LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vijest na Dnevniku:

Vanzemaljci viđeni na nebu iznad Metkovića, i oni su zainteresirani za dokap. [thumbsup]

dobar znak, inače, žena danas odobrila dokup još par dionica LKPC, i to je to za ovaj dokap, nažalost nema se više cash-a, ako tonemo, da već tonemo sa stilom [tongue]

BTW, jel neko od zainteresiranih za odlazak na skupštinu dobio povratnu informacju od pravne službe luke?

"Operator! Give me the number for 911! " - Homer Simpson

“Izdavanje redovnih dionica iz članka 3. ove odluke smatrat će se uspjelim ako pozvani ulagatelji upišu i uplate 90% predmetnog izdanja dionica, u roku utvrđenom u članku 5. ove Odluke.”
Zanima me ako se izglasa dokapitalizacija i država ne sudjeluje u istoj da li će biti dovoljno interesa za kupnju ovih 90% izdanja dionica s obzirom da mogu sudjelovati samo imaoci dionica.

“Izdavanje redovnih dionica iz članka 3. ove odluke smatrat će se uspjelim ako pozvani ulagatelji upišu i uplate 90% predmetnog izdanja dionica, u roku utvrđenom u članku 5. ove Odluke.”
Zanima me ako se izglasa dokapitalizacija i država ne sudjeluje u istoj da li će biti dovoljno interesa za kupnju ovih 90% izdanja dionica s obzirom da mogu sudjelovati samo imaoci dionica.

Interesa će zasigurno biti jer će biti malo onih koji neće željeti platiti nešto 400kn dok je tržišna vrijednost oko 3.500-4.500kn (IMO). Bilo bi lijepo kada bi do tog scenarija došlo…

Dajte mi recite šta bi se dogodilo kad nekom nebi dokupio npr. 5000 dionica?[shocked] Dali se one opet dijele na druge dioničare?

Dajte mi recite šta bi se dogodilo kad nekom nebi dokupio npr. 5000 dionica?[shocked] Dali se one opet dijele na druge dioničare?

Da!
Zato se i dokap. u dva kruga, da one preostale dionice koje nisu uoisane u pr. krugu mogu kupiti oni koji su iskazali interes da sudjeluju u dr. krugu

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

BTW, jel neko od zainteresiranih za odlazak na skupštinu dobio povratnu informacju od pravne službe luke?

Ja sam im ovaj tjedan poslao e-mailom prijavu za sudjelovanje na skupštini i dobio sam nazad potvrdni mail da je moja prijava uredno zaprimljena. Inače, izričito sam u svom mailu napisao da mi potvrde da su primili prijavu.
E-mail Luke Ploče je već na ovom forumu naveo kolega gogo1, a evo za sve kojima je potrebna adresa ponavljam je još jednom: pravna@luka-ploce.htnet.hr

Gogo, jesi se ti najavio za skupštinu?
Barbosa, prijevoz osiguran?
Sampras, preuzimaš ulogu domaćina u Pločama?
Ostali kolege, tko je od vas potvrdio dolazak?

HomerS: ” BTW, jel neko od zainteresiranih za odlazak na skupštinu dobio povratnu informacju od pravne službe luke? ” Ja sam im ovaj tjedan poslao e-mailom prijavu za sudjelovanje na skupštini i dobio sam nazad potvrdni mail da je moja prijava uredno zaprimljena. Inače, izričito sam u svom mailu napisao da mi potvrde da su primili prijavu. E-mail Luke Ploče je već na ovom forumu naveo kolega gogo1, a evo za sve kojima je potrebna adresa ponavljam je još jednom: pravna@luka-ploce.htnet.hr Gogo, jesi se ti najavio za skupštinu? Barbosa, prijevoz osiguran? Sampras, preuzimaš ulogu domaćina u Pločama? Ostali kolege, tko je od vas potvrdio dolazak?

barbosa..
poslao sam ima e-mail..a moja draga (koja je btw isto dioničar LP) im je poslala i fax za svaki slučaj

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

kolega ravovski…poslano na pravnu službu..dolazimo na skupštinu žena i ja

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Ljudi…kako izdržavate ove zadnje dane do skupštine???
Dobro i mirno spavate ili je nervoza u želucu u očekivanju odluke države???

Nadam se da će mo od kolega koji će prisustvovati skupštini dobit infomacije čim onazavri[thumbsup]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

Ljudi…kako izdržavate ove zadnje dane do skupštine???
Dobro i mirno spavate ili je nervoza u želucu u očekivanju odluke države???

Razmišljajući o tome kako će sve biti u redu,ali ipak ponekad u snu se pojave nekakva čudna razmišljanja.[lol] [lol]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

MENE TO NIŠT NE MUĆI. AKO POPUŠIM, POPUŠIM. Sastavni dio života, na muci se kaljaju junaci. Uostalom da bi bio pravi investitor moraš jednom i osjetit pad – te se nakon toga dići.

&

New Report

Close