da ali, ali, broker treba znati, ako nezna minjaj ga, ja sam danas ušao pa šta bude.

Danas je utorak, T+3 je petak, ja ušao na 5600, šta mislite!!!!

Je li to alt333 negdje nešto napisao pa je pala cijena, jer smo njega imenovali glavnim krivcem niske cijene naše dionice?

Ja danas u 16:01 očekujem najnoviju britku analizu stanja u Luci od kolege alt333, s posebnim osvrtom na njegove, već najavljene promjene u Upravi, koje se eto nisu obistinile. [smiley][smiley][smiley][smiley][smiley]
Šalim se naravno, ali ozbiljno mislim kada kažem tek poslije 16h![angry]
Pozdrav hrabrom kolegi s foruma[cool]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Pravo sudjelovanja na Glavnoj skupštini imaju dioničari, koji su sedam dana prije održavanja Glavne skupštine evidentirani kao dioničari Društva kod Središnje depozitarne agencije

Ja mislim da je ovo datum kad je trabalo imati dionice da bi se ušlo u dokap.

Danas je utorak, T+3 je petak, ja ušao na 5600, šta mislite!!!!

Mudro si odabrao kolega,i dobro.[thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

i ja nešto mjerim bi li ušao ovamo, ali ne razumijem zašto toliki izlaze, ako je još uvijek navrijeme za dokap? Pa nije valjda da se svjesno odriču tako dobre prilike?

i ja nešto mjerim bi li ušao ovamo, ali ne razumijem zašto toliki izlaze, ako je još uvijek navrijeme za dokap? Pa nije valjda da se svjesno odriču tako dobre prilike?

Svatko ima svoja razmišljanja što će sa svojim dionicama,netko hoće u dokap,a netko se day-tradeom. [rolleyes]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Pravo sudjelovanja na skupštini je sedam dana prije, ali dokap svi koji imaju na dan održavanja skupštine.

Pravo sudjelovanja na skupštini je sedam dana prije, ali dokap svi koji imaju na dan održavanja skupštine.

Ako drugačije Hanfa ne odredi svojim Rješenjem, za cca mjesec – dva dana.
Ozbiljni ulagači će pločice držati do tada (a i duže) jer što je sigurno, sigurno![thumbsup]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

New Report

Close