LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo ja sam odmoderiran. Idem si odmah otvorit pivu.

Ostavi koji gutljaj…. [lol]
Ma ne bojim se ja da bi mogao propasti,ono pasti do nule,i proglasiti bankrot,nego ono dođe nešto u glavu i razmišljanja ŠTO BI BILO KAD BI BILO,i tako…. ma ajmo bolje na pivu nego razbijati glavu,danas je neradni dan. [lol] [lol] [lol] [lol]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Gogo, jesi se ti najavio za skupštinu?
Barbosa, prijevoz osiguran?
Sampras, preuzimaš ulogu domaćina u Pločama?
Ostali kolege, tko je od vas potvrdio dolazak?

Ja sam imao nabolju volju ići na skupštinu ali sam odustao jer bi poludio da idem sam, ipak od Zg do Ploča i natrag ima 1200km i 10-12h putovanja autom!
Što se tiće spavanja , spavam ko beba jer mi je prosjek ulaza oko 5k, a nervoza u želucu mi je trenutno pojačana jer sam se upravo vratio iz obiteljskog obilaska dučana sa sniženjma u Zg shoping centrima
[angry]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ne znam za ostale kolege..ali kako su mi ostale dionice u “korekciji”, a viška casha nemam…da bih mogao kupiti dionice u dokapitalizaciji morati ću posegnuti za nekim bankarskim kreditom…a mrzim što se moram zaduživati pogotovo od lihvarskih banaka[angry]

Btw..sinoć sam spavao kao beba..a to je dobar znak

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Barbosa…
šteta što si fizički iscpljen obiteljskim shopingom pa nećeš doći u Ploče [undecid]
no, nisam znao da nam je prosjek ulaza jednak..oko 5k…meni se to dugo činilo i mučilo me da je to previsok ulaz…(posebno kad je skupština prvi put bila odgođena, a cijena se drastično strmoglavila)

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Nema zabrinutosti, samo pozitivna radoznalost. Kad su nam slali sve one dezinformacije prošle godine i namjerno rušili cijenu, nisam ni u jednom trenutku razmišljao o prodaji jer vjerujem da je ovo jedna od rijetkih firmi kojoj je zagarantirana svijetla budućnost. A da čovjek ne može trpiti takve malverzacije i kriminal to je istina.
Odluka koja će se donijeti trebala bi nam donijeti samo slatke brige.

Ova skupština je svakako dobra prilika za skupljanje novih informacija o Luci i njenoj budućnosti + prilika za dobivanje jednog osobnog dojma o firmi u koju ulažemo, što je možda od iste važnosti kao i fundamenti.

*obrisano*
PS. Ekskluzivni info nakon sjednice stiže direktno iz Ploča.

Uprvom pokušaju država je imala namjeru provesti privatizaciju kroz dokapitalizaciju.SDP je onda skočio u smislu držte lopova a razultat je bio odgoda skupštine.Bilo bi moguće da ovaj put država odluči prvo privatizirati kroz recimo SPO pa tek onda dokapitalizirati ako novi vlasnici tako odluče.[rolleyes]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Uprvom pokušaju država je imala namjeru provesti privatizaciju kroz dokapitalizaciju.SDP je onda skočio u smislu držte lopova a razultat je bio odgoda skupštine.Bilo bi moguće da ovaj put država odluči prvo privatizirati kroz recimo SPO pa tek onda dokapitalizirati ako novi vlasnici tako odluče.[rolleyes]

Milsim da to ne bilo fer prema dosadašnjim dioničarima

Prepuštam ovu lavgarovu teoriju iskusnijim dioničarima na komentiranje i kakvo je njihovo razmišljanje o realnosti takve opcije.?

Sve je moguce. Samo SDP je izbore izgubio i vise nisu neki bitni faktor. S obzirom na cinjenicu da Milanovic napada HDZ kad god stigne i bez obzira bio u pravu ili ne, sve ga manje ljudi dozivljava ozbiljno. U slucaju odgode dokapa, isto bi se moglo poceti pricati o lopovluku, tako da mislim da vjerojatno do toga nece doci. Ali nikad se ne zna, treba uvijek u obzir uzeti sve mogucnosti.

Sve je moguće kada je naša drž. u pitanju ali do sada nije bilo ni najmanje indicije za ovakav razvoj događaja dok za prvotnu opciju imamo koliko hočeš !

efodix..barbosa…
osjeti li se to trunka skepse u vašim odgovorima.??

Barbosa…
šteta što si fizički iscpljen obiteljskim shopingom pa nećeš doći u Ploče [undecid]
no, nisam znao da nam je prosjek ulaza jednak..oko 5k…meni se to dugo činilo i mučilo me da je to previsok ulaz…(posebno kad je skupština prvi put bila odgođena, a cijena se drastično strmoglavila)

Vidio si, nakon onoga članka iz business.hr,da se je cijena stabilizirala na 4500-4700.
Za mene je to bio pokazatelj što bi se dogodilo da se stvarno odgodi ili poništi dokap.
p.s.
razlog da ne idem u Ploče je taj da mi se ne da sam voziti 10 sati a ne fizička iscpljenost obiteljskim shopingom, jer ipak je tu više stradao novčanik od mene

New Report

Close