Nema zabrinutosti, samo pozitivna radoznalost. Kad su nam slali sve one dezinformacije prošle godine i namjerno rušili cijenu, nisam ni u jednom trenutku razmišljao o prodaji jer vjerujem da je ovo jedna od rijetkih firmi kojoj je zagarantirana svijetla budućnost. A da čovjek ne može trpiti takve malverzacije i kriminal to je istina.
Odluka koja će se donijeti trebala bi nam donijeti samo slatke brige.
Ova skupština je svakako dobra prilika za skupljanje novih informacija o Luci i njenoj budućnosti + prilika za dobivanje jednog osobnog dojma o firmi u koju ulažemo, što je možda od iste važnosti kao i fundamenti.
*obrisano*
PS. Ekskluzivni info nakon sjednice stiže direktno iz Ploča.
Šampanjac spreman,biti će kao doček Nove godine. i još bolje. [thumbsup]
efodix..barbosa… osjeti li se to trunka skepse u vašim odgovorima.??
Ne bi to bas nazvao skepsom jer mislim da je puno vjerojatnije da do dokapa dodje nego da ne dodje, ali samo kazem da cu ipak s otvaranjem sampanjca cekati 25.2. Stvar je naprosto da odluka nije u nasim rukama jer ovisimo o trecoj strani, i u takvom slucaju se nikad stvari ne trebaju uzeti zdravo za gotovo, bar ne od strane nas koji nemamo nekakav inside info iz vladinih krugova. To je svima jasno, pa se zbog toga i cijena vrti oko relativno niskih 6000kn. Uostalom trgovanje dionicama je oduvjek bio rizican posao, da nije svi bi bili milijarderi…
efodix..barbosa…
osjeti li se to trunka skepse u vašim odgovorima.??
efodix je sve napisao!
gogo1: “efodix..barbosa…osjeti li se to trunka skepse u vašim odgovorima.??”
efodix je sve napisao!
Dokap je siguran jer nema niti jednog (čak ni neozbiljnog) razloga za protivno.
Naime, podsjećam da Uprava svakog d.d. ima redovne kontakte s većinskim vlasnicima i obrnuto pa ne bi ni išli na održavanje Skupštine da se o tome već nisu dogovorili. Poznato je također da su sve hrvatske Vlade do sada izbjegavale ili odugovlaćile prodati svoje većinsko vlasništvo u tzv. velikim tvrtkama koliko god su to mogle (u pravilu su to loše odluke za razvoj), najčešće zbog političkih ili sindikalno-socijalnih razloga i pritisaka. No, ovdje se radi o međunarodnom projektu ITT koji je zakonski reguliran i dogovoren s inozemnim financijskim institucijama, a odnosi se na razvoj i susjednih država pa VRH ne bi mogla sebi dopustiti da je netko ‘optuži’ za izostanak volje da podrži i ostvari nešto ranije dogovoreno i investicijski već započeto.
Gogo no panic! Sve će biti OK! [thumbsup]
poštovane kolege,
pratim duže vrijeme Vaše postove pa bih se i ja volio poigrati sa (vladinom odlukom) dionicama LKPC[lol]
Imam 2 pitanja: 1.ako se danas odlučim za kupnju-je li to prekasno za sudjelovat u dokapitalizaciji ili je yust in time?!
2. moze li mi neko staviti 5 prvih BID/ASK
Hvala i sretno svima 25.01[thumbsup]
poštovane kolege, pratim duže vrijeme Vaše postove pa bih se i ja volio poigrati sa (vladinom odlukom) dionicama LKPC[lol] Imam 2 pitanja: 1.ako se danas odlučim za kupnju-je li to prekasno za sudjelovat u dokapitalizaciji ili je yust in time?! 2. moze li mi neko staviti 5 prvih BID/ASK Hvala i sretno svima 25.01[thumbsup]
Mislim da će ovo bit jedina dionica koja će bit u plusu danas, s obzirom na rok za dokapitalizaciju i na stanje na azijskim i eurpskim burzama. Moglo bi i kod nas bit panike, drž’te gaće!
na_sriću, još je danas rok za kupnju, dobrodošao [cool]
1. Nije kasno za sudjelovanje u dokaitalizaciji ako kupiš danas
2. Kupnja 20 kom 5850,02
2 kom 5850,01
1 kom 5820,00
13 kom 5813,00
5 kom 5810,11
Prodaja 9 kom 5900,00
5 kom 5930,00
4 kom 5946,58
10 kom 5989,98
23 kom 6000,00
Rok za kupnju dionica LKPC kako biste na dan 25.1. bili vidljivi kao dioničari u knjizi dionica jest SUTRA, 22.1. 2008.
Stanje za petak postaje vidljivo tek u petak iza 18h što i predstavlja službeno stanje za taj dan.
Ali ne valja čekati niti zadnji dan za kupovinu. Bolje obaviti prije zadnje minute. [rolleyes][rolleyes]
Strašilo od 247 kom na 5900 na prodaji!
Netko štopa cijenu.