LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja sam dosta skupoj cijeni ušla u to pa me strah da ne bude dokapitalizacije kako će to roknut na dole[cry]
I zašto tako pada sad,ljudi kupujte pa to je super prilika zar ne?

ja sam dosta skupoj cijeni ušla u to pa me strah da ne bude dokapitalizacije kako će to roknut na dole[cry] I zašto tako pada sad,ljudi kupujte pa to je super prilika zar ne?

sunce ne brini.
Sunce je na prozorčiću [smiley]

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

HFP je vlasnik 98.780 kom dionica LKPC što znači da ima pravo na upis dodatnih 138.292 dionice(koef.1,4) zašto trebaju izdvojiti nešto više od 55 milijuna kuna. Pitanje je da li postoji politička volja da se za to potroše pare

ja sam dosta skupoj cijeni ušla u to pa me strah da ne bude dokapitalizacije kako će to roknut na dole[cry]
I zašto tako pada sad,ljudi kupujte pa to je super prilika zar ne?

Ne treba biti straha ni tuge,strah je samo u glavi,a u novčaniku tuga. [yawn]
Super je prilika za kupovinu,ali treba se više imati zašto još koju pločicu kupiti,kada smo je svi puni. [lol]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Ne treba biti straha ni tuge,strah je samo u glavi,a u novčaniku tuga. [yawn]
Super je prilika za kupovinu,ali treba se više imati zašto još koju pločicu kupiti,kada smo je svi puni. [lol]

Neki za još 10 komada više… [wink]

Na kupnji ima 140 komada,a na prodaji više od 1190.Kakav interes,jupi…

HFP je vlasnik 98.780 kom dionica LKPC što znači da ima pravo na upis dodatnih 138.292 dionice(koef.1,4) zašto trebaju izdvojiti nešto više od 55 milijuna kuna. Pitanje je da li postoji politička volja da se za to potroše pare

To je nevažno, pravo je pitanje da li postoji politička volja da se izglasa dokap.?

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

ton:

To je nevažno, pravo je pitanje da li postoji politička volja da se izglasa dokap.?

Pravo pitanje je “ima li drž uopće izbora osim dokapa”

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ton: ” HFP je vlasnik 98.780 kom dionica LKPC što znači da ima pravo na upis dodatnih 138.292 dionice(koef.1,4) zašto trebaju izdvojiti nešto više od 55 milijuna kuna. Pitanje je da li postoji politička volja da se za to potroše pare ” To je nevažno, pravo je pitanje da li postoji politička volja da se izglasa dokap.?

Pa naravno,o toj političkoj volji i govorim. Ako država podrži dokapitalizaciju onda će i sudjelovati u njoj. Ne vidim načina kako može doći do dokap.ako to država ne želi. Daj bože da do dokapitalizacije dođe. Sampras govori o tome kako su mu ljudi visokopozicionirani iz Luke rekli da će doći do dokapitalizacije.no,mislim da ipak nitko iz uprave Luke ne može utjecati na volju vladajućih. Inflacija proždire Hrvatsku,spremaju se štrajkovi na ulici…Sve mi to ne miriše na dobro. Opet velim,više od 50% portfelja imam u LKPC i navijam za dokapitalizaciju[thumbsup][thumbsup]

Drzava moze podrzati dokap i ne sudjelovati u njemu zbog dobivanja kredita koji ju obavezuje na smanjenje drzavnog udjela.

gogo1:

ton: ” HFP je vlasnik 98.780 kom dionica LKPC što znači da ima pravo na upis dodatnih 138.292 dionice(koef.1,4) zašto trebaju izdvojiti nešto više od 55 milijuna kuna. Pitanje je da li postoji politička volja da se za to potroše pare ” To je nevažno, pravo je pitanje da li postoji politička volja da se izglasa dokap.?

Pa naravno,o toj političkoj volji i govorim. Ako država podrži dokapitalizaciju onda će i sudjelovati u njoj. Ne vidim načina kako može doći do dokap.ako to država ne želi. Daj bože da do dokapitalizacije dođe. Sampras govori o tome kako su mu ljudi visokopozicionirani iz Luke rekli da će doći do dokapitalizacije.no,mislim da ipak nitko iz uprave Luke ne može utjecati na volju vladajućih. Inflacija proždire Hrvatsku,spremaju se štrajkovi na ulici…Sve mi to ne miriše na dobro. Opet velim,više od 50% portfelja imam u LKPC i navijam za dokapitalizaciju[thumbsup][thumbsup]

Ja svaki dan razgovaram sa svojim izvorom informacija, po njemu ako država ne digne ( a hoće ) to će biti prava katastrofa i nitko normalan nebi jednu takvu tvrtku gurao u propast a i sam Luka Bebić je na moje uši rekao da je dokap sigurna stvar i da se tu nema više šta razgovarati.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

gogo1:

LPd.d.. je dio ITT projekta u kojem će Lučka uprava izgraditi a LP d.d. opremiti nove teminale!
Stvarno mi nije jasno o ćemu vi tu pišete jer do ITT projekta ne bi niti došlo da nije bilo političke odluke koja je potvrđena u saboru!
Također u upravi LP sjede i ljudi iz drž. i sigurno se nisu samo tako, bez konzultacija sa nadređenima , sjetili dokepitalizirati
Dokap LP je prirodan slijed događaja po već unaprijed dogovorenom redosljedu a i vrlo je izgledno da drž. ne sudjeluje ili djelomično sudjeluje zbog preuzete obveze smanj. udj. u vl. na 20% ili poluprazne blagajne u HFP jer ipak treba istresti 55mil kn.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close