Garibaldi: ” Odgode skupštine neće biti, u to budite sigurni. Moralo bi ju se odgoditi puno prije, kao što je to bio slučaj u studenom. Za očekivati je umjeren skok cijene sutra ili u ponedjeljak (naravno ako to Crobex dopusti). ” ali zadnji dan je za kupit utorak zar ne? =t plus 3 =petak si upisan mislis da u utorak nece rasti/ najvise? ljudi dokle ocekujete da padne?stoako zbog velikog dokapa postotno padne isto tako puno npr do 3000,3500? pa nakraju nebude nikakve koristi sto smo sudjelovali
Pa zato i kažem da je pušiona prodati poslije dokap osim ako ne želiš ništa zaraditi, drži dionice barem godinu dana i vidjet ćeš da sam bio u pravu. Neka u tom periodu naraste do 5000 kn računaj koliko ćeš zaraditi, više nego igdje. Nema lakog kruha na burzi[wink]
elijah: ” Garibaldi: ” Odgode skupštine neće biti, u to budite sigurni. Moralo bi ju se odgoditi puno prije, kao što je to bio slučaj u studenom. Za očekivati je umjeren skok cijene sutra ili u ponedjeljak (naravno ako to Crobex dopusti). ” ali zadnji dan je za kupit utorak zar ne? =t plus 3 =petak si upisan mislis da u utorak nece rasti/ najvise? ljudi dokle ocekujete da padne?stoako zbog velikog dokapa postotno padne isto tako puno npr do 3000,3500? pa nakraju nebude nikakve koristi sto smo sudjelovali ” Pa zato i kažem da je pušiona prodati poslije dokap osim ako ne želiš ništa zaraditi, drži dionice barem godinu dana i vidjet ćeš da sam bio u pravu. Neka u tom periodu naraste do 5000 kn računaj koliko ćeš zaraditi, više nego igdje. Nema lakog kruha na burzi[wink]
po meni..ovo je dionica koja će vrlo brzo (cca 4 godine) kada Luka Ploče realizacijom svih projekata vezano za unapređenje i proširenje kapaciteta dođe do 10 mil.tona pretovara vrijediti kao suho zlato.
Ljudi moji, što je period o 4 godine…ništa.
Na burzi ima premalo dionica za koje se u tako kratkom periodu sa sigurnošću može predvidjeti dinamika i povećanje prometa i prihoda.
s kojim razlogom hanfa moze promjenit datum stjecanja??
a zar nije zadnji dan za kupnju utorak a ne ponedjeljak?.toliki razmak je bio kod ulpl a skupstina je pocela u 8h a ne u 10(kao da to ima veze)
Imaš neke primjere iz prošlosti gdje je datum stjecanja bio dan odobrenja prospekta od strane HANFE, tako da se nikad ne zna točan pa zato nije preporučljivo odmah prodavati nakon 22.01.08. jer može ispasti loše. Dalje cijena obično pada 30% pa i više ovisi od koeficijenta. Samim tim nije preporučljivo prodavati osim ako je viša sila. Otvara se mogućnost dokupa u drugom krugu, a možda i država ne sudjeluje u dokapitalizaciji pa se zarada na ovoj dionici dosta povećava. E sad, možda od ovog ne bude ništa ali rizik uvijek postoji pa svatko mora odlučiti sam!!!Inače od (eventualnog) prihvaćanja dokapitalizacije na skupštini i odobrenja HANFE prođe mjesec dana ako nema primjedbi na prospekt.
Pa zato i kažem da je pušiona prodati poslije dokap osim ako ne želiš ništa zaraditi, drži dionice barem godinu dana i vidjet ćeš da sam bio u pravu. Neka u tom periodu naraste do 5000 kn računaj koliko ćeš zaraditi, više nego igdje. Nema lakog kruha na burzi
Che – potisujem i ističem podebljano!
Neka naraste do 5000 kn, računaj koliko ćeš zaraditi. Više nego igdje. Nema lakšeg kruha na burzi od držanja LKPC u portfelju. [thumbsup]
U dokap. nikad ne sudjeluju svi dioničari zbog svakojakih razloga, pa oćekujem u najgorem slućaju koeficjent od 1,8-2,2 max.
Nakon objave odluke o dokap dionica bi mogla pasti do 3k te se vrlo brzo stabilizirati na 4k, a do kraja godine će biti oko 5k[smiley]
Da li se za sudjelovanje u (možebitnom) drugom krugu uzima datum dokapa isti kao i za prvi krug? Mislim, tako je bilo kod ulpl.
HomerS..a da li bi ti bilo taj mali gradski autić čarobnim dokapštapićem pretvoriti u luksuznu limuzinu?
iz tvojih usta u Bozje usi…naravno da bi bilo fino. Iz prethodnih postova sam zaključio da si i Splita. Jel ideš na ovaj skup u Zadru, hoćeš li ić na skupštinu 25., može na PM? Ja sam iz okolice Splita.
Top ask
CIJENA KOLIČINA
5.950,00 48
5.990,00 5
6.048,00 13
6.048,91 1
6.049,00 5
6.150,00 1
6.190,00 6
6.198,00 10
6.199,99 11
6.200,00 13